• bg Vanaf twee weken geleverd
  • bg Vaste prijsgarantie
  • bg Betrouwbare kwaliteit

Jouw traprenovatie in Schiedam?

Binnen 1 dag weer een prachtige trap! Ja, ik wil een vrijblijvende offerte ontvangen!

Wil je jouw trap in Schiedam laten renoveren?

Ben jij woonachtig in de omgeving van Schiedam en kan jouw trap een serieuze opknapbeurt gebruiken? Wij zijn blij dat je ons gevonden hebt. Je kunt ervoor kiezen om jouw trap een nieuwe look te geven door deze te verven, maar wij kunnen ervoor zorgen dat jouw trap een complete make-over krijgt.

Kies je voor een traprenovatie van Next Step? Dan kies je voor een duurzame en kwalitatief hoge oplossing. Vanuit onze vestiging in Utrecht werken wij landelijk aan renovatieprojecten. Onze monteurs voeren regelmatig de mooiste traprenovaties uit in de provincie Zuid Holland.

Wij renoveren jouw trap in Schiedam binnen één dag

Onze monteurs kunnen jouw trap binnen één dag een complete renovatie geven. Voor de renovatie maken wij gebruik van overzettreden die onze monteurs voor jouw trap op maat zagen. Het volledige zaagwerk doen wij buitenshuis, waardoor jouw huis zo stofvrij mogelijk blijft. Het restafval nemen wij weer mee, zodat jij geen zaagresten aantreft na de traprenovatie.

Topkwaliteit

Onze overzettreden produceren wij zelf in onze fabriek. Wij werken enkel met FSC®-producten, dus ons hout is ecologisch verantwoord. De toplaag van onze overzettreden wordt gemaakt van het slijtvaste materiaal HPL. Deze toplaag is in verschillende designs verkrijgbaar en is vrijwel krasvast. Daarnaast is er in deze HPL-laag een antislip-profiel verwerkt, waardoor de kans op uitglijden van de trap drastisch verkleind wordt.

 

 

Afbeelding - Al gehoord van Next Step vloeren?

Al gehoord van Next Step vloeren?

Wil je jouw trap in Schiedam naadloos over laten vloeien naar de vloer? Wanneer je de trap en de vloer in dezelfde stijl laat uitvoeren, leg je de basis voor een mooi interieur. Informeer bij onze adviseurs naar de mogelijkheden!

Meer informatie

Kies voor veiligheid

Door het antislip-profiel in de treden hoef je geen aparte antislip-strips aan te brengen. De kans op uitglijden wordt aanzienlijk verkleind doordat de volledige trede voorzien is van een antislip-laag. Onze treden zijn voorzien van de extreem hoge antislipwaarde R10.

Laat je inspireren voor jouw woning in Schiedam

Het is uiteraard fijn dat onze treden een hoge antislipwaarde hebben en slijtvast zijn, maar het oog wil ook wat. Wij kunnen niet voor jou bepalen wat het meest geschikt is voor jouw woning in Schiedam. We kunnen jou wel een ruim assortiment prachtige kleuren aanbieden, zodat je alvast kunt bekijken welke kleur bij jouw woning past. Wij bieden 18 verschillende designs aan als traptrede en kunnen daarbij nog een tweetal designs extra aanbieden als stootbord (het verticale bord onder een trede bij een dichte trap). Bekijk hier de volledige Next Step traprenovatie collectie.

Next Step afbeelding - 1
Next Step afbeelding - 2
Vanaf twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit