fbpx
Binnen één dag gereed
Milieuvriendelijk
Gratis LED verlichting
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd
Uw trap in Tilburg gerenoveerd?In elke stijl en binnen 1 dag gereed.

Geef uw trap in Tilburg een metamorfose met traprenovatie

Net verhuist in een nieuwe koopwoning in Tilburg en de trap is niet uw stijl? Of heeft uw huidige trap zijn beste tijd gehad? Dan is traprenovatie een prachtige, budgetvriendelijke oplossing. En bij Next Step doen we dat bij u in Tilburg binnen één dag.

Wij zijn gevestigd in Kampen, maar onze vakmensen komt u overal in heel Nederland tegen. Zo ook met enige regelmaat in Noord-Brabant, waar ze al vele trappen een nieuwe look hebben gegeven. Maak alvast eens kennis met onze collectie.

Renovatie trap in Tilburg met het veilige HPL

U maakt ongetwijfeld meerdere keren per dag gebruik van uw trap. Naast dat deze dus mooi moet zijn, is het minstens zo belangrijk dat u er veilig van gebruik kan maken. Daar hoort geen uitglijden bij bijvoorbeeld.

Bij Next Step gebruiken we High Pressured Laminate, kortweg HPL. Dit is erg stootvast, slijtvast en heeft een unieke antislip coating. HPL hebben we in vele designs. Dus zeg maar het beste van twee werelden: een mooie vernieuwde trap én veilig.

Verschil HPL en CPL

HPL is laminaat wat is opgebouwd uit meerdere afzonderlijk geperste lagen van melamine. Dat maakt het stootvaster dan bijvoorbeeld Continious Pressed Laminate, CPL, wat veel van onze concurrenten gebruiken.

Eindeloos veel mogelijkheden

Naast kleur zijn er nog veel meer mogelijkheden om uw trap in Tilburg op te knappen. Zo kunnen wij uw open trap dichtmaken met stootborden. Of wellicht wilt u een andere stijl trapleuning. Maar ook een houten trap met de uitstraling van beton is mogelijk. U ziet, de opties zijn eindeloos. Benieuwd naar ons werk? Bekijk hier enkele voorbeelden.

Daarom traprenovatie met Next Step

In het kort vatten we even voor u samen waarom Next Step een wel erg goede keuze is:

  • Binnen 1 dag heeft u een nieuwe trap
  • Geen hak- en breekwerk. Het op maat zagen van treden doen we ook buiten
  • Duurzaam laminaat HPL. U gebruikt de trap immers elke dag, dus duurzaam is logisch
  • Antislip en onderhoudsarm
  • Ons hout is voorzien van het FSC Certificaat. Wij houden van de natuur en het behoud van die natuur
  • Heldere communicatie. U bent van elke stap vanaf het begin op de hoogte.
Meer informatie?Bel of mail ons

Laat ook uw trap renoveren

Veel huishoudens in Noord-Brabant, en ook in Tilburg, gingen u al voor met een traprenovatie van Next Step. Wij willen ook uw trap graag helpen met renovatie. Neem gerust eens contact met ons op voor alle informatie, of vraag een gratis offerte aan. Geheel vrijblijvend natuurlijk.

Binnen één dag geplaatst
Milieuvriendelijk
Gratis LED verlichting
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd