Binnen twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit

De beste versiering: trapmatten of is er meer?

Van de trap een feestje maken

De beste versiering: trapmatten of is er meer?

Het huis is tot de puntjes ingericht, maar past de trap daar nog niet helemaal bij? Dan verdient de trap een make-over. Hieronder een aantal tips om jouw trap te versieren, want een trap is een feestje – maar je moet zelf de slingers ophangen.

Stickers die je niet achter het behang wilt plakken

Wil je wat extra’s toevoegen aan jouw trap dan is het plaatsen van trapstickers een optie. Wil je geen trapstickers, maar jouw partner wel en zit je flink onder de plak – ook dan zijn trapstickers een optie! Ze kunnen sfeer toevoegen, zijn makkelijk op te plakken en te verwijderen en zijn te verkrijgen met leuke teksten.

Charmant voor aan de wand

Om meer sfeer toe te voegen in de omgeving van de trap is het een goed idee om lijsten en planten (op balkjes) op te hangen aan de wand bij jouw trap. Printposters, schilderijen of persoonlijke foto’s geven jouw trap en zijn omgeving een persoonlijk tintje. Daarnaast is het additionele groen van de planten altijd mooi meegenomen!

Next Step afbeelding - 1
Next Step afbeelding - 2

Jouw trap in de spotlight

Echt origineel zijn bovenstaande manieren natuurlijk niet. Op deze donkere dagen is het plaatsen van trapverlichting misschien wel de mooiste manier op jouw trap te versieren. Want zeg nou zelf: wat is een kerstboom zonder lichtjes? LED-trapverlichting zorgt naast sfeer ook nog voor een veiligere trap. Zowel in de avond als vroeg in de ochtend zijn de treden van de trap namelijk beter zichtbaar.

Als het goed is kan je nu aan de slag gaan met het versieren van je trap. Wil je een stapje verder gaan, dan zijn onze overzettreden ook een goed idee. Eenvoudig en snel een andere look, geheel passend bij jouw interieur. Wil je hier meer over weten? Neem dan contact met ons op of vraag direct een offerte aan, we helpen je graag!

Laatste nieuws

Naar nieuwsoverzicht

Zijkant trap afwerken

Wanneer je je trap laat renoveren, is het belangrijk om ook aandacht te besteden aan de afwerking van de zijkanten van de trap. De zijkanten...

Lees meer

Wat kan ik verwachten na mijn offerteaanvraag?

Je hebt een offerte bij ons aangevraagd, en nu? Lees verder om erachter te komen wat er bij ons gebeurt vanaf het moment dat er...

Lees meer

Top 5 meest gekozen kleuren januari t/m mei 2022

Laat je inspireren door de keuzes van anderen. We hebben de top-5 meest bestelde designs van het eerste kwartaal van 2022 op een rijtje gezet....

Lees meer