• bg Vanaf twee weken geleverd
  • bg Vaste prijsgarantie
  • bg Betrouwbare kwaliteit

Onze werkwijze

In vier stappen leggen we je kort het proces uit, van offerte tot renoveren!

Onze werkwijze (zakelijk)

Bij Next Step Traprenovatie begrijpen we dat de renovatie van een trap een gedetailleerde aanpak vereist. Daarom hanteren we een vaste werkwijze om te verzekeren dat ieder zakelijk project voldoet aan jouw eisen en verwachtingen.

Zakelijk project? Dit kan je verwachten

Voor zakelijke projecten beloven we niet alleen persoonlijke service en volledige ontzorging, maar ook topkwaliteit. Van de eerste offerte tot de uiteindelijke afwerking staat kwaliteit voorop, afgestemd op jouw specifieke zakelijke behoeften.

Stap 1: Offerte aanvragen

Alles begint met een vrijblijvende offerte aanvraag. Dit geeft ons een eerste indruk van je behoeften en interesse in onze materialen. We nemen snel contact met je op om een volledig beeld te krijgen van je wensen en de specificaties van het project. Omdat geen trap hetzelfde is, vooral in een bedrijfspand, is een gedetailleerde opname op locatie (vaak) van essentieel belang.
Stap 1: Offerte aanvragen

Stap 2: Opname op locatie

Eén van onze specialisten komt persoonlijk bij je langs om de situatie te beoordelen en de trap nauwkeurig in te meten. We brengen kleurstalen mee, zodat je direct een goed beeld krijgt van de mogelijkheden. We beantwoorden al je vragen en voorzien je van advies. Hierdoor weet je precies wat je kunt verwachten. Na deze opname stellen we een op maat gemaakte offerte samen, die je vervolgens per e-mail van ons ontvangt.
Stap 2: Opname op locatie

Stap 3: Offerte op maat opmaken

Op basis van de op locatie verkregen informatie creëren we een offerte die aansluit bij je verwachtingen. We houden rekening met alle aspecten van je trap, van de (unieke) afmetingen tot de gekozen materialen en afwerking. We zijn er om eventuele vragen over de offerte te beantwoorden en wanneer alles duidelijk en akkoord is, plannen we de renovatie in.
Stap 3: Offerte op maat opmaken

Stap 4: Uitvoeren van de traprenovatie

Op de vastgestelde datum beginnen onze experts met het renovatieproces. Ze nemen nog eens door wat de dag brengt en bevestigen alle specifieke details met je. Hun werkruimte wordt buiten ingesteld om de overlast te minimaliseren. Na afloop lopen ze met je de gerenoveerde trap na om te verzekeren dat alles aan je wensen voldoet.
Stap 4: Uitvoeren van de traprenovatie

20 jaar antislip garantie

Bij elke traprenovatie met ons Next Step HPL-materiaal komt een 20-jarige antislip garantie. Dit is een teken van vertrouwen in de duurzaamheid en veiligheid van onze Next Step producten.

Vragen? Neem contact op

Heb je vragen of ben je klaar om de renovatie van je trap te starten? Wij staan klaar voor alle particuliere en zakelijke klanten die op zoek zijn naar een betrouwbare partner in traprenovatie. Neem contact met ons op voor meer informatie of voor het inplannen van een opname op locatie. Samen zorgen we voor een trap die past bij jouw project.

Vanaf twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit