Vanaf twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit

Traprenovatie Tilburg

Heeft jouw trap zijn beste tijd gehad? Of wil je een geheel andere stijl? Dan is traprenovatie in Tilburg een goede uitkomst. We renoveren jouw trap al binnen één dag, zonder hak- of breekwerk. Ja, ik wil een vrijblijvende offerte!

Traprenovatie Tilburg

Van versleten trap naar droomtrap!

Bij onze traprenovatie in Tilburg wordt gebruikgemaakt van overzettreden. Dit zijn nieuwe treden die over jouw oude trap heen geplaatst worden. Het maakt niet uit of je een open of dichte trap hebt. De overzettreden kunnen in elke stijl geleverd worden, dus ook voor de volgende soorten trappen:

Houten trappen

Betonlook trappen

Stalen trappen

Betonnen trappen

Laminaat trappen

Next Step Traprenovatie is gevestigd in Emmeloord, maar onze vakmensen werken door heel Nederland. Dus ook voor een traprenovatie in Tilburg ben je bij ons aan het goede adres. Laat je alvast inspireren door onze collectie.

HPL-traprenovatie in Tilburg

Wanneer wij trappen renoveren, maken we gebruik van High Pressured Laminate, kortweg HPL. Dit is een type laminaat met meerdere afzonderlijk geperste papierlagen. Ten opzichte van de meeste houten trappen, gaan HPL traptreden veel langer mee. HPL is goed bestand tegen vocht, hitte en krassen, waardoor het geschikt is voor intensief gebruik. Je hoeft je geen zorgen te maken over slijtage of schilderwerk. Het beste van twee werelden dus: een nieuwe droomtrap én veilig!

Next Step afbeelding - 1
Next Step afbeelding - 2

De vele mogelijkheden

Naast kleur zijn er nog veel meer mogelijkheden qua traprenovaties in Tilburg. Zo kunnen wij jouw open trap dichtmaken met stootborden. Of wellicht wil je een andere stijl trapleuning. Maar ook een houten trap met de uitstraling van beton is mogelijk. Je ziet, de opties zijn eindeloos. Benieuwd naar ons werk? Bekijk hier enkele voorbeelden.

Meer informatie?Bel of mail ons

Antislip trap, uitglijden is verleden tijd

Uitglijden op de trap is een veelvoorkomend probleem. Met Next Step is dat verleden tijd. Onze overzettreden zijn namelijk voorzien van een speciale antislip toplaag. Zo voelen de treden altijd stroef aan. Deze speciale antislip toplaag is zelfs in verschillende moderne of klassieke designs beschikbaar. Doordat je geen rubberen profiel in je trede hoeft te zetten voor de veiligheid, behoud je ook nog eens de mooie uitstraling van jouw Next Step trap.

Wij geven niet voor niets 20 jaar garantie. Daarmee ben je 20 jaar verzekerd van een veilige trap, waarmee de kans op uitglijden verkleind is.

Voordelen van Next Step Traprenovatie in Tilburg

Laat je je trap renoveren in Tilburg? Dan profiteer je van de volgende voordelen:

  • Binnen één dag geplaatst
  • Milieuvriendelijk
  • Onderhoudsarm en antislip
  • Super snelle levering

Meer weten of een goed advies nodig? Neem dan contact op. Je kunt altijd vrijblijvend een offerte aanvragen voor jouw nieuwe droomtrap.

Vanaf twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit