fbpx
Binnen één dag gereed
Milieuvriendelijk
Gratis LED verlichting
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd
Uw traprenovatie in Schiedam?Binnen 1 dag weer een prachtige trap!Ja, ik wil een vrijblijvende offerte ontvangen!

Wilt u uw trap in Schiedam laten renoveren?

Bent u woonachtig in de omgeving van Schiedam en kan uw trap een serieuze opknapbeurt gebruiken? Wij zijn blij dat u ons gevonden hebt. U kunt ervoor kiezen om uw trap een nieuwe look te geven door deze te verven, maar wij kunnen ervoor zorgen dat uw trap een complete makeover krijgt.

Kiest u voor een traprenovatie van Next Step? Dan kiest u voor een duurzame en kwalitatief hoge oplossing. Vanuit onze vestiging in Kampen werken wij landelijk aan renovatieprojecten. Onze monteurs voeren regelmatig de mooiste traprenovaties uit in de provincie Zuid Holland.

Wij renoveren uw trap in Schiedam binnen één dag

Onze monteurs kunnen uw trap binnen één dag een complete renovatie geven. Voor de renovatie maken wij gebruik van overzettreden die onze monteurs voor uw trap op maat zagen. Het volledige zaagwerk doen wij buitenshuis, waardoor uw huis zo stofvrij mogelijk blijft. Het restafval nemen wij weer mee, zodat u geen zaagresten aantreft na de traprenovatie.

Topkwaliteit

Onze overzettreden produceren wij zelf in onze fabriek in Kampen. Wij werken enkel met FSC-producten, dus ons hout is ecologisch verantwoord. De toplaag van onze overzettreden wordt gemaakt van het slijtvaste materiaal HPL. Deze toplaag is in verschillende designs verkrijgbaar en is vrijwel krasvast. Daarnaast is er in deze HPL-laag een antislip-profiel verwerkt, waardoor de kans op uitglijden van de trap drastisch verkleind wordt.

 

 

Al gehoord van Next Step vloeren?

Wilt u uw trap in Schiedam naadloos over laten vloeien naar de vloer? Wanneer u de trap en de vloer in dezelfde stijl laat uitvoeren, legt u de basis voor een mooi interieur. Informeer bij onze adviseurs naar de mogelijkheden!

Meer informatie

Kies voor veiligheid

Door het antislip-profiel in de treden hoeft u geen aparte antislip-strips aan te brengen. De kans op uitglijden wordt aanzienlijk verkleind doordat de volledige trede voorzien is van een antislip-laag. Onze treden zijn voorzien van de extreem hoge antislipwaarde R10.

Laat u inspireren voor uw woning in Schiedam

Het is uiteraard fijn dat onze treden een hoge antislipwaarde hebben en slijtvast zijn, maar het oog wil ook wat. Wij kunnen niet voor u bepalen wat het meest geschikt is voor uw woning in Schiedam. We kunnen u wel een ruim assortiment prachtige kleuren aanbieden, zodat u alvast kunt bekijken welke kleur bij uw woning past. Wij bieden 18 verschillende designs aan als traptrede en kunnen daarbij nog een tweetal designs extra aanbieden als stootbord (het verticale bord onder een trede bij een dichte trap). Bekijk hier de volledige Next Step traprenovatie collectie.

Binnen één dag geplaatst
Milieuvriendelijk
Gratis LED verlichting
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd