Binnen één dag gereed
Milieuvriendelijk
Hollandse kwaliteit
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd
De beste versiering: trapmatten of is er meer?Van de trap een feestje maken

De beste versiering: trapmatten of is er meer?

24 december 2018

Het huis is tot de puntjes ingericht, maar past de trap daar nog niet helemaal bij? Dan verdient de trap een make-over. Hieronder een aantal tips om uw trap te versieren, want een trap is een feestje – maar u moet zelf de slingers ophangen.

Stickers die je niet achter het behang wilt plakken

Wilt u wat extra’s toevoegen aan uw trap dan is het plaatsen van trapstickers een optie. Wilt u geen trapstickers, maar uw partner wel en zit u flink onder de plak – ook dan zijn trapstickers een optie! Ze kunnen sfeer toevoegen, zijn makkelijk op te plakken en te verwijderen en zijn te verkrijgen met leuke teksten.

Charmant voor aan de wand

Om meer sfeer toe te voegen in de omgeving van de trap is het een goed idee om lijsten en planten (op balkjes) op te hangen aan de wand bij uw trap. Printposters, schilderijen of persoonlijke foto’s geven uw trap en zijn omgeving een persoonlijk tintje. Daarnaast is het additionele groen van de planten altijd mooi meegenomen!

Uw trap in de spotlight

Echt origineel zijn bovenstaande manieren natuurlijk niet. Op deze donkere dagen is het plaatsen van trapverlichting misschien wel de mooiste manier op uw trap te versieren. Want zeg nou zelf: wat is een kerstboom zonder lichtjes? LED-trapverlichting zorgt naast sfeer ook nog voor een veiligere trap. Zowel in de avond als vroeg in de ochtend zijn de treden van de trap namelijk beter zichtbaar.

Als het goed is kunt u nu aan de slag gaan met het versieren van je trap. Wil je een stapje verder gaan, dan zijn onze overzettreden ook een goed idee. Eenvoudig en snel een andere look, geheel passend bij uw interieur. Wil je hier meer over weten? Neem dan contact met ons op of vraag direct een offerte aan, we helpen je graag!

Laatste nieuws

Naar nieuwsoverzicht
18 juli 2019

Keepboomtrap renoveren

Heb jij thuis een keepboomtrap, maar ben je er niet helemaal tevreden mee? Of past de kleur van je trap niet meer bij je interieur?...
23 april 2019

Houd rekening met uw huisdier bij de traprenovatie

Uw pas geschilderde trap ligt er strak en fris bij en dit wilt u natuurlijk zo lang mogelijk zo houden. U doet zelfs elke keer...
30 januari 2019

Een split level woning? Zo verbind je de verdiepingen met elkaar.

Een split level woning is voor veel mensen een enorme uitdaging qua inrichting. Hoe ga je om met al die verschillende niveaus? En hoe zorg...