Binnen twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit

Traprenovatie Zeeland

Wanneer je trap versleten is of wanneer je iets nieuws wilt, dan is traprenovatie in Zeeland een goede uitkomst. Next Step Traprenovatie biedt tal van mogelijkheden om van jouw huidige trap weer een droomtrap te maken. Ja, ik wil een gratis offerte!

Traprenovatie Zeeland

Dé oplossing voor een versleten trap

Met traprenovatie in Zeeland kun je alle kanten op. Het begint allemaal bij wat jij wenst. In dat proces denken wij dan ook graag met jou mee. Zo kom je erachter wat de mogelijkheden zijn. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe look voor je houten, stalen of betonnen trap, het is allemaal mogelijk. 

Bij Next Step Traprenovatie maken we gebruik van hoogwaardige overzettreden om jouw trap weer als nieuw uit te laten zien. Dit is niet alleen een snelle oplossing, maar ook nog eens voordeliger dan een geheel nieuwe trap installeren. 

De overzettreden die gebruikt worden zijn voorzien van een HPL-toplaag, oftewel High Pressured Laminate. De verschillende afzonderlijk geperste lagen zorgen ervoor dat jouw traptreden sterk en stootvast zijn. 

Mogelijkheden qua traprenovatie in Zeeland

Je trap opnieuw laten bekleden in Zeeland is de ideale optie omdat je kunt kiezen uit diverse kleuren en structuren. We adviseren je dan ook om eens een kijkje te nemen bij onze ruime collectie aan trapbekleding. Of laat je inspireren door tal van unieke voorbeelden. Traprenovatie in Zeeland betekent niet alleen nieuwe traptreden installeren, maar ook om bijvoorbeeld je open trap dicht te maken

Na het opnieuw laten bekleden van jouw trap, zal deze nooit meer gelakt of geschilderd hoeven te worden. De trapbekleding is namelijk onderhoudsarm. De HPL-toplaag is tevens waterdicht en bestand tegen krassen, vlekken, hitte en stoten. Bovendien is er een antislip laag aangebracht die de trap nog veiliger maakt. 

Kies voor een duurzame trap

Met de Next Step Traprenovatie in Zeeland wordt jouw trap ook nog eens duurzaam. Naast bovenstaande feiten betreffende onderhoud en krasbestendigheid, wordt er gebruikgemaakt van materialen met een FSC®-certificaat. Het hout is dus volledig afkomstig uit bossen die worden beheerde volgens de FSC®-standaarden. 

Voordelen van Next Step Traprenovatie in Zeeland

Kies je voor traprenovatie in Zeeland door Next Step Traprenovatie, dan profiteer je van de volgende voordelen:

  • Binnen 1 dag heb jij een nieuwe trap
  • Geen hak- en breekwerk
  • Duurzaam laminaat HPL
  • Antislip en onderhoudsvrij
  • Heldere communicatie
  • 20 jaar garantie

Meer weten of een goed advies nodig? Neem dan contact op. Je kunt altijd vrijblijvend een offerte aanvragen voor jouw nieuwe droomtrap. 

Binnen twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit