fbpx
Binnen één dag gereed
Milieuvriendelijk
Gratis LED verlichting
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd
Is uw trap in Wageningen toe aan vernieuwing?Traprenovatie binnen 1 dag geregeldJa, ik wil een gratis offerte!

Geef uw trap in Wageningen een nieuwe look met traprenovatie

Een trap is een blikvanger in uw woning te Wageningen. En als de tijd zo best wat sporen heeft achter gelaten en uw trap niet meer het stralend middelpunt is, is traprenovatie inderdaad een goede keuze. Zeker ook wat uw budget betreft. Een nieuwe trap is een stuk prijziger dan renovatie.

Next Step Traprenovatie mag dan wel in Kampen zijn gevestigd, maar onze vakmensen werken door heel Nederland. Ook in Gelderland leveren we de mooiste trappen op! Binnen één dag toveren we uw trap om tot een prachtige blikvanger, die u vol trots aan iedereen kunt laten zien.

Renovatie trap in Wageningen met stootvast HPL

U gebruikt de trap natuurlijk elke dag en meerdere keren per dag. Dus duurzaam moet het wel zijn, wilt u er echt lang en veilig plezier van kunnen hebben. Bij Next Step gebruiken we daarom HPL, wat staat voor High Pressured Laminate. HPL is laminaat wat bestaat uit meerdere afzonderlijk geperste lagen van melamine. Daardoor is het stootvaster dan bijvoorbeeld Continious Pressed Laminate, CPL, wat veel van onze concurrenten gebruiken. Onze HPL producten heeft tevens een unieke antislip coating, wat de trap ook nog eens veilig maakt. Zeker niet onbelangrijk.

Combineer met stijlen en kleuren

Er zijn zoveel mogelijkheden om uw trap op te laten knappen. Zo kiezen veel mensen voor overzettreden, waarbij we een nieuwe laag aanbrengen over de treden (van HPL). Anderen willen ook de trapleuning opfrissen. En dan hebben we nog een uitgebreid kleurenpalet, mooie materialen en tal van structuren voor u om uit te kiezen.

Laat u alvast inspireren! Neem een kijkje bij de diverse trapelementen en de collectie. Laat u inspireren!

Achteraf betalen

Vaak kunnen we de renovatie in één dag klaar hebben. Zonder dat u er veel hinder van ondervindt. Zo doen we niet aan hak- en breekwerk. Alles op maat zagen doen we buiten. Maar voor onze monteur bij u in Gelderland aan de slag gaat, neemt hij eerst elke stap met u door. Zo bent u van alle stappen op de hoogte. Betalen kan zowel achteraf als meteen met de PIN. Lees meer over onze werkwijze.

Waarom Next Step?

  • Binnen 1 dag heeft u een nieuwe trap
  • Geen hak- en breekwerk. Het op maat zagen van treden doen we ook buiten.
  • Duurzaam laminaat HPL. U gebruikt de trap immers elke dag, dus duurzaam is logisch
  • Antislip en onderhoudsvrij
  • Heldere communicatie. U bent van elke stap vanaf het begin op de hoogte.
Binnen één dag geplaatst
Milieuvriendelijk
Gratis LED verlichting
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd