fbpx
Binnen één dag gereed
Milieuvriendelijk
Gratis LED verlichting
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd
Traprenovatie met ledverlichtingElke trede in de spotlights!Ja, ik wil een vrijblijvende offerte ontvangen!

Traprenovatie met ledverlichting

Kiest u voor Next Step? Dan kiest u voor topkwaliteit. Wist u dat wij uw trap ook kunnen voorzien van heldere en energiezuinige trapverlichting? Onze ledverlichting creëert een warme sfeer die in elk interieur past. Wij werken de verlichting netjes weg, zodat u enkel de lichtstralen ziet. Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij informeren en adviseren u hier graag over.

Ledverlichting als sfeermaker

Al sinds jaar en dag is licht iets wat de sfeer bepaalt. Er is zelfs wetenschappelijk bewezen, dat slecht licht invloed heeft op het humeur van de mens. Een trap kan soms in een donkere ruimte geplaatst zijn, waar slecht licht is. Wanneer je je trap laat renoveren door Next Step, kun je direct kiezen voor duurzame ledverlichting onder de treden. Onze monteurs werken de verlichting netjes weg onder de traptreden, zodat de strip of snoertjes niet zichtbaar zijn. Wanneer de verlichting aanstaat, schijnt het licht mooi indirect op de traptreden. Onze ledverlichting is verkrijgbaar in strips van 30 centimeter en 50 centimeter. Daarnaast zijn ze in verschillende kleuren beschikbaar: warm wit, koud wit en RGB-kleuren. Met behulp van een afstandsbediening kunt u de precieze kleur op ieder moment aanpassen.

Een veilige trap

Wanneer u voor een traprenovatie van Next Step kiest, kiest u automatisch voor een veilige trap. Onze overzettreden zijn namelijk voorzien van een antisliplaag die de kans op uitglijden minimaliseert. Met ledverlichting in uw traptreden wordt uw trap nog veiliger. De meeste mensen belopen hun trap in de ochtend en in de avond wanneer het donker is. Bij het belopen van een trap is het belangrijk om de traptreden te zien. Wij zijn een grote voorstander van trapverlichting, omdat het gevaarlijke situaties voorkomt.

Maatwerk

Wij kunnen elke trap precies naar uw smaak aanpassen. Wij zorgen er ook graag voor dat de ledverlichting aan uw wensen voldoet. Bij klassieke trappen kan het erg mooi zijn om voor een rode verlichting te kiezen. Bij een modern interieur kan roze verlichting een prachtig effect geven. U kunt alle kanten op met onze verlichting. Bij een feestje of bezoek kunt u de verlichting bijvoorbeeld aanpassen naar een feestelijke kleur.

Benieuwd geworden naar de opties voor traprenovatie, inclusief onze mooie ledverlichting? Neem gerust contact met ons op, wij adviseren u graag.

Binnen één dag geplaatst
Milieuvriendelijk
Gratis LED verlichting
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd