• bg Vanaf twee weken geleverd
  • bg Vaste prijsgarantie
  • bg Betrouwbare kwaliteit

Versiering voor jouw trap: meer dan trapmatten!

Van de trap een feestje maken

Finishing touch voor jouw trap

Het huis is tot de puntjes ingericht, maar past de trap daar nog niet helemaal bij? Dan verdient de trap een make-over. Hieronder een aantal tips om jouw trap te versieren, want een trap is een feestje – maar je moet zelf de slingers ophangen.

Trapstickers opplakken

Wil je wat extra’s toevoegen aan jouw trap dan is het plaatsen van trapstickers een optie. Ze kunnen sfeer toevoegen, zijn makkelijk op te plakken en te verwijderen en zijn te verkrijgen met leuke teksten.

Charmant voor aan de wand

Om meer sfeer toe te voegen in de omgeving van de trap is het een goed idee om lijsten en planten (op balkjes) op te hangen aan de wand bij jouw trap. Printposters, schilderijen of persoonlijke foto’s geven jouw trap en zijn omgeving een persoonlijk tintje. Daarnaast is het extra groen van de planten altijd mooi meegenomen!

Next Step afbeelding - 1
Next Step afbeelding - 2

Jouw trap in de spotlight

Echt origineel zijn bovenstaande manieren natuurlijk niet. Op deze donkere dagen is het plaatsen van trapverlichting misschien wel de mooiste manier op jouw trap te versieren. Want zeg nou zelf: wat is een kerstboom zonder lichtjes? LED-trapverlichting zorgt naast sfeer ook nog voor een veiligere trap. Zowel in de avond als vroeg in de ochtend zijn de treden van de trap namelijk beter zichtbaar.

Als het goed is kan je nu aan de slag gaan met het versieren van je trap. Wil je een stapje verder gaan, dan zijn onze overzettreden ook een goed idee. Eenvoudig en snel een andere look, geheel passend bij jouw interieur. Wil je hier meer over weten? Neem dan contact met ons op of vraag direct een offerte aan, we helpen je graag!

Laatste nieuws

Naar nieuwsoverzicht

Ruimte onder open of dichte trap benutten

Het benutten van de ruimte onder de trap is niet alleen praktisch, maar het maximaliseert ook de beschikbare ruimte in je huis. Er zijn talloze...

Lees meer

Wenteltrappen renoveren

Heb je een wenteltrap in de gang of woonkamer die aan vernieuwing toe is? Dan kunnen wij van Next Step Traprenovatie wellicht de oplossing bieden!...

Lees meer

Interieurplannen? Gebruik een moodboard!

Ben je van plan jouw trap en/of complete interieur een make-over te geven, maar worstel je nog met het bepalen van de juiste stijl voor...

Lees meer
Vanaf twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit