• bg Vanaf twee weken geleverd
  • bg Vaste prijsgarantie
  • bg Betrouwbare kwaliteit

Is jouw trap in Steenwijk toe aan een nieuwe look?

Traprenovatie binnen 1 dag geregeld Ja, ik wil een vrijblijvende offerte!

Traprenovatie Steenwijk

De trap, een prominent onderdeel van een woning. Na verloop van tijd is zo’n trap wel aan een opknapbeurt toe, maar misschien ben je ook wel gewoon opzoek naar een compleet nieuwe look voor jouw trap? Met een traprenovatie van Next Step geniet je in een mum van tijd van een mooie en kwalitatieve goede trap. Onze vakmensen toveren jouw trap om in de stijl waar jij van houdt, of dat nu landelijk, modern of totaal iets anders is.

Next Step Traprenovatie mag dan wel in Utrecht zijn gevestigd, maar onze vakmensen werken door heel Nederland. Ook in Steenwijk leveren we de mooiste trappen op! Binnen één dag toveren we jouw trap om tot een prachtige blikvanger.

Passend in jouw woning in Steenwijk

Heb je onze collectie pagina al gezien, hier tonen wij alle verschillende designs van Next Step. Van een design met een houtlook tot een robuust industrieel betondesign, er is veel mogelijk bij Next Step. Twijfel je welk design het beste in jouw woning past, dan ben je van harte welkom in onze showroom in Utrecht. Hier word je deskundig begeleid en geïnformeerd.

Jarenlang weer genieten van jouw trap

Wanneer onze vakmensen jouw trap in Steenwijk gaan renoveren plaatsen zij overzettreden over de oude treden heen. Deze overzettreden zijn gemaakt van hogedruklaminaat, een keiharde toplaag die ervoor zorgt dat jouw trap slijtvast en onderhoudsarm is. De treden gaan hierna weer jaren mee. Naast dat de treden een topkwaliteit hebben, zorgen ze ook voor veiligheid. Door een antislipstructuur die in de treden zijn verwerkt, kun je gerust met sokken de trap op. Hierdoor zijn antislip strips niet meer nodig.

Next Step afbeelding - 1
Next Step afbeelding - 2

Waarom kiezen voor Next Step traprenovatie?

  • Slijtvast en onderhoudsarm
  • Veilig door antislipstructuur
  • Onze vakmensen zijn vaak al binnen één dag klaar
  • Geen hak- of breekwerk
  • 20 jaar garantie
Vanaf twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit