Binnen één dag gereed
Milieuvriendelijk
Hollandse kwaliteit
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd

Een open trap dicht maken? Zo doen we dat.

19 december 2018

Van een open trap kunnen wij goed een dichte trap maken. Andersom is het niet mogelijk om van een dichte trap een open trap te maken.Graag leggen wij je stap voor stap uit hoe wij te werk gaan in combinatie met een traprenovatie.

Stap 1:

Als eerste verwijderen we de eventuele aanwezige vloerbedekking of andere trapbekleding. Vervolgens verwijderen we de lijmresten.

Stap 2:

We maken de oude trap dicht. Dit doen we in dit geval met mdf stootborden welke we ter plaatse op maat maken. Deze kunt u afschilderen of weer bekleden met onze Next Step stootborden.

Stap 3:

Na het plaatsen van de stootborden zijn de traptreden aan de beurt. De treden worden bekleed met ons unieke trede over trede systeem. Wanneer ook de stootborden bekleed worden nemen we dat ook mee in deze stap.

Stap 4:

Schoonmaken en oplevering. De trap is nu dicht en voorzien van nieuwe treden. En helemaal klaar voor gebruik!

Een dichte trap heeft veel voordelen. Met een dichte trap is het mogelijk om extra opbergruimte te creëren onder de trap in de vorm van een trapkast. Daarnaast trekt de warmte minder weg naar boven. Ook oogt deze luxer en heeft u geen last van vuil dat tussen de treden door kan vallen. Ideaal als je bijvoorbeeld een kapstok onder de trap wilt plaatsen.

Wilt u ook een dichte trap? Neem dan contact op met een van onze adviseurs. Wij bespreken graag de mogelijkheden met je.

Laatste nieuws

Naar nieuwsoverzicht
10 januari 2019

Trapmatten aan vervanging toe?

Je kijkt naar je trap en, of je nou naar boven of naar beneden wilt, eigenlijk kun je geen kant meer op. De trapmat op...
08 januari 2019

Een stalen trap; een ijzersterke keuze in een industrieel interieur!

Om maar meteen een open deur in te trappen, en hiermee in huis te vallen: een stalen trap is een goede keuze! Een oude trap...
29 december 2018

Zigzaggen of stapelen met trappen

Je gaat naar Google, tikt in ‘trap renoveren’ of ‘nieuwe trap’ en drukt op ENTER. Wat volgt heeft nog het meeste weg van Alice die...