• bg Vanaf twee weken geleverd
  • bg Vaste prijsgarantie
  • bg Betrouwbare kwaliteit

Traprenovatie Spijkenisse

Binnen één dag een nieuwe trap Ja, ik wil een vrijblijvende afspraak maken!

Een traprenovatie bij jou in Spijkernisse? Dat kan!

Heeft jouw trap oude bekleding, zijn de treden versleten of ben je simpelweg toe aan iets nieuws? Dan is een traprenovatie van Next Step misschien wel de oplossing voor jou! Binnen één dag kan jouw trap weer een topkwaliteit hebben en een prachtige, nieuwe uitstraling in jouw woning. Wij zijn gevestigd in Utrecht, maar we komen graag langs in Spijkenisse om jouw trap in een nieuw jasje te steken!

Jouw trap in Spijkenisse weer van topkwaliteit

Een Next Step traprenovatie voeren wij uit door middel van overzettreden. Zoals de naam het al zegt, plaatsen wij deze treden over jouw huidige treden heen. Hierdoor komt er geen hak- of breekwerk aan te pas. In de meeste gevallen is dit binnen één dag klaar, waardoor jij dezelfde dag nog kunt genieten van jouw nieuwe trap! Wat onze overzettreden bijzonder maakt, is de unieke HPL-toplaag. Deze laag is keihard en zorgt ervoor dat de treden slijtvast en onderhoudsarm zijn. Na een traprenovatie van Next Step krijg je standaard 20 jaar garantie, maar hoogstwaarschijnlijk gaat de trap nog veel langer mee!

Veilig door de antislipstructuur (R10)

De overzettreden van Next Step zijn ook nog eens extra veilig! Er zit namelijk een antislipstructuur in de treden verwerkt. Je ziet deze niet, maar merkt het wel. De kans op uitglijden wordt namelijk een stuk lager en je kunt nu gerust met sokken de trap op. Naast de  goede veiligheid hebben de overzettreden nog meer positieve eigenschappen. Zo zijn ze onderhoudsvrij, kleurvast, krasvrij en zijn verkrijgbaar in vele designs!

Next Step afbeelding - 1
Next Step afbeelding - 2

Ruim aanbod aan designs

Naast een topkwaliteit, is een ander belangrijk punt de uitstraling van de trap. Bij Next Step Traprenovatie begrijpen we dat maar al te goed! We hebben een ruim aanbod aan designs variërend van natuurlijke houttinten tot klassieke kleuren tot betonlooks. Benieuwd naar de collectie? Bekijk hier alle designs. Mocht je de designs met eigen ogen willen bekijken, dan ben je van harte welkom in onze showroom.

Alle voordelen op een rij: 

  • Binnen één dag jouw trap gerenoveerd
  • Veiliger door antislipstructuur (R10)
  • Standaard 20 jaar garantie
  • Onderhoudsarm en slijtvast
  • Ruim aanbod designs

Ook een traprenovatie voor jouw trap in Spijkenisse?Een vrijblijvende offerte aanvragen
Vanaf twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit