• bg Volledige ontzorging
  • bg Maatwerk oplossingen
  • bg Diverse mogelijkheden

Voorbeelden van zakelijke projecten

Next Step Traprenovatie renoveert al jarenlang trappen door heel Nederland, voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Bekijk de voorbeelden!

Voorbeelden

Next Step Traprenovatie renoveert al jarenlang trappen door heel Nederland, voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Hierbij maken we gebruik van Next Step overzettreden, Next Step massieve treden, houten overzettreden en houten massieve treden. Bekijk de verschillende zakelijke projecten en laat je inspireren.

Afbeelding - Casa Hotel Amsterdam

Casa Hotel Amsterdam

Een hotel heeft trappen in centrale hallen die veel gebruikt worden, het intensieve gebruik van de trappen is iets waar Next Step een grote rol kan spelen. Naast de slijtvastheid van de Next Step treden, hebben deze ook een antislip-toplaag en zijn deze kleurecht.

Lees meer!
Afbeelding - Bouwcenter RAB Alkmaar

Bouwcenter RAB Alkmaar

Begin 2020 werd bij Bouwcenter RAB in Alkmaar besloten om de gedateerde vestiging plaats te laten maken voor een nieuwe, moderne bouwmaterialenhandel met bouwshop, showroom en drive-in. Wij mochten ook een steentje bijdragen aan het nieuwe pand, namelijk door deze te voorzien van een Next Step trap.

Lees meer!
Afbeelding - Douwe Egberts Café in Zwolle

Douwe Egberts Café in Zwolle

Door het veelvuldige gebruik vertoonden de trappen tekenen van slijtage en zocht de eigenaar naar een oplossing om de trappen slijtvaster te maken. Ons Next Step materiaal is uitermate geschikt voor dit soort situaties.

Lees meer!
Afbeelding - Nova College Haarlem

Nova College Haarlem

Trappen in scholen worden iedere dag intensief gebruikt. Het vertonen van slijtage is een veelvoorkomend probleem hierdoor. Het Nova College koos heeft de oude trap een nieuwe uitstraling gegeven met onze eikenhouten z-elementen. Een uniek product van Next Step, wat de omgeving direct een mooie en unieke uitstraling geeft.

Lees meer!
Afbeelding - HGC Rijswijk

HGC Rijswijk

Toen bleek dat de trap nodig gerenoveerd moest worden in het HGC hadden ze een duidelijke wens: gezien de patiënten soms moeilijk ter been zijn moest de gerenoveerde trap beschikken over uitstekende antislip-eigenschappen. Hierbij moesten wij rekening houden met de bijzondere kenmerken van de bestaande situatie.

Lees meer!

Laat je inspireren!

Naast zakelijke traprenovatie voert Next Step ook veel particuliere traprenovaties uit. Ben je voor je zakelijke project op zoek naar inspiratie? Bekijk dan eens de verschillende voorbeeldprojecten van onze particuliere klanten.

Vanaf twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit