Binnen twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit

Match de vloer met de trap

Laat de verdiepingen in jouw woning in elkaar overlopen door de hpl vloer te matchen met de traptreden. Wij geven je enkele tips en voorbeelden in deze blog.

Afbeelding - Een hpl vloer en traptrede

Een hpl vloer en traptrede

Bij ons is het mogelijk om ook een vloer te bestellen in exact dezelfde kleur als de traptreden. Zo ben je verzekerd van een kleur die exact matcht. Hierdoor zijn beide ook direct onderhoudsarm en antislip!

Afbeelding - Vloerbedekking in dezelfde kleurtint

Vloerbedekking in dezelfde kleurtint

Heb je liever vloerbedekking op de vloer? Dan kun je deze matchen met de kleur van de traptreden om een doorlopend geheel te krijgen. Kies bijvoorbeeld een donker tapijt bij een donkere houtkleur.

Afbeelding - Een afwijkende kleur kiezen

Een afwijkende kleur kiezen

Wil je juist een duidelijk onderscheid maken tussen de verschillende verdiepingen? Kies dan voor een afwijkende kleur vloer of trap. Hierdoor wordt de ruimte heel duidelijk onderbroken. En kun je ervoor kiezen om juist de trap of de vloer er uit te laten springen.

Interesse in een vloer of hpl traptrede?

Neem dan contact met ons op vraag een vrijblijvende offerte aan. In combinatie met een traprenovatie nemen wij ook graag de hal of overloop voor je mee. De vloeren zijn ook los te bestellen en gemakkelijk zelf te leggen door het eenvoudige klik systeem.

Benieuwd naar kleuren en designs?Bekijk hier de volledige collectie

Laatste nieuws

Naar nieuwsoverzicht

Zijkant trap afwerken

Wanneer je je trap laat renoveren, is het belangrijk om ook aandacht te besteden aan de afwerking van de zijkanten van de trap. De zijkanten...

Lees meer

Wat kan ik verwachten na mijn offerteaanvraag?

Je hebt een offerte bij ons aangevraagd, en nu? Lees verder om erachter te komen wat er bij ons gebeurt vanaf het moment dat er...

Lees meer

Top 5 meest gekozen kleuren januari t/m mei 2022

Laat je inspireren door de keuzes van anderen. We hebben de top-5 meest bestelde designs van het eerste kwartaal van 2022 op een rijtje gezet....

Lees meer