fbpx
Binnen één dag gereed
Milieuvriendelijk
Hollandse kwaliteit
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd

Een open trap dicht maken? Zo doen we dat.

19 december 2018

Bij Next Step kunnen we een open trap mooi dicht maken. Helaas is het niet mogelijk om van een dichte trap een open trap te maken. Wij leggen graag aan u uit hoe wij stap voor stap jouw trap dichtmaken. Dit combineren we met een traprenovatie.

Stap 1:

Als eerste verwijderen we de eventuele aanwezige vloerbedekking of andere trapbekleding. Vervolgens verwijderen we de lijmresten.

Stap 2:

Nu gaan we uw open trap dichtmaken. In dit geval doen we dit met MDF stootborden. Deze maken we ter plaatse op maat. Vervolgens kunt u deze afschilderen of laten bekleden met onze Next Step stootborden.

Stap 3:

Na het dichtmaken van uw trap, zijn de traptreden aan de beurt. De treden worden bekleed met ons unieke trede-over-trede systeem. Wanneer de stootborden ook bekleed worden nemen we die gelijk mee in deze stap.

Stap 4:

In stap 4 maken we trap schoon en is deze klaar voor oplevering. Uw trap is nu voorzien van nieuwe treden en helemaal klaar voor gebruik!

Een dichte trap heeft veel voordelen. Wanneer u een dichte trap heeft, kunt u bijvoorbeeld een extra opbergruimte creëren onder de trap in de vorm van een trapkast of een kapstok onder de trap plaatsen. Daarnaast heeft een dichte trap ook als voordeel dat de warmte minder wegtrekt naar boven. Ook oogt de trap luxer en heeft u geen last van vuil dat tussen de treden door kan vallen.

Over het algemeen, ideaal! Wilt u ook een dichte trap? Neem dan contact op met een van onze adviseurs. Wij bespreken graag de mogelijkheden met je.

Laatste nieuws

Naar nieuwsoverzicht
10 maart 2020

De kleuren en trends van 2020

Natuurlijke kleuren, Scandinavisch of klassiek in een modern jasje. Wat betreft het interieur zijn dit allemaal trends en kleuren die u veel terug gaat zien...
20 september 2019

Uw trap opknappen? Dit zijn de opties.

Er zijn legio mogelijkheden om uw trap op te knappen. In dit blog zetten we een aantal van de opties voor u uit één.
18 juli 2019

Keepboomtrap renoveren

Heb jij thuis een keepboomtrap, maar ben je er niet helemaal tevreden mee? Of past de kleur van je trap niet meer bij je interieur?...