fbpx
Binnen één dag gereed
Milieuvriendelijk
Gratis LED verlichting
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd
Uw trap in Zwolle laten renoveren?Snel en betaalbaar een nieuwe trapJa, ik wil een gratis offerte!

Traprenovatie Zwolle

Is uw trap aan vernieuwing toe? Of wilt u uw trap bekleden? Traprenovatie biedt voor u in Zwolle dan de oplossing. Snel en eenvoudig knappen we uw trap weer helemaal op. En het maakt niet uit of uw trap van hout is, beton, open of dicht. We geven het een nieuwe look wat geheel past bij uw interieur en bij wat u in gedachten heeft.

We zijn gevestigd in Kampen, dus op steenworp afstand van Zwolle. Kom gerust eens langs of maak hier online alvast kennis te maken met onze collectie.

Traprenovatie met HPL in Zwolle

Traprenovatie Zwolle sfeerbeeldU gebruikt de trap natuurlijk meerdere keren per dag. Dus duurzaam moet het wel zijn, wilt u er echt lang plezier van kunnen hebben. Bij Next Step gebruiken we High Pressured Laminate, kortweg HPL. HPL (we kiezen bewust voor HPL met FSC certificaat) is laminaat met meerdere afzonderlijk geperste melaminelagen. Dat maakt het stootvaster dan bijvoorbeeld Continious Pressed Laminate, CPL, wat veel van onze concurrenten gebruiken. De slijtlaag van CPL is dunner.

Kwaliteit en veiligheid in één

Naast die keiharde ijzersterke toplaag, die vrijwel alles kan hebben, is diezelfde toplaag ook nog eens antislip. Dat komt door een speciale antislipcoating, welke uw nieuwe overzettreden standaard hebben na renovatie. Loop dus gerust op sokken de trap op of af, het risico op uitglijden kan met onze Next Step producten voorgoed de geschiedenisboeken in.

Waarom Next Step?

  • Binnen 1 dag heeft u een nieuwe trap
  • Geen hak- en breekwerk. Het op maat zagen van treden doen we ook buiten.
  • Duurzaam laminaat HPL. U gebruikt de trap immers elke dag, dus duurzaam is logisch
  • Antislip dankzij de unieke antislip coating, en onderhoudsvrij
  • Heldere communicatie. U bent van elke stap vanaf het begin op de hoogte.

Ontdek onze collectie kleuren en materialen

Er zijn eindeloze mogelijkheden hoe we uw trap kunnen renoveren in Zwolle. Want we renoveren alle soorten trappen. Zo kunnen we een open trap dicht maken, de trapleuning echt perfect laten matchen met de treden en zelfs led-verlichting plaatsen. En dan is er nog genoeg te combineren met verschillende soorten kleuren en materialen.

Neem alvast eens een kijkje in onze collectie voor inspiratie. Bel of mail ons gerust met al uw vragen. Met die vele mogelijkheden begrijpen we maar al te goed dat advies vaak wel zo fijn is. En het helpt u met keuzes maken.

Van elke stap op de hoogte

Vaak kunnen we de renovatie in één dag klaar hebben. En voor onze monteur aan de slag gaat, neemt hij elke stap met u door. U weet zo zeker dat alles goed komt en wat u kunt verwachten. Betalen kan achteraf of meteen met de PIN. Bekijk meer over onze werkwijze.

Meer informatie?Bel of mail ons

Tip: vraag gratis staal aan

De allerbeste indruk van onze materialen en kleuren krijgt u natuurlijk door het zelf te ervaren. Heeft u in onze collectie een kleur gevonden die u aanspreekt? Vraag dan rechts van deze een gratis staal aan (of hieronder, als u deze pagina op uw mobiel bekijkt).

Binnen één dag geplaatst
Milieuvriendelijk
Gratis LED verlichting
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd