• bg Vanaf twee weken geleverd
  • bg Vaste prijsgarantie
  • bg Betrouwbare kwaliteit

Trapverlichting: geef extra sfeer aan je trap

En maak de trap ook nog eens super veilig!

Traprenovatie met trapverlichting

Heb je geen zin om over je eigen voeten te struikelen onderweg naar bed, of wil je wat extra sfeer toevoegen aan je trap? Kies dan voor trapverlichting. En die hebben wij natuurlijk in allerlei soorten en maten. We vertellen je in deze blog graag meer over de verschillende mogelijkheden.

Formaat van de trapverlichting

Allereerst hebben we bij Next Step Traprenovatie twee maten led strips: 30 cm en 60 cm. Voor een subtiel licht kies je voor de kleinste, maar heb je liever meer licht op je pad, dan kies je voor het grotere formaat. Wij verbergen beide formaten onder de traptreden, zodat ze niet zichtbaar zijn als ze uitstaan.

Warm wit of koud wit

Of je nu trapverlichting wil om hiermee gevaarlijke situaties te voorkomen, of voor extra sfeer licht wilt toevoegen: met onze ledverlichting voor trappen kun je alle kanten op. Naast de keuze tussen de verschillende formaten heb je ook nog de keuze tussen twee verschillende lichtkleuren, warm wit en koud wit. Trapverlichting uitgevoerd in warm wit zorgt voor een warmer en meer ontspannen sfeer terwijl koel wit juist voor een energieke en actieve atmosfeer zorgt.

Next Step afbeelding - 1
Next Step afbeelding - 2

Iedere trede of om de trede

Je kunt onder iedere trede trapverlichting plaatsen, maar je kunt dit ook om de trede doen. Zo profiteer je nog steeds van dat extra stukje veiligheid en sfeer, maar ben je wel iets goedkoper uit.

Next Step afbeelding - 1
Next Step afbeelding - 2

Sensor en/of afstandsbediening

Het is natuurlijk zonde om de trapverlichting de hele dag aan te laten staan. Daarom plaatsen we onderaan en bovenaan de trap een sensor. Zodra deze beweging registreert, springt de ledverlichting aan. Als er ongeveer 30 seconden geen beweging meer wordt gesignaleerd, gaat de trapverlichting automatisch weer uit. Ook kun je kiezen voor een afstandsbediening, hiermee kun je ook de intensiteit van het licht bepalen.

Next Step afbeelding - 1

Traprenovatie met verlichting

Wat voor wensen je ook hebt, wij passen onze trappen altijd aan naar jouw smaak. Dat geldt natuurlijk ook bij een traprenovatie met verlichting. Omdat we onze trapverlichting in verschillende maten en kleuren hebben, is er altijd iets dat goed bij jouw interieur past. We helpen je natuurlijk graag bij het uitkiezen van precies het juiste licht voor jouw trap. Een treetje hogerop komen is nog nooit zo mooi geweest.

Dichte trap met trapverlichting

Denk je na over een traprenovatie van een dichte trap? Dan is trapverlichting een goede uitbreiding van de trap. We hebben voor iedere trap, of deze dicht of open is, de oplossing in huis. Een dichte trap springt meer in het oog. Na een traprenovatie met verlichting zal jouw trap alleen nog maar meer opvallen.

Open trap met trapverlichting

Maak de traprenovatie van jouw open trap compleet met ledverlichting. Open trappen staan vaak in het zicht en centraal in je woning. Trapverlichting voegt extra sfeer en veiligheid toe aan de open trap.

Wil je meer weten over de opties bij een traprenovatie met verlichting, of ben je vooral nieuwsgierig naar trapverlichting? Neem dan vooral gerust contact met ons op, we helpen je graag verder.

Een traprenovatie met trapverlichting? Vraag een offerte aan!Vraag offerte aan

Veelgestelde vragen

Vind hier het antwoord op de meest gestelde vragen rondom trapverlichting.

Laatste nieuws

Naar nieuwsoverzicht

Ruimte onder open of dichte trap benutten

Het benutten van de ruimte onder de trap is niet alleen praktisch, maar het maximaliseert ook de beschikbare ruimte in je huis. Er zijn talloze...

Lees meer

Wenteltrappen renoveren

Heb je een wenteltrap in de gang of woonkamer die aan vernieuwing toe is? Dan kunnen wij van Next Step Traprenovatie wellicht de oplossing bieden!...

Lees meer

Interieurplannen? Gebruik een moodboard!

Ben je van plan jouw trap en/of complete interieur een make-over te geven, maar worstel je nog met het bepalen van de juiste stijl voor...

Lees meer
Vanaf twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit