fbpx
Binnen één dag gereed
Milieuvriendelijk
Gratis LED verlichting
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd
Woonplaats Maastricht en trap aan vervanging toe? Vraag een vrijblijvende offerte aan voor een Next Step traprenovatie!Ja, ik wil een vrijblijvende offerte!

Binnen één dag uw bestaande trap vernieuwen

Er kunnen verschillende redenen zijn om te kiezen voor traprenovatie. Uw huidige trap is kwalitatief gezien aan vervanging toe (afgebladerde verf, slijtage) of bijvoorbeeld omdat u na jaren dezelfde trap te hebben gehad toe aan iets nieuws. Wij bieden u deze mogelijkheid, zonder dat u gelijk een nieuwe trap hoeft aan te schaffen. Bij Next Step Traprenovatie gebruiken we de oude trap als basis, maar steken deze in een nieuw jasje. Woont u in de buurt van Maastricht en bent u geïnteresseerd? Lees dan snel verder!

Toplaag van hogedruklaminaat garandeert topkwaliteit

Zolang de oude trap niet ernstig beschadigd is, is het om deze te vernieuwen niet noodzakelijk aan een geheel nieuwe trap te beginnen. De oude treden dienen als basis voor de nieuwe trap: hier plaatsen wij overzettreden overheen. De treden zijn slijtvast, onderhoudsarm en bevatten een hogedruklaminaat toplaag (HPL). Treden van topkwaliteit dus! Wij staan garant voor de kwaliteit van deze treden. Wij bieden u standaard 20 jaar garantie op de treden.

Past in elk huis

We hebben een heleboel verschillende designs om uit te kiezen. Gaat u voor een warme uitstraling, dan kunt u kiezen tussen verschillende designs uit de comfort collectie. Gaat uw voorkeur echter eerder naar stoer en robuust? Dan zijn er verschillende opties mogelijk uit onze design collectie. Door het ruime aanbod aan keuze is er altijd wel een Next Step design dat in uw huis en bij uw interieur past.

Waarom is Next Step een goede keuze?

  • Binnen één dag klaar
  • Zonder hak- of breekwerk
  • Standaard 20 jaar garantie
  • Slijtvast en onderhoudsarm
  • Antislipstructuur (R10)
  • Duurzaam
  • Milieuvriendelijk

Enthousiast geworden?

Dan kunt u hieronder vrijblijvend een offerte opvragen. Heeft u nog vragen of opmerkingen, of wilt u uw wensen liever eerst bespreken met een van onze medewerkers? Dan kunt u ons ook telefonisch of per mail bereiken. Zodra we uw aanvraag binnen hebben gaan we aan de slag om een offerte op maat voor u te maken. Wanneer deze offerte akkoord is kunt u binnen twee weken al genieten van een professioneel gerenoveerde trap.

Weten wat Next Step voor jou kan betekenen? Ja, ik wil een vrijblijvende offerte!
Binnen één dag geplaatst
Milieuvriendelijk
Gratis LED verlichting
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd