98% tevredenheid
Super snelle levering
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit

Traprenovatie met ledverlichting

Elke trede in de spotlights! Ja, ik wil een vrijblijvende offerte ontvangen!

Traprenovatie met ledverlichting

Kies je voor Next Step? Dan kies je voor topkwaliteit. Wist je dat wij jouw trap ook kunnen voorzien van heldere en energiezuinige trapverlichting? Onze ledverlichting creëert een warme sfeer die in elk interieur past. Wij werken de verlichting netjes weg, zodat je enkel de lichtstralen ziet. Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij informeren en adviseren jou hier graag over.

Ledverlichting als sfeermaker

Al sinds jaar en dag is licht iets wat de sfeer bepaalt. Er is zelfs wetenschappelijk bewezen, dat slecht licht invloed heeft op het humeur van de mens. Een trap kan soms in een donkere ruimte geplaatst zijn, waar slecht licht is. Wanneer je je trap laat renoveren door Next Step, kun je direct kiezen voor duurzame ledverlichting onder de treden. Onze monteurs werken de verlichting netjes weg onder de traptreden, zodat de strip of snoertjes niet zichtbaar zijn. Wanneer de verlichting aanstaat, schijnt het licht mooi indirect op de traptreden. Onze ledverlichting is verkrijgbaar in strips van 30 centimeter en 50 centimeter. Daarnaast zijn ze in verschillende kleuren beschikbaar: warm wit, koud wit en RGB-kleuren. Met behulp van een afstandsbediening kun je de precieze kleur op ieder moment aanpassen.

Een veilige trap

Wanneer je voor een traprenovatie van Next Step kiest, kies je automatisch voor een veilige trap. Onze overzettreden zijn namelijk voorzien van een antisliplaag die de kans op uitglijden minimaliseert. Met ledverlichting in jouw traptreden wordt jouw trap nog veiliger. De meeste mensen belopen hun trap in de ochtend en in de avond wanneer het donker is. Bij het belopen van een trap is het belangrijk om de traptreden te zien. Wij zijn een grote voorstander van trapverlichting, omdat het gevaarlijke situaties voorkomt.

Next Step afbeelding - 1
Next Step afbeelding - 2

Maatwerk

Wij kunnen elke trap precies naar jouw smaak aanpassen. Wij zorgen er ook graag voor dat de ledverlichting aan jouw wensen voldoet. Bij klassieke trappen kan het erg mooi zijn om voor een rode verlichting te kiezen. Bij een modern interieur kan roze verlichting een prachtig effect geven. Je kunt alle kanten op met onze verlichting. Bij een feestje of bezoek kun je de verlichting bijvoorbeeld aanpassen naar een feestelijke kleur.

Benieuwd geworden naar de opties voor traprenovatie, inclusief onze mooie ledverlichting? Neem gerust contact met ons op, wij adviseren jou graag.

Next Step afbeelding - 1
Next Step afbeelding - 2
98% tevredenheid
Super snelle levering
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit