• bg Vanaf twee weken geleverd
  • bg Vaste prijsgarantie
  • bg Betrouwbare kwaliteit

Blauwstaal trap: zonder concessies

Ben je helemaal gek van de uitstraling van blauwstaal? Dit materiaal is stoer en chique en past goed in veel verschillende interieurs. Maar wist je dat er ook nadelen zitten aan dit materiaal? Daarom kan je bij ons kiezen voor een blauwstaal trap zonder concessies te doen aan onderhoudsgemak of veiligheid.

Next Step blauwstaal design

Met onze kleuren Blue Steel en Monocrete creëer je de look van blauwstaal. Het decor Blue Steel is niet van echt staal te onderscheiden. De kleur Monocrete is net iets donkerder en zorgt voor een super moderne en strakke uitstraling.

Wat is blauwstaal?

Blauwstaal, ook bekend als zwartstaal of kanonstaal, is een staalsoort met een kenmerkende blauw-zwarte laag aan de oppervlakte. Deze unieke uitstraling wordt bereikt door het staal te behandelen met een specifieke warmtebehandeling. Hierbij wordt het staal verhit en vervolgens gekoeld. Dit zorgt voor de opvallende kleur.

Blauwstaal is populair vanwege deze opvallende uitstraling. Nadelen van echt blauwstaal zijn gevoeligheid voor vlekken, kans op roestvorming en krasgevoeligheid. Met de HPL-kwaliteit van Next Step hoef je je geen zorgen te maken. Je profiteert van de prachtige uitstraling en HPL-voordelen.

Next Step afbeelding - 1
Next Step afbeelding - 2

HPL-voordelen

Door te kiezen voor een traprenovatie met HPL, profiteer je van meerdere voordelen die dit materiaal biedt. De treden zijn slijtvast, waardoor intensief gebruik geen invloed heeft op de uitstraling. Een speciale antislipstructuur in de HPL-toplaag zorgt ervoor dat uitglijden tot het verleden behoort. In tegenstelling tot houten trappen, die elke drie jaar een nieuwe verflaag nodig hebben, vereisen onze overzettreden nauwelijks onderhoud om er mooi uit te blijven zien.

Dankzij het unieke proces waarbij elke trede onder zeer hoge temperatuur in de juiste kleur wordt geperst, blijven onze treden bovendien 100% kleurvast. Omdat we overtuigd zijn van de kwaliteit van ons materiaal, bieden we maar liefst 20 jaar garantie op onze HPL trappen. Zo ben je verzekerd van een trap die niet alleen voldoet aan jouw wensen maar ook langdurige voordelen biedt. Ontdek meer over ons duurzame materiaal en de mogelijkheden.

Geen glijpartijen

Staal is glad en eigenlijk niet geschikt voor traptreden. En zeker wanneer je met natte schoenen de trap op loopt is de kans op een valpartij groot! Loop dit risico niet en kies voor een blauwstaal trap van Next Step. Onze overzettreden zijn altijd stroef en antislip. Een mooie en veilige trap, die er ook nog eens trendy uitziet! Wie wil dat nou niet?

Onderhoudsgemak

Echt staal kan gaan roesten en moet op een speciale manier onderhouden worden met olie. Voor de traptreden is dit erg veel en omslachtig werk. Wanneer je kiest voor onze traptreden en stootborden hoef je enkel de trap stofvrij te houden. Dus houd je niet van poetsen en schoonmaken? Ga dan voor een blauwstaal trap van Next Step.

Afbeelding - Blue Steel design

Blue Steel design

Ons Blue Steel decor is blauwstaal, maar dan zonder de nadelen. Zo kan je zorgeloos en lang genieten van de industriële uitstraling van dit design. Daarnaast is het goed te combineren met zowel moderne als stoere eigentijdse interieurs.

Bekijk design
Afbeelding - Monocrete design

Monocrete design

Monocrete is een populair design bij onze klanten die iets anders willen dan een houtstructuur. Het design is tijdloos en stoer, geïnspireerd door de natuur met een wisselend effect van donkerbruin en zwart.

Bekijk design

Blauwstaal trapleuning

Naast dat je bij blauwstaal kunt leunen op duurzame en sterke kenmerken, is het ook nog eens goed te matchen met alle natuurlijke kleuren in trapdecors. Blauwstaal is dé trend van dit moment en als ronde, platte of vierkante leuning beschikbaar.

Vraag een offerte aan

Interesse in het laten uitvoeren van een traprenovatie? Next Step Traprenovatie staat klaar om je te helpen met een op maat gemaakte oplossing voor een blauwstaal trap. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op.

Laatste nieuws

Naar nieuwsoverzicht

Ruimte onder open of dichte trap benutten

Het benutten van de ruimte onder de trap is niet alleen praktisch, maar het maximaliseert ook de beschikbare ruimte in je huis. Er zijn talloze...

Lees meer

Wenteltrappen renoveren

Heb je een wenteltrap in de gang of woonkamer die aan vernieuwing toe is? Dan kunnen wij van Next Step Traprenovatie wellicht de oplossing bieden!...

Lees meer

Interieurplannen? Gebruik een moodboard!

Ben je van plan jouw trap en/of complete interieur een make-over te geven, maar worstel je nog met het bepalen van de juiste stijl voor...

Lees meer
Vanaf twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit