Binnen twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit

Next Step’s populairste designs

Van romantisch landelijk tot donker industrieel

Next Step’s populairste designs

Smaken verschillen, dat weten we allemaal. Toch zijn een aantal van de designs van Next Step zo geliefd, dat iédereen het erover eens is. Monocrete, Narvik Dock en River Pine: wat zijn jullie mooi! Wat ze nou zo mooi maakt? Dat leggen we graag aan je uit!

Monocrete als eyecatcher

Je trap gehuld in een jasje van het design Monocrete, dat is bijzonder (en) smaakvol. Monocrete is een donkere kleur met een wisselend effect van zwart en bruin. Dit design komt op elke trap tot zijn recht en is dan ook een van de meest gekozen designs voor een traprenovatie. Monocrete maakt van je trap een echte blikvanger. Je trap is namelijk stoer en strak, maar ook klassiek en chique tegelijk. Doordat er een lichte tekening te zien is, zie je stof en vuil niet zo snel liggen.

Daarnaast heb je ook bij dit design de gebruikelijke Next Step-voordelen. Zo hebben de overzettreden allemaal een HPL-toplaag van de overzettreden en unieke antislip coating, daardoor gaat de trap na een traprenovatie door Next Step weer tientallen jaren mee. Wist je trouwens dat Monocrete ook heel mooi combineert met een stoere stalen trapleuning?

Next Step afbeelding - 1
Next Step afbeelding - 2

Industrieel en robuust: Narvik Dock

Dat Narvik Dock zo’n populair design is voor een traprenovatie vinden wij niet gek. De industriële woonstijl is namelijk heel trendy en een betonlook trap past daar heel goed bij. Je zou zelfs kunnen zeggen dat een betonlook trap onmisbaar is bij de industriële woonstijl. In tegenstelling tot een echte betonnen trap is Narvik Dock niet koud aan je voeten, maar wel net zo slijtvast. De overzettreden van Next Step kunnen namelijk wel tegen een stootje!

Next Step afbeelding - 1
Next Step afbeelding - 2

River Pine

Next Step Traprenovatie houdt van hout. En onze klanten blijkbaar ook. River Pine is namelijk het derde meest gekozen design voor een traprenovatie. Wij snappen het wel. Woeste noesten en nerven, ze geven je trap karakter en warmte. Je trap is na een traprenovatie met design River Pine robuust, stoer, strak en tijdloos. River Pine op de trap doet het in elk interieur goed. Van romantisch landelijk tot donker industrieel.

Next Step afbeelding - 1
Next Step afbeelding - 2

Laatste nieuws

Naar nieuwsoverzicht

Wenteltrappen renoveren

Heb je een wenteltrap in de gang of woonkamer die aan vernieuwing toe is? Dan kunnen wij van Next Step Traprenovatie wellicht de oplossing bieden!...

Lees meer

Interieurplannen? Gebruik een moodboard!

Ben je van plan jouw trap en/of complete interieur een make-over te geven, maar worstel je nog met het bepalen van de juiste stijl voor...

Lees meer

Zijkant trap afwerken

Wanneer je je trap laat renoveren, is het belangrijk om ook aandacht te besteden aan de afwerking van de zijkanten van de trap. De zijkanten...

Lees meer