• bg Vanaf twee weken geleverd
  • bg Vaste prijsgarantie
  • bg Betrouwbare kwaliteit

Traprenovatie Sneek

Een nieuwe trap binnen één dag! Ja, ik wil een vrijblijvende offerte ontvangen!

Jouw trap in Sneek weer als nieuw door een Next Step Traprenovatie

Is jouw oude trap toe aan een mooie opknapbeurt? Of ben je sowieso op zoek naar iets nieuws? Dan kan een Next Step traprenovatie een prachtige oplossing voor jou zijn in Sneek. Traprenovatie hoeft geen moeite te zijn, bij Next Step traprenovatie kan dit al binnen één dag, zonder dat we jou in de weg zitten. Vervolgens past jouw nieuwe uitstraling precies bij het interieur en kun jij weer een lange tijd vooruit.

Next Step Traprenovatie is gevestigd in Utrecht, maar ook in Sneek is het geen probleem om langs te komen en jouw trap te voorzien van een nieuwe look.

Ruime mogelijkheden met traprenovatie in Sneek

Renoveren van een trap kan op allemaal verschillende manieren. Misschien is jouw trap in Sneek nu open en wil je die dicht hebben, of je bent toe aan een compleet nieuwe look. Dit kan door de bestaande treden te bekleden met overzettreden. Naast dat de trap er dan weer als nieuw uitziet, is het materiaal ook duurzaam en veilig.

Bij Next Step Traprenovatie maken wij namelijk gebruik van HPL, dit staat voor High Pressured Laminate. Dit laminaat is stevig en sterk, het bestaat uit meerdere afzonderlijke geperste lagen van melamine. Naast dat het materiaal van hoge kwaliteit is, is het ook in veel verschillende kleuren te verkrijgen, de keuze is reuze.

Antislip zorgt voor veiligheid

Naast dat de trap er mooi en stijlvol uit komt te zien na de renovatie van Next Step is de toplaag ook voorzien van harde toplaag die is voorzien van antislip. Je hoeft je dus nooit meer zorgen te maken over uitglijden op de trap.

Next Step afbeelding - 1

Daarom kiezen voor Next Step

  • Binnen één dag heb jij al een nieuwe trap.
  • Geen hak- en breekwerk. Het op maat zagen van treden doen we ook buiten. Kortom, zo weinig mogelijk overlast.
  • Duurzaam HPL laminaat. Jouw trap wordt dagelijks gebruikt, veilig en duurzaam is daarom zeer belangrijk.
  • Antislip dankzij onze unieke antislip coating.
  • Wij zorgen voor heldere communicatie. Vanaf het begin bent je van elke stap op de hoogte.
  • Geschikt voor elk interieur.
  • Next Step komt langs bij jou in Sneek!

Meer inspiratie nodig?

Waarschijnlijk heb je nu al een idee over het renoveren van jouw trap. Wil je toch nog meer inspiratie op doen? Bekijk dan eens wat voorbeelden van onze traprenovaties.

Afbeelding - Ook een traprenovatie bij Next Step?

Ook een traprenovatie bij Next Step?

Woon je in Sneek en heeft de traprenovatie van Next Step jouw interesse gewekt? Vraag hier een vrijblijvende offerte aan.

Offerte aanvragen
Vanaf twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit