fbpx
Binnen één dag gereed
Milieuvriendelijk
Gratis LED verlichting
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd
Trapverlichting: een licht op uw padEn veilig!

Trapverlichting: een licht op uw pad

02 december 2018

Een trap kan een licht in duistere dagen zijn. En zeker in duistere dagen is een verlichte trap een uitstekend idee! Heeft u geen zin om over uw eigen voeten te struikelen onderweg naar bed, of wilt u wat extra sfeer toevoegen aan uw treden? Kies dan voor trapverlichting. En die hebben wij natuurlijk in allerlei soorten en maten. Er gaat ons ineens een lampje branden: we zullen hier de verschillende mogelijkheden bespreken. Wilt u dus meer weten over trapverlichting? Lees dan vooral door.

Een licht op uw pad

Allereerst hebben we bij Next Step twee maten lichten: 30 cm en 60 cm. Voor een subtiel licht kiest u voor de kleinste, maar heeft u liever meer licht op uw pad, dan kiest u voor het grotere formaat. Wij verbergen beide formaten onder de traptreden, zodat ze niet zichtbaar zijn als ze uitstaan. Deze indirecte LED-verlichting geeft een prachtig effect wanneer ze met de afstandsbediening worden aangezet. Een leuke verrassing voor uw bezoek, of gewoon ’s avonds wanneer u niet wilt struikelen over de trap. Veiligheid staat altijd voorop, toch?

Kleur of witte LED-verlichting

Of u nu gevaarlijke situaties wilt voorkomen, of voor extra sfeer licht wilt toevoegen: met onze LED-verlichting voor trappen kunt u alle kanten op. Bij Next Step hebben we beide formaten zowel in wit als in RGB-kleur. Die laatste kunt u met een afstandsbediening op elk moment aanpassen. Zo kunt u de kleur van uw trap steeds aanpassen aan het interieur of gemoedstoestand. Denk aan rustig en warm licht als u ’s avonds met zijn tweeën op de bank zit met een wijntje, of blauw om uw nieuwe blauwe kussens te matchen.

Verlicht uw trap zoals u dat wilt

Wat voor wensen u ook heeft, wij passen onze trappen altijd aan naar uw smaak. Dat geldt natuurlijk ook voor de trapverlichting. Omdat we onze trapverlichting in verschillende maten en kleuren hebben, is er altijd iets dat goed bij uw interieur past. We helpen u natuurlijk graag bij het uitkiezen van precies het juiste licht voor uw trap. Misschien een kleurencombinatie waaraan u zelf nog niet gedacht had, zoals rood bij een moderne trap? Een treetje hogerop komen is nog nooit zo mooi geweest.

Wilt u meer weten over de opties voor traprenovatie, of bent u vooral nieuwsgierig naar trapverlichting? Neemt u dan vooral gerust contact met ons op, we helpen u graag verder.

Laatste nieuws

Naar nieuwsoverzicht
02 november 2020

Traprenovatie bij een landelijk interieur

Een landelijk interieur is al langere tijd zeer populair bij Nederlandse huishoudens. Deze interieurstijl is tijdloos en straalt rust uit. Een uitstraling die we allemaal...
02 november 2020

Traprenovatie bij een bohemian interieur

Misschien bent u wel iemand die houdt van een wat speelser interieur. Een bonte en unieke woonstijl met opvallende kleuren als rood, oranje, geel en...
02 november 2020

Traprenovatie bij een botanisch interieur

Planten, planten en nog meer planten. Een botanisch interieur staat er vol mee. Toch draait het bij een botanisch interieur om meer dan alleen planten...