• bg Vanaf twee weken geleverd
  • bg Vaste prijsgarantie
  • bg Betrouwbare kwaliteit

Match de vloer met de trap

Laat de verdiepingen in jouw woning in elkaar overlopen door de hpl vloer te matchen met de traptreden. Wij geven je enkele tips en voorbeelden in deze blog.

Afbeelding - Een hpl vloer en traptrede

Een hpl vloer en traptrede

Bij ons is het mogelijk om ook een vloer te bestellen in exact dezelfde kleur als de traptreden. Zo ben je verzekerd van een kleur die exact matcht. Hierdoor zijn beide ook direct onderhoudsarm en antislip!

Afbeelding - Vloerbedekking in dezelfde kleurtint

Vloerbedekking in dezelfde kleurtint

Heb je liever vloerbedekking op de vloer? Dan kun je deze matchen met de kleur van de traptreden om een doorlopend geheel te krijgen. Kies bijvoorbeeld een donker tapijt bij een donkere houtkleur.

Afbeelding - Een afwijkende kleur kiezen

Een afwijkende kleur kiezen

Wil je juist een duidelijk onderscheid maken tussen de verschillende verdiepingen? Kies dan voor een afwijkende kleur vloer of trap. Hierdoor wordt de ruimte heel duidelijk onderbroken. En kun je ervoor kiezen om juist de trap of de vloer er uit te laten springen.

Interesse in een vloer of hpl traptrede?

Neem dan contact met ons op vraag een vrijblijvende offerte aan. In combinatie met een traprenovatie nemen wij ook graag de hal of overloop voor je mee. De vloeren zijn ook los te bestellen en gemakkelijk zelf te leggen door het eenvoudige klik systeem.

Benieuwd naar kleuren en designs?Bekijk hier de volledige collectie

Laatste nieuws

Naar nieuwsoverzicht

Ruimte onder open of dichte trap benutten

Het benutten van de ruimte onder de trap is niet alleen praktisch, maar het maximaliseert ook de beschikbare ruimte in je huis. Er zijn talloze...

Lees meer

Wenteltrappen renoveren

Heb je een wenteltrap in de gang of woonkamer die aan vernieuwing toe is? Dan kunnen wij van Next Step Traprenovatie wellicht de oplossing bieden!...

Lees meer

Interieurplannen? Gebruik een moodboard!

Ben je van plan jouw trap en/of complete interieur een make-over te geven, maar worstel je nog met het bepalen van de juiste stijl voor...

Lees meer
Vanaf twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit