98% tevredenheid
Super snelle levering
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit

Next Step’s populairste designs

Van romantisch landelijk tot donker industrieel

Next Step’s populairste designs

Smaken verschillen, dat weten we allemaal. Toch zijn een aantal van de designs van Next Step zo geliefd, dat iédereen het erover eens is. Monocrete, Narvik Dock en River Pine: wat zijn jullie mooi! Wat ze nou zo mooi maakt? Dat leggen we graag aan je uit!

Monocrete als eyecatcher

Je trap gehuld in een jasje van het design Monocrete, dat is bijzonder (en) smaakvol. Monocrete is een donkere kleur met een wisselend effect van zwart en bruin. Dit design komt op elke trap tot zijn recht en is dan ook een van de meest gekozen designs voor een traprenovatie. Monocrete maakt van je trap een echte blikvanger. Je trap is namelijk stoer en strak, maar ook klassiek en chique tegelijk. Doordat er een lichte tekening te zien is, zie je stof en vuil niet zo snel liggen.

Daarnaast heb je ook bij dit design de gebruikelijke Next Step-voordelen. Zo hebben de overzettreden allemaal een HPL-toplaag van de overzettreden en unieke antislip coating, daardoor gaat de trap na een traprenovatie door Next Step weer tientallen jaren mee. Wist je trouwens dat Monocrete ook heel mooi combineert met een stoere stalen trapleuning?

Next Step afbeelding - 1
Next Step afbeelding - 2

Industrieel en robuust: Narvik Dock

Dat Narvik Dock zo’n populair design is voor een traprenovatie vinden wij niet gek. De industriële woonstijl is namelijk heel trendy en een betonlook trap past daar heel goed bij. Je zou zelfs kunnen zeggen dat een betonlook trap onmisbaar is bij de industriële woonstijl. In tegenstelling tot een echte betonnen trap is Narvik Dock niet koud aan je voeten, maar wel net zo slijtvast. De overzettreden van Next Step kunnen namelijk wel tegen een stootje!

Next Step afbeelding - 1
Next Step afbeelding - 2

River Pine

Next Step houdt van hout. En onze klanten blijkbaar ook. River Pine is namelijk het derde meest gekozen design voor een traprenovatie. Wij snappen het wel. Woeste noesten en nerven, ze geven je trap karakter en warmte. Je trap is na een traprenovatie met design River Pine robuust, stoer, strak en tijdloos. River Pine op de trap doet het in elk interieur goed. Van romantisch landelijk tot donker industrieel.

Next Step afbeelding - 1
Next Step afbeelding - 2

Laatste nieuws

Naar nieuwsoverzicht

Wat kan ik verwachten na mijn offerteaanvraag?

Je hebt een offerte bij ons aangevraagd, en nu? Lees verder om erachter te komen wat er bij ons gebeurt vanaf het moment dat er...

Top 5 meest gekozen kleuren januari t/m mei 2022

Laat je inspireren door de keuzes van anderen. We hebben de top-5 meest bestelde designs van het eerste kwartaal van 2022 op een rijtje gezet....

Traprenovatie bij een landelijk interieur

Een landelijk interieur is al langere tijd zeer populair bij Nederlandse huishoudens. Deze interieurstijl is tijdloos en straalt rust uit. Een uitstraling die we allemaal...