• bg Vanaf twee weken geleverd
  • bg Vaste prijsgarantie
  • bg Betrouwbare kwaliteit

Traprenovatie Nijmegen

De trap is een blikvanger in iedere woning. Met traprenovatie in Nijmegen zorg jij ervoor dat jouw versleten trap in één dag vernieuwd wordt. Dit is mogelijk dankzij onze overzettreden. Ja, ik wil een vrijblijvende afspraak maken!

Traprenovatie Nijmegen

Trap laten renoveren in Nijmegen

traprenovatie in Nijmegen met led-verlichting

Vind je dat jouw trap er wel eens beter uitgezien heeft? En zijn de traptreden aan vervanging toe? Dan biedt traprenovatie in Nijmegen dé uitkomst. Bij Next Step Traprenovatie geven we jouw trap graag een metamorfose. Dat doen we zonder dat jij er hinder van ondervindt. Bovendien heb je maar liefst 20 jaar garantie. 

Next Step Traprenovatie is gevestigd in Utrecht, maar onze vakmensen kom je overal in Nederland tegen. Dus ook voor traprenovatie in Nijmegen ben je bij ons aan het juiste adres. Ga bijvoorbeeld voor een combinatie van eikenhout met een stalen trapleuning. Of wellicht wil je jouw open trap liever dicht hebben. Het kan allemaal.

Antislip en slijtvast met HPL laminaat

Een trap wordt dagelijks en waarschijnlijk ook wel meerdere keren per dag gebruikt. Vandaar dat traprenovatie in Nijmegen een duurzame keuze moet zijn. Daarom gebruiken we bij Next Step Traprenovatie het sterke HPL. HPL staat voor High Pressured Laminate en is laminaat wat bestaat uit meerdere afzonderlijk geperste lagen papier.

De decorlaag van HPL is te verkrijgen in vele kleuren. Hierdoor zit er voor iedereen wel iets bij. De traptreden voelen warm en comfortabel aan. De toplaag zorgt ervoor dat elke trede kras- en slijtvast en antislip is. Je maakt ze ook nog eens makkelijk schoon en de kleur zal behouden worden. Schuren of verven is dus niet langer nodig. 

Voordelen van Next Step Traprenovatie in Nijmegen

Met Traprenovatie in Nijmegen door Next Step Traprenovatie profiteer je van verschillende voordelen:

  • Binnen één dag geplaatst
  • Milieuvriendelijk
  • Onderhoudsarm en antislip
  • Super snelle levering

Meer weten of een goed advies nodig? Neem dan contact op. Je kunt altijd vrijblijvend een afspraak maken voor jouw nieuwe droomtrap.

Een klantgerichte werkwijze

Van het aanvragen van de offerte tot de montage willen wij jou een positieve ervaring bieden. Het begint met het aanvragen van een vrijblijvende afspraak. We zullen contact met je opnemen om een adviesgesprek in te plannen om eventuele vragen te beantwoorden. Zo halen we onduidelijk- of onzekerheden bij je weg. We komen bij je thuis om jouw wensen te bespreken en maken ter plekke een offerte op maat.

Onze ervaren trapspecialisten geven je uitleg over ons unieke materiaal. Ze nemen kleurstalen mee om te laten zien hoe het materiaal werkt, maar ook om te kijken wat mooi zou staan binnen het interieur. Op het moment van de renovatie neemt de monteur de stappen met je door. Doordat de overzettreden buitenhuis op maat gezaagd worden, scheelt dit veel troep binnen. Een HPL traprenovatie is dan ook meestal binnen één dag klaar. Zo kun jij snel genieten van jouw nieuwe Next Step trap.

Een tevreden klant is waar wij het voor doen. Wij zullen niet vertrekken voordat de klant tevreden is met zijn/haar gerenoveerde trap. Dit is ook terug te zien uit onze goede Trustpilot reviewscore!

Vanaf twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit