Binnen twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit

Traprenovatie Nijmegen

De trap is een blikvanger in iedere woning. Met traprenovatie in Nijmegen zorg jij ervoor dat jouw versleten trap in één dag vernieuwd wordt. Dit is mogelijk dankzij onze overzettreden. Ja, ik wil een gratis offerte!

Traprenovatie Nijmegen

Trap laten renoveren in Nijmegen

traprenovatie in Nijmegen met led-verlichting

Vind je dat jouw trap er wel eens beter uitgezien heeft? En zijn de traptreden aan vervanging toe? Dan biedt traprenovatie in Nijmegen dé uitkomst. Bij Next Step Traprenovatie geven we jouw trap graag een metamorfose. Dat doen we zonder dat jij er hinder van ondervindt. Bovendien heb je maar liefst 20 jaar garantie. 

Next Step Traprenovatie is gevestigd in Emmeloord, maar onze vakmensen kom je overal in Nederland tegen. Dus ook voor traprenovatie in Nijmegen ben je bij ons aan het juiste adres. Ga bijvoorbeeld voor een combinatie van eikenhout met een stalen trapleuning. Of wellicht wil je jouw open trap liever dicht hebben. Het kan allemaal.

Antislip en slijtvast met HPL laminaat

Een trap wordt dagelijks en waarschijnlijk ook wel meerdere keren per dag gebruikt. Vandaar dat traprenovatie in Nijmegen een duurzame keuze moet zijn. Daarom gebruiken we bij Next Step Traprenovatie het sterke HPL. HPL staat voor High Pressured Laminate en is laminaat wat bestaat uit meerdere afzonderlijk geperste lagen papier.

De decorlaag van HPL is te verkrijgen in vele kleuren. Hierdoor zit er voor iedereen wel iets bij. De traptreden voelen warm en comfortabel aan. De toplaag zorgt ervoor dat elke trede kras- en slijtvast en antislip is. Je maakt ze ook nog eens makkelijk schoon en de kleur zal behouden worden. Schuren of verven is dus niet langer nodig. 

Voordelen van Next Step Traprenovatie in Nijmegen

Met Traprenovatie in Nijmegen door Next Step Traprenovatie profiteer je van verschillende voordelen:

  • Binnen één dag geplaatst
  • Milieuvriendelijk
  • Onderhoudsarm en antislip
  • Super snelle levering

Meer weten of een goed advies nodig? Neem dan contact op. Je kunt altijd vrijblijvend een offerte aanvragen voor jouw nieuwe droomtrap.

Binnen twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit