Vanaf twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit

Traprenovatie Maastricht

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor een Next Step traprenovatie! Ja, ik wil een vrijblijvende offerte!

Traprenovatie Maastricht

Er kunnen verschillende redenen zijn om te kiezen voor traprenovatie in Maastricht. Jouw huidige trap is kwalitatief gezien aan vervanging toe (afgebladerde verf, slijtage) of bijvoorbeeld omdat je na jaren dezelfde trap te hebben gehad toe bent aan iets nieuws. Wij bieden je deze mogelijkheid, zonder dat je gelijk een nieuwe trap hoeft aan te schaffen.

Bij Next Step Traprenovatie gebruiken we de oude trap als basis, maar steken deze in een nieuw jasje. Woon je in de buurt van Maastricht en ben je geïnteresseerd? Lees dan snel verder!

Toplaag van hogedruklaminaat garandeert topkwaliteit

Zolang de oude trap niet ernstig beschadigd is, is het om deze te vernieuwen niet noodzakelijk aan een geheel nieuwe trap te beginnen. De oude treden dienen als basis voor de nieuwe trap: hier plaatsen wij overzettreden overheen. De treden zijn slijtvast, onderhoudsarm en bevatten een hogedruklaminaat toplaag (HPL). Treden van topkwaliteit dus! Wij staan garant voor de kwaliteit van deze treden. Wij bieden je standaard 20 jaar garantie na de traprenovatie in Maastricht.

Traprenovatie in Maastricht: voor ieder huis

We hebben een heleboel verschillende designs om uit te kiezen. Ga je voor een warme uitstraling, dan kun je kiezen tussen verschillende designs uit de comfort collectie. Gaat jouw voorkeur echter eerder naar stoer en robuust? Dan zijn er verschillende opties mogelijk uit onze design collectie. Door het ruime aanbod aan keuze is er altijd wel een Next Step design dat in jouw huis en bij jouw interieur past.

Next Step afbeelding - 1
Next Step afbeelding - 2

Waarom is Next Step een goede keuze?

Een Next Step traprenovatie in Maastricht biedt de volgende voordelen:

  • Binnen één dag geplaatst
  • Milieuvriendelijk
  • Onderhoudsarm en antislip
  • Super snelle levering

Enthousiast geworden?

Dan kun je hieronder vrijblijvend een offerte opvragen. Heb je nog vragen of opmerkingen, of wilt je jouw wensen liever eerst bespreken met een van onze medewerkers? Dan kun je ons ook telefonisch of per mail bereiken. Zodra we jouw aanvraag binnen hebben gaan we aan de slag om een offerte op maat voor je te maken. Wanneer deze offerte akkoord is kun je binnen al super snel genieten van een professioneel gerenoveerde trap.

Weten wat Next Step voor jou kan betekenen? Ja, ik wil een vrijblijvende offerte!
Vanaf twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit