• bg Volledige ontzorging
  • bg Maatwerk oplossingen
  • bg Diverse mogelijkheden

Over Next Step Traprenovatie

Op een verantwoorde wijze hoogwaardige traprenovaties uitvoeren

Over Next Step Traprenovatie (zakelijk)

Bij Next Step Traprenovatie richten we ons niet alleen op het renoveren van trappen van particulieren, maar ook op maatwerkoplossingen voor zakelijke projecten. Lees meer over onze werkzaamheden.

Traprenovatie voor zakelijke projecten

Met de expertise van De Vries Trappen, die aan de basis stond van Next Step, brengen wij meer dan een eeuw ervaring in trapontwerp en -constructie naar jouw zakelijke projecten. Ons team van deskundige adviseurs en monteurs zet zich volledig in om te zorgen dat je traprenovatieproject precies voldoet aan je verwachtingen.

Afbeelding - Waarom Next Step?

Waarom Next Step?

Er zijn veel redenen om voor Next Step Traprenovatie te kiezen. Wij zijn dé specialist op het gebied van zakelijke traprenovaties. Benieuwd waarom? Je leest het hieronder.

Ontdek meer
Afbeelding - Onze werkwijze

Onze werkwijze

Wij ontzorgen je van begin tot eind. Op die manier maken we het jou zo makkelijk mogelijk.

Lees meer
Afbeelding - Ons materiaal

Ons materiaal

Ons assortiment bestaat onder andere uit Next Step overzettreden én massieve treden. Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid om de trap te renoveren met houten overzettreden of massieve treden. Lees er alles over.

Lees meer
Afbeelding - Het Next Step team

Het Next Step team

Maak kennis met de experts van Next Step Traprenovatie.

Ontdek meer
Afbeelding - Onze missie

Onze missie

Onze missie is om op een verantwoorde wijze een hoogwaardige traprenovatie op te leveren. Dit doen wij voor zowel particuliere als zakelijke klanten.

Afbeelding - Onze visie

Onze visie

Next Step Traprenovatie wil zich blijven onderscheiden door een uniek product en uitstekende service te bieden aan klanten. Daarbij houden wij niet alleen rekening met de vraag van onze klanten, maar ook met die van de maatschappij in het algemeen. Met het oog op de toekomst wil Next Step Traprenovatie een verdere bijdrage leveren aan een duurzame ontwikkeling van het milieu en de samenleving. In zowel onze materiaalkeuze als het productieproces en alles daaromheen houden wij hier rekening mee.

Next Step Traprenovatie kan voor dit alles bouwen op een team van betrokken vakmensen die werken vanuit de kernwaarden; klantgerichtheid, flexibiliteit, respect, leverbetrouwbaarheid en kwaliteitsbewustzijn.

Maatwerkoplossingen

Bij Next Step Traprenovatie weten we dat elk zakelijk project zijn unieke uitdagingen en vereisten heeft. Daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen die specifiek zijn ontworpen om aan de behoeften van jouw project te voldoen. Ons team werkt nauw met je samen om een goed beeld te krijgen van de geplande traprenovatie in jouw zakelijke omgeving.

Échte trapspecialisten

Onze professionals zijn gedreven om het beste resultaat te leveren en blijven zich ontwikkelen om aan de hoogste kwaliteitseisen te voldoen. Er vinden regelmatig uitwisselingen plaats tussen onze verkoopadviseurs en monteurs, waarbij zij meelopen op projecten. Zo garanderen we dat ons team niet alleen theoretisch, maar ook praktisch goed onderlegd is.

Milieuvriendelijke materialen

Duurzaamheid is een kernwaarde van Next Step Traprenovatie. Wij kiezen bewust voor materialen met een FSC®-keurmerk en hanteren een milieuvriendelijk productieproces voor onze traprenovaties. Wij streven naar minimale milieu-impact, bijvoorbeeld door het gebruik van natuurlijke harsen en een efficiënt hergebruik van materialen.

We digitaliseren waar mogelijk onze communicatie en onze gedrukte materialen zijn CO2-neutraal geproduceerd op 100% gerecycled papier. Kiezen voor Next Step betekent kiezen voor een duurzame toekomst.

Vanaf twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit