fbpx
Binnen één dag gereed
Milieuvriendelijk
Gratis LED verlichting
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd
Is uw trap in Steenwijk toe aan een nieuwe look? Traprenovatie binnen 1 dag geregeldJa, ik wil een gratis offerte!

Traprenovatie Steenwijk

De trap, een prominent onderdeel van een woning. Na verloop van tijd is zo’n trap wel aan een opknapbeurt toe, maar misschien bent u ook wel gewoon opzoek naar een compleet nieuwe look voor uw trap? Met een traprenovatie van Next Step geniet u in een mum van tijd van een mooie en kwalitatieve goede trap. Onze vakmensen toveren uw trap om in de stijl waar u van houdt, of dat nu landelijk, modern of totaal iets anders is.

Next Step Traprenovatie mag dan wel in Kampen zijn gevestigd, maar onze vakmensen werken door heel Nederland. Ook in Steenwijk leveren we de mooiste trappen op! Binnen één dag toveren we uw trap om tot een prachtige blikvanger.

Passend in uw woning in Steenwijk

Heeft onze collectie pagina al gezien, hier tonen wij alle verschillende designs van Next Step. Van een design met een houtlook tot een robuust industrieel betondesign, er is veel mogelijk bij Next Step. Twijfelt u welk design het beste in uw woning past, dan bent u van harte welkom in onze showroom in Kampen. Hier wordt u deskundig begeleid en geïnformeerd.

Jarenlang weer genieten van uw trap

Wanneer onze vakmensen uw trap in Steenwijk gaan renoveren plaatsen zij overzettreden over de oude treden heen. Deze overzettreden zijn gemaakt van hogedruklaminaat, een keiharde toplaag die ervoor zorgt dat uw trap slijtvast en onderhoudsarm is. De treden gaan hierna weer jaren mee. Naast dat de treden een topkwaliteit hebben, zorgen ze ook voor veiligheid. Door een antislipstructuur die in de treden zijn verwerkt, kunt u gerust met sokken de trap op. Hierdoor zijn antislip strips niet meer nodig.

Waarom kiezen voor Next Step traprenovatie?

  • Slijtvast en onderhoudsarm
  • Veilig door antislipstructuur
  • Onze vakmensen zijn vaak al binnen één dag klaar
  • Geen hak- of breekwerk
  • 20 jaar garantie
Binnen één dag geplaatst
Milieuvriendelijk
Gratis LED verlichting
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd