fbpx
Binnen één dag gereed
Milieuvriendelijk
Gratis LED verlichting
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd
Traprenovatie MeppelBinnen één dag een nieuwe trapJa, ik wil een vrijblijvende offerte!

Uw trap in Meppel een opknapbeurt nodig?

Is uw trap nodig toe aan een opknapbeurt? Of wilt u simpelweg de trap een totaal nieuw en frisse uitstraling geven? Dan is de traprenovatie van Next Step een snelle en betaalbare oplossing voor u! Binnen één dag heeft uw trap weer een topkwaliteit en past het perfect bij uw interieurwensen. Wij zijn gevestigd in Kampen, maar onze traprenovaties voeren wij door heel Nederland uit. Ook bij u in Meppel komen wij graag langs om uw trap in een nieuw jasje te steken!

De beste kwaliteit door HPL

Onze traprenovatie voeren wij uit door middel van overzettreden. Deze overzettreden, de naam zegt het al, worden dan over uw huidige treden geplaatst. Er komt dus geen hak- of breekwerk aan te pas. De overzettreden van Next Step hebben een topkwaliteit door een unieke laag van hogedruklaminaat. Deze HPL-toplaag zorgt er namelijk voor dat de treden slijtvast en onderhoudsarm zijn en daardoor jarenlang meegaan. Wij geven standaard 20 jaar garantie, maar waarschijnlijk kunt u langer genieten van uw nieuwe trap in Meppel.

De perfecte look voor uw woning in Meppel

De trap wordt dagelijks gebruikt, en moet daarom ook wat lijken! Met de basiscollectie van Next Step komt dit helemaal goed. Variërend van robuuste betonlooks tot natuurlijke houttinten. Zo zit er voor ieder interieur een passend design tussen. Daarnaast hoeven deze mooie designs niet verloren te gaan aan antislipstrips! Doordat de treden een antislipstructuur bevatten, zijn antislipstrips niet meer nodig. Bent u benieuwd hoe de designs eruit zien? Maak een afspraak voor een showroombezoek! Vanuit Meppel bent u ten slotte zo in Kampen.

Dezelfde dag nog genieten van uw nieuwe trap

Nadat u helemaal akkoord bent met de vrijblijvende offerte, kunnen we in de meeste gevallen binnen twee weken langskomen in Meppel om uw trap te renoveren. Onze monteurs kunnen dit binnen één dag doen, waardoor u dezelfde dag nog kunt genieten van uw nieuwe trap. Wanneer alles klaar is, gaan zij samen met u de trap nog eens bekijken en vertrekken pas wanneer u helemaal tevreden bent met het eindresultaat.

Waarom kiezen voor Next Step?

  • Topkwaliteit door HPL
  • Slijtvast en onderhoudsarm
  • Veilig door antislipstructuur
  • Binnen één dag klaar
  • Geen hak- of breekwerk
  • Standaard 20 jaar garantie

Ook een traprenovatie van Next Step?

Woont u in Meppel? En bent u geïnteresseerd in een traprenovatie van Next Step? Vraag dan een gratis en geheel vrijblijvende offerte aan. Wellicht staan onze monteurs binnenkort bij u op de stoep om uw trap een opknapbeurt te geven!

Ja, ik wil een vrijblijvende offerte
Binnen één dag geplaatst
Milieuvriendelijk
Gratis LED verlichting
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd