Binnen twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit

Blauwstaal zonder concessies!

Ben je helemaal gek van de look en feel van blauwstaal? Dit materiaal is stoer en chique en past goed in veel interieurs. Maar wist je dat er ook nadelen zitten aan dit materiaal? Daarom kan je bij ons kiezen voor blauwstaal zonder concessies te doen aan onderhoudsgemak of veiligheid!

Kleuren

Met onze kleuren blue steel en monocrete creëer je de look van blauwstaal. Het decor blue steel is niet van echt staal te onderscheiden. De kleur monocrete is net iets donkerder en zorgt voor een super moderne en strakke uitstraling. Bekijk hier alle beschikbare designs!

Next Step afbeelding - 1
Next Step afbeelding - 2

Geen glijpartijen

Staal is glad en eigenlijk niet geschikt voor traptreden. En zeker wanneer je met natte schoen de trap op loopt is de kans op een valpartij groot! Loop niet dit risico en kies voor de blauwstaallook van Next Step. Onze traptreden zijn altijd stroef en antislip. Een mooie en veilige trap, die er ook nog eens trendy uitziet! Wie wil dat nou niet?

 

Onderhoudsgemak 

Echt staal kan gaan roesten en moet op een speciale manier onderhouden worden met olie. Voor de traptreden is dit erg veel en omslachtig werk. Wanneer je kiest voor onze traptreden en stootborden hoef je enkel de trap stofvrij te houden. Dus houd je niet van poetsen en schoonmaken? Ga dan voor een blauwstaaltrap van Next Step!
Ik wil ook blauwstaal zonder de nadelen!Neem contact met ons op
Afbeelding - Blue Steel

Blue Steel

Ons Blue Steel decor is blauwstaal, maar dan zonder de nadelen. Echt blauwstaal is vaak glad en slecht te onderhouden, maar dat is bij Next Step niet zo! Het materiaal van Blue Steel is onderhoudsarm en antislip. Zo kan je zorgeloos en lang genieten van de industriële uitstraling van dit decor. Daarnaast is dit decor goed te combineren met zowel moderne als stoere eigentijdse interieurs.

Laatste nieuws

Naar nieuwsoverzicht

Zijkant trap afwerken

Wanneer je je trap laat renoveren, is het belangrijk om ook aandacht te besteden aan de afwerking van de zijkanten van de trap. De zijkanten...

Lees meer

Wat kan ik verwachten na mijn offerteaanvraag?

Je hebt een offerte bij ons aangevraagd, en nu? Lees verder om erachter te komen wat er bij ons gebeurt vanaf het moment dat er...

Lees meer

Top 5 meest gekozen kleuren januari t/m mei 2022

Laat je inspireren door de keuzes van anderen. We hebben de top-5 meest bestelde designs van het eerste kwartaal van 2022 op een rijtje gezet....

Lees meer