• bg Vanaf twee weken geleverd
  • bg Vaste prijsgarantie
  • bg Betrouwbare kwaliteit

Is jouw trap in Wageningen toe aan vernieuwing?

Traprenovatie binnen 1 dag geregeld Ja, ik wil een vrijblijvende offerte!

Geef jouw trap in Wageningen een nieuwe look met traprenovatie

Een trap is een blikvanger in jouw woning te Wageningen. En als de tijd zo best wat sporen heeft achter gelaten en jouw trap niet meer het stralend middelpunt is, is traprenovatie inderdaad een goede keuze. Zeker ook wat jouw budget betreft. Een nieuwe trap is een stuk prijziger dan renovatie.

Next Step Traprenovatie mag dan wel in Utrecht zijn gevestigd, maar onze vakmensen werken door heel Nederland. Ook in Gelderland leveren we de mooiste trappen op! Binnen één dag toveren we jouw trap om tot een prachtige blikvanger, die jij vol trots aan iedereen kunt laten zien.

Renovatie trap in Wageningen met stootvast HPL

Je gebruikt de trap natuurlijk elke dag en meerdere keren per dag. Dus duurzaam moet het wel zijn, wil je er echt lang en veilig plezier van kunnen hebben. Bij Next Step gebruiken we daarom HPL, wat staat voor High Pressured Laminate. HPL is laminaat wat bestaat uit meerdere afzonderlijk geperste lagen van melamine. Daardoor is het stootvaster dan bijvoorbeeld Continious Pressed Laminate, CPL, wat veel van onze concurrenten gebruiken. Onze HPL producten heeft tevens een unieke antislip coating, wat de trap ook nog eens veilig maakt. Zeker niet onbelangrijk.

Combineer met stijlen en kleuren

Er zijn zoveel mogelijkheden om jouw trap op te laten knappen. Zo kiezen veel mensen voor overzettreden, waarbij we een nieuwe laag aanbrengen over de treden (van HPL). Anderen willen ook de trapleuning opfrissen. En dan hebben we nog een uitgebreid kleurenpalet, mooie materialen en tal van structuren voor jou om uit te kiezen.

Laat je alvast inspireren! Neem een kijkje bij de diverse trapelementen en de collectie. Laat je inspireren!

Next Step afbeelding - 1
Next Step afbeelding - 2

Achteraf betalen

Vaak kunnen we de renovatie in één dag klaar hebben. Zonder dat jij er veel hinder van ondervindt. Zo doen we niet aan hak- en breekwerk. Alles op maat zagen doen we buiten. Maar voor onze monteur bij jou in Gelderland aan de slag gaat, neemt hij eerst elke stap met je door. Zo ben je van alle stappen op de hoogte. Betalen kan zowel achteraf als meteen met de PIN. Lees meer over onze werkwijze.

Waarom Next Step?

  • Binnen 1 dag heb jij een nieuwe trap
  • Geen hak- en breekwerk. Het op maat zagen van treden doen we ook buiten.
  • Duurzaam laminaat HPL. Je gebruikt de trap immers elke dag, dus duurzaam is logisch
  • Antislip en onderhoudsvrij
  • Heldere communicatie. Je bent van elke stap vanaf het begin op de hoogte.
Next Step afbeelding - 1
Next Step afbeelding - 2
Vanaf twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit