• bg Vanaf twee weken geleverd
  • bg Vaste prijsgarantie
  • bg Betrouwbare kwaliteit

Waarom Next Step Traprenovatie?

De redenen om voor Next Step te kiezen!

Waarom Next Step Traprenovatie? (zakelijk)

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner op het gebied van traprenovaties? Bij Next Step Traprenovatie zit je goed voor ieder project, van kantoorpanden tot woningrenovaties.

Voordelen van een samenwerking

Next Step Traprenovatie staat klaar voor iedere traprenovatie. Naast particulieren richten wij ons ook op de zakelijke klant. Denk bijvoorbeeld aan architecten, woningcorporaties en projectontwikkelaars. Een renovatie door Next Step Traprenovatie brengt vele voordelen met zich mee.

Volledige ontzorging

Bij Next Step Traprenovatie begrijpen we dat tijd geld is, zeker in een zakelijke omgeving. Daarom starten we elk project met een vrijblijvende offerte om je direct te laten zien dat je bij ons op de juiste plek bent. We nemen persoonlijk contact op om je behoeften en de specifieke kenmerken van de trap te bespreken. We snappen dat geen twee trappen hetzelfde zijn, vooral niet in bedrijfspanden. Daarom komen we naar je toe om met eigen ogen te zien wat nodig is en om ter plekke metingen uit te voeren. Van begin tot eind staan wij voor je klaar, nemen we alle details door en bieden we advies waar nodig is.

Maatwerkoplossingen

Profiteer van maatwerkoplossingen. Onze ervaren monteurs zijn niet alleen vakmensen in de uitvoering, maar ook jouw partners tijdens het gehele renovatieproces. Zij nemen de tijd om alle stappen zorgvuldig met je door te nemen, van de selectie van het materiaal tot de gewenste afwerking. Wanneer we de traprenovatie uitvoeren, doen we dit met de minst mogelijke verstoring voor jouw bedrijfsvoering. Onze werkwijze is erop gericht om precies te voldoen aan de eisen van jouw project, terwijl we altijd hoge kwaliteit en service leveren. En dat allemaal met de garantie van ons garantiemerk op je trap, als bewijs van onze belofte van kwaliteit en duurzaamheid.

Next Step afbeelding - 1

Betrouwbare kwaliteit

Met meer dan een eeuw aan kennis en expertise heeft Next Step Traprenovatie zich gespecialiseerd in traprenovaties van hoogwaardige kwaliteit voor de zakelijke markt. Wij kiezen bewust voor het gebruik van materialen met een duurzaamheidskeurmerk, waaronder FSCĀ®-gecertificeerd HPL (High Pressure Laminate). Hiermee onderscheiden we ons van concurrenten die veelal CPL (Continues Pressure Laminate) gebruiken. Ons HPL is samengeperst onder extreme druk. Dit resulteert in een decorplaat die niet alleen harder en slijtvaster is, maar ook aanzienlijk duurzamer is.

Deze keuze voor kwaliteit en duurzaamheid maakt onze producten ideaal voor professionele omgevingen waar veel trapgelopen wordt. Scholen, fabrieken en kantoren: onze kwalitatieve overzettreden en stootborden zijn overal geschikt. Het intensieve productie- en montageproces laat onze toewijding aan kwaliteit zien. Dit proces vindt plaats binnen Nederland, waarbij elke bekledingsplaat met precisie en zorg wordt vervaardigd. Next Step is jouw partner voor hoogwaardige traprenovaties, perfect aansluitend bij de behoeften van onze zakelijke klanten.

Diverse materialen

Bij Next Step Traprenovatie hanteren we een heldere prijsstelling per trede voor onze particuliere en zakelijke klanten. We begrijpen dat je geen invloed hebt op de huidige afmetingen en het ontwerp van de trap, zoals de breedte en het aantal draaien. Daarom vinden we het onredelijk om hiervoor extra kosten in rekening te brengen. Dit zorgt ervoor dat wij snel een prijs kunnen berekenen, waardoor je direct weet waar je aan toe bent. Ideaal voor zakelijke projecten waar haast is geboden.

Kies voor een HPL-traprenovatie

Het kiezen voor een HPL traprenovatie biedt veel extra voordelen voor jouw project. Bij Next Step Traprenovatie zijn we zo overtuigd van de kwaliteit van HPL, dat we een garantie van maar liefst 20 jaar bieden. Profiteer van de volgende voordelen:

  • Slijtvastheid – HPL treden zijn ontworpen voor intensief gebruik, ideaal voor (openbare) gebouwen waar trappen veel gebruikt worden. Ze behouden hun uitstraling zonder problemen.
  • Antislip – De antislipstructuur van onze treden maakt ze veilig, waardoor uitglijden tot het verleden behoort. Essentieel in professionele omgevingen.
  • Onderhoudsarm – In tegenstelling tot hout, dat regelmatig geschilderd moet worden, vereist HPL minimale moeite om er jarenlang mooi uit te blijven zien.
  • Kleurvast – Onze traptreden blijven ook bij blootstelling aan UV-straling of zonlicht 100% kleurvast. Een duurzame keuze voor elk project.
  • Waterbestendig – Dankzij de naadloze afwerking is er geen ruimte voor vocht om binnen te dringen, waardoor de levensduur verlengd wordt.
  • Gemakkelijk schoon te houden – Zelfs vlekken van warme koffie zijn geen partij voor de hitte- en vlekbestendige toplaag van onze treden.
  • Ook verkrijgbaar als massieve treden – Naast overzettreden zijn er ook HPL-massieve treden verkrijgbaar.

Massieve Next Step treden

Wil je liever de hele traptreden vervangen? Ook dat is mogelijk bij Next Step Traprenovatie. Kies dan voor massieve Next Step treden. Dan profiteert de klant eveneens van bovenstaande voordelen. Deze treden zijn in dezelfde designs beschikbaar als de HPL-overzettreden.

Houten (massieve) treden

Geef je de voorkeur aan houten treden? Maak dan gebruik van houten overzettreden of houten massieve treden, verkrijgbaar in eikenhout, beukenhout en essenhout. De traptreden worden door hoogwaardige CNC-machines op de millimeter nauwkeurig geproduceerd. Wij nemen alle zorgen uit handen voor jouw project.

Wil je meer informatie over de technische specificaties of de opbouw van onze overzettreden? Ontdek meer over ons materiaal en lees waarom dit bij jouw project past.

Vanaf twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit