• bg Vanaf twee weken geleverd
  • bg Vaste prijsgarantie
  • bg Betrouwbare kwaliteit

Traprenovatie Meppel

Binnen één dag een nieuwe trap Ja, ik wil een vrijblijvende offerte!

Heeft jouw trap in Meppel een opknapbeurt nodig?

Is jouw trap nodig toe aan een opknapbeurt? Of wil je simpelweg de trap een totaal nieuw en frisse uitstraling geven? Dan is de traprenovatie van Next Step een snelle en betaalbare oplossing voor jou! Binnen één dag heeft jouw trap weer een topkwaliteit en past het perfect bij jouw interieurwensen. Wij zijn gevestigd in Utrecht, maar onze traprenovaties voeren wij door heel Nederland uit. Ook bij jou in Meppel komen wij graag langs om jouw trap in een nieuw jasje te steken!

De beste kwaliteit door HPL

Onze traprenovatie voeren wij uit door middel van overzettreden. Deze overzettreden, de naam zegt het al, worden dan over jouw huidige treden geplaatst. Er komt dus geen hak- of breekwerk aan te pas. De overzettreden van Next Step hebben een topkwaliteit door een unieke laag van hogedruklaminaat. Deze HPL-toplaag zorgt er namelijk voor dat de treden slijtvast en onderhoudsarm zijn en daardoor jarenlang meegaan. Wij geven standaard 20 jaar garantie, maar waarschijnlijk kun je langer genieten van jouw nieuwe trap in Meppel.

De perfecte look voor jouw woning in Meppel

De trap wordt dagelijks gebruikt, en moet daarom ook wat lijken! Met de basiscollectie van Next Step komt dit helemaal goed. Variërend van robuuste betonlooks tot natuurlijke houttinten. Zo zit er voor ieder interieur een passend design tussen. Daarnaast hoeven deze mooie designs niet verloren te gaan aan antislipstrips! Doordat de treden een antislipstructuur bevatten, zijn antislipstrips niet meer nodig. Ben je benieuwd hoe de designs eruit zien? Maak een afspraak voor een showroombezoek! Vanuit Meppel ben je ten slotte zo in Utrecht.

Next Step afbeelding - 1
Next Step afbeelding - 2

Dezelfde dag nog genieten van jouw nieuwe trap

Nadat jij helemaal akkoord bent met de vrijblijvende offerte, kunnen we in de meeste gevallen super snel langskomen in Meppel om jouw trap te renoveren. Onze monteurs kunnen dit binnen één dag doen, waardoor jij dezelfde dag nog kunt genieten van jouw nieuwe trap. Wanneer alles klaar is, gaan zij samen met jou de trap nog eens bekijken en vertrekken pas wanneer jij helemaal tevreden bent met het eindresultaat.

Waarom kiezen voor Next Step?

  • Topkwaliteit door HPL
  • Slijtvast en onderhoudsarm
  • Veilig door antislipstructuur
  • Binnen één dag klaar
  • Geen hak- of breekwerk
  • Standaard 20 jaar garantie
Afbeelding - Ook een traprenovatie van Next Step?

Ook een traprenovatie van Next Step?

Woon jij in Meppel? En ben je geïnteresseerd in een traprenovatie van Next Step? Vraag dan een gratis en geheel vrijblijvende offerte aan. Wellicht staan onze monteurs binnenkort bij jou op de stoep om jouw trap een opknapbeurt te geven!

Ja, ik wil een vrijblijvende offerte
Vanaf twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit