fbpx
Binnen één dag gereed
Milieuvriendelijk
Gratis LED verlichting
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd
Traprenovatie SpijkenisseBinnen één dag een nieuwe trapJa, ik wil een vrijblijvende offerte!

Een traprenovatie bij u in Spijkernisse? Dat kan!

Heeft uw trap oude bekleding, zijn de treden versleten of bent u simpelweg toe aan iets nieuws? Dan is een traprenovatie van Next Step misschien wel de oplossing voor u! Binnen één dag kan uw trap weer een topkwaliteit hebben en een prachtige, nieuwe uitstraling in uw woning. Wij zijn gevestigd in Kampen, maar we komen graag langs in Spijkenisse om uw trap in een nieuw jasje te steken!

Uw trap in Spijkenisse weer van topkwaliteit

Een Next Step traprenovatie voeren wij uit door middel van overzettreden. Zoals de naam het al zegt, plaatsen wij deze treden over uw huidige treden heen. Hierdoor komt er geen hak- of breekwerk aan te pas. In de meeste gevallen is dit binnen één dag klaar, waardoor u dezelfde dag nog kunt genieten van uw nieuwe trap! Wat onze overzettreden bijzonder maakt, is de unieke HPL-toplaag. Deze laag is keihard en zorgt ervoor dat de treden slijtvast en onderhoudsarm zijn. Na een traprenovatie van Next Step krijgt u standaard 20 jaar garantie, maar hoogstwaarschijnlijk gaat de trap nog veel langer mee!

Veilig door de antislipstructuur (R10)

De overzettreden van Next Step zijn ook nog eens extra veilig! Er zit namelijk een antislipstructuur in de treden verwerkt. U ziet deze niet, maar merkt het wel. De kans op uitglijden wordt namelijk een stuk lager en u kunt nu gerust met sokken de trap op. Naast de  goede veiligheid hebben de overzettreden nog meer positieve eigenschappen. Zo zijn ze onderhoudsvrij, kleurvast, krasvrij en zijn verkrijgbaar in vele designs!

Ruim aanbod aan designs

Naast een topkwaliteit, is een ander belangrijk punt de uitstraling van de trap. Bij Next Step begrijpen we dat maar al te goed! We hebben een ruim aanbod aan designs variërend van natuurlijke houttinten tot klassieke kleuren tot betonlooks. Benieuwd naar de collectie? Bekijk hier alle designs. Mocht u de designs met eigen ogen willen bekijken, dan bent u van harte welkom in onze showroom.

Alle voordelen op een rij: 

  • Binnen één dag uw trap gerenoveerd
  • Veiliger door antislipstructuur (R10)
  • Standaard 20 jaar garantie
  • Onderhoudsarm en slijtvast
  • Ruim aanbod designs

Ook een traprenovatie voor uw trap in Spijkenisse?Een vrijblijvende offerte aanvragen
Binnen één dag geplaatst
Milieuvriendelijk
Gratis LED verlichting
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd