fbpx
Binnen één dag gereed
Milieuvriendelijk
Gratis LED verlichting
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd

Match de vloer met de trap

19 januari 2018

Laat de verdiepingen in uw woning in elkaar overlopen door de hpl vloer te matchen met uw traptreden. Wij geven u enkele tips en voorbeelden in deze blog.

Een hpl vloer en traptrede

Bij ons is het mogelijk om ook een vloer te bestellen in exact dezelfde kleur als de traptreden. Zo bent u verzekerd van een kleur die exact matched! Hierdoor zijn beide ook direct onderhoudsarm en antislip!

Vloerbedekking in dezelfde kleurtint

Heeft u liever vloerbedekking op de vloer? Dan kunt u deze matchen met de kleur van de traptreden om een doorlopend geheel te krijgen. Kies bijvoorbeeld een donker tapijt bij een donkere houtkleur.

Een afwijkende kleur kiezen

Wilt u juist een duidelijk onderscheid maken tussen de verschillende verdiepingen? Kies dan voor een afwijkende kleur vloer of trap. Hierdoor wordt de ruimte heel duidelijk onderbroken. En kunt u er voor kiezen om juist de trap of de vloer er uit te laten springen.

Interesse in een vloer of hpl traptrede?

Neem dan contact met ons op vraag een vrijblijvende offerte aan. In combinatie met een traprenovatie nemen wij ook graag voor u de hal of overloop vloer mee. De vloeren zijn ook los te bestellen en gemakkelijk zelf te leggen door het eenvoudige klik systeem.

Benieuwd naar kleuren en designs?Vraag gratis kleurstaal aan

Laatste nieuws

Naar nieuwsoverzicht
09 juni 2020

Top 5 meest bestelde kleuren april/mei 2020

Kunt u moeilijk kiezen welke kleur treden u wilt gebruiken bij de renovatie van uw trap? Laat u dan inspireren door de keuzes die anderen...
10 maart 2020

De kleuren en trends van 2020

Natuurlijke kleuren, Scandinavisch of klassiek in een modern jasje. Wat betreft het interieur zijn dit allemaal trends en kleuren die u veel terug gaat zien...
20 september 2019

Uw trap opknappen? Dit zijn de opties.

Er zijn legio mogelijkheden om uw trap op te knappen. In dit blog zetten we een aantal van de opties voor u uit één.