Vanaf twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit

Traprenovatie Zwolle

Wil je een betaalbare trap die snel gerealiseerd is? Kies dan voor traprenovatie in Zwolle. Dankzij de kwalitatieve overzettreden van Next Step Traprenovatie is jouw versleten trap weer als nieuw. Ja, ik wil een vrijblijvende offerte!

Traprenovatie Zwolle

Trap laten bekleden in Zwolle

Traprenovatie Zwolle sfeerbeeldHeeft jouw trap betere tijden gekend? Of past deze niet meer in je huidige interieur? Traprenovatie in Zwolle is dan de perfecte oplossing. We knappen jouw oude trap helemaal op en dát al binnen één dag. Het maakt niet uit of je een houten, betonnen, open of dichte trap hebt. Kies de gewenste look die bij jouw interieur past en wij zorgen ervoor dat jouw trap weer kan stralen.

Duurzame HPL-traprenovatie

Bij traprenovatie in Zwolle maken we gebruik van HPL. Dit is High Pressure Laminate, oftewel verschillende afzonderlijk geperste papierlagen. Op die manier zijn jouw traptreden stootvaster dan bijvoorbeeld bij Continues Pressure Laminate (CPL). Veel van onze concurrenten gebruiken CPL wanneer ze trappen renoveren. De slijtlaag van CPL is dunner dan die van HPL.

Combineer kwaliteit én veiligheid

Je wilt natuurlijk dat jouw trap zowel kwalitatief als veilig is na een traprenovatie in Zwolle. Naast de ijzersterke toplaag, die vrijwel alles kan hebben, is diezelfde toplaag ook nog eens antislip. Dat komt door een speciale antislipcoating, welke jouw nieuwe overzettreden standaard hebben na renovatie. Loop dus gerust op sokken de trap op of af, het risico op uitglijden is gering dankzij de Next Step Traprenovatie in Zwolle.

Hoge hakken, werkschoenen, laarzen, klompen… Het maakt niet uit op welk schoeisel jij de trap betreedt, alle treden zijn waterdicht, kras- en slijtvast. Zo weten we zeker dat jouw trap de komende 20 jaar weer vooruit kan. Dit is dan ook het garantietermijn die wij bieden. 

Traprenovatie in Zwolle: designs

Het voordeel van de overzettreden van Next Step Traprenovatie is dat ze in veel verschillende kleuren en designs beschikbaar zijn. Hoe wil je dat jouw nieuwe trap er uit komt te zien? Laat je inspireren door onze uitgebreide collectie aan designs. Kies bijvoorbeeld voor een warme houtstructuur of juist een stoere betonlook. Er is altijd wel iets wat in jouw interieur past.Van elke stap op de hoogte

Vaak kunnen we de renovatie in één dag klaar hebben. En voor onze monteur aan de slag gaat, neemt hij elke stap met je door. Jij weet zo zeker dat alles goed komt en wat je kunt verwachten. Betalen kan achteraf of meteen met de PIN. Bekijk meer over onze werkwijze.

Voordelen van Next Step Traprenovatie in Zwolle

Kies je voor traprenovatie in Zwolle door Next Step Traprenovatie? Dan profiteer je van de volgende voordelen:

  • Binnen één dag geplaatst
  • Milieuvriendelijk
  • Onderhoudsarm en antislip
  • Super snelle levering 

Meer weten of een goed advies nodig? Neem dan contact op. Je kunt altijd vrijblijvend een offerte aanvragen voor jouw nieuwe droomtrap.

Kosten traprenovatie

De prijs van een traprenovatie bij Next Step begint vanaf €2.750 incl. btw én montage. De prijs is afhankelijk van een aantal factoren, zoals het aantal traptreden, een open of dichte trap en eventuele extra’s zoals trapverlichting. Voor een prijs op maat kun je een vrijblijvende offerte bij ons aanvragen.

Vul het formulier zo volledig mogelijk in voor een prijs passend in jouw situatie. Op basis van de ingevulde gegevens zullen wij jouw offerte maken. Deze kun jij vervolgens al binnen één dag ontvangen in je mailbox (met uitzondering van weekenden en feestdagen). Bij Next Step hebben we gegarandeerd een vaste prijs, geen verrassingen of extra kosten achteraf.

Meer informatie?Bel of mail ons
Vanaf twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit