• bg Vanaf twee weken geleverd
  • bg Vaste prijsgarantie
  • bg Betrouwbare kwaliteit

Is jouw trap in Weesp aan vernieuwing toe?

Snelle renovatie (binnen een dag) Ja, ik wil een vrijblijvende offerte!

Traprenovatie in Weesp?

Vaak is de hal de eerste ruimte van het huis die het bezoek ziet en meestal kent die ruimte één grote blikvanger: de trap. Is jouw bestaande trap niet langer meer het stralend middelpunt en denk je dus aan laten renoveren? Bij Next Step Traprenovatie komen we graag bij jou in Weesp en geven we jouw trap binnen een dag een nieuwe look.

Next Step Traprenovatie vind je in Utrecht, maar onze vakmensen komt je door heel Nederland tegen. Ook in Noord-Holland creëren wij de mooiste trappen.

Trap renoveren met HPL laminaat in Weesp

Je gebruikt de trap natuurlijk elke dag en meerdere keren per dag. Dus duurzaam moet het wel zijn, wil je er echt lang en veilig plezier van kunnen hebben. Bij Next Step gebruiken we daarom HPL, wat staat voor High Pressured Laminate.

HPL is laminaat wat bestaat uit meerdere afzonderlijk geperste lagen van melamine. Daardoor is het stootvaster dan bijvoorbeeld Continious Pressed Laminate, CPL, wat veel van onze concurrenten gebruiken. Onze HPL producten heeft tevens een unieke antislip coating, wat de trap ook nog eens veilig maakt. Zeker niet onbelangrijk.

Hout met FSC®-certificaat

We kiezen bewust voor HPL met FSC®-certificaat. Dat houdt in dat de boseigenaar bij het leveren van het hout rekening is gehouden met o.a behoud van biodiversiteit, bescherming van waterlopen en veiligheid van de bosarbeiders. Naast dat we de natuur op deze manier zoveel mogelijk intact houden, is dit hout ook erg duurzaam. Win-winsituatie!

Combineer met stijlen

trap met led verlichting - resultaat traprenovatie in amsterdamEr zijn eindeloze mogelijkheden hoe je jouw trap wilt laten renoveren. Zo heb je keuze uit verschillende kleuren, mooie materialen en tal van structuren. We kunnen jouw open trap dicht maken en eventueel zelfs voorzien van trapverlichting. De trapleuning kunnen we vervolgens perfect laten matchen met de stijl van de traptreden.

Laat je alvast inspireren! Neem een kijkje in onze collectie . Je kunt natuurlijk zelf kiezen, maar advies is vaak wel erg prettig. En daar zijn we ook voor.

Waarom Next Step?

  • Binnen 1 dag heb jij een nieuwe trap
  • Geen hak- en breekwerk. Het op maat zagen van treden doen we ook buiten.
  • Duurzaam laminaat HPL. Je gebruikt de trap immers elke dag, dus duurzaam is logisch
  • Antislip en onderhoudsvrij
  • Heldere communicatie. Je bent van elke stap vanaf het begin op de hoogte.

Geen verrassingen tijdens jouw renovatie

Heb je een keuze kunnen maken? Vaak kunnen we de renovatie in één dag klaar hebben. Zonder dat jij er veel hinder van ondervindt. En voor onze monteur bij jou in Noord Holland aan de slag gaat, neemt hij eerst elke stap met je door. Op die manier ben je van alles op de hoogte en komen er geen verrassingen om de hoek kijken. Betalen kan zowel achteraf als meteen met de PIN. Lees meer over onze werkwijze.

Tip: doe alvast inspiratie op

Al een beeld voor ogen hoe je de trap wilt laten renoveren? Het is sowieso altijd leuk om wat inspiratie op te doen. We hebben voor jou daarom enkele voorbeelden van vernieuwde trappen verzameld.

Next Step afbeelding - 1
Next Step afbeelding - 2
Vanaf twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit