fbpx
Binnen één dag gereed
Milieuvriendelijk
Gratis LED verlichting
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd
NARVICK DOCKTRAPRENOVATIE MET BETONLOOKJa, ik wil een gratis offerte!

Uw trap renoveren in een betonlook

Ontdek Narvic Dock

De trend van het moment: een betonlook trap. De krachtige, industriële uitstraling van beton staat fantastisch in menig interieur. Wilt u uw trap ook renoveren in een betonlook stijl? Dan is de kleur Narvic Dock uit onze collectie de beste keuze. Betonlook kun je in elk interieur toepassen. In een strakke, zakelijke ruimte, maar ook in een moderne omgeving. Combineer je beton met bijvoorbeeld hout, dan krijg je een warme, natuurlijke uitstraling. De Next Step overzettreden lijken gemaakt van beton, maar zijn dat niet. Dat heeft zo z’n voordelen. De basis is hout, voelt warm en comfortabel aan, en de steenharde toplaag van iedere trede is kras- en slijtvast en antislip. Ideaal. Gemakkelijk schoon te houden en kleurvast. Deze ‘betonnen’ trap hoeft u nooit te schuren of te verven.

Onze betonlook overzettreden

De overzettreden voor uw betonlook traprenovatie worden in eigen huis geproduceerd en zijn van topkwaliteit. Het hout is ecologisch verantwoord en heeft een FSC en PEFC label. Milieuvriendelijk dus. De toplaag van elke trede is gemaakt van slijtvast HPL. Het resultaat? Een prachtige, harde overzetrede, gedrukt in uw betonlook kleur en dessin.

Bekijk enkele voorbeelden hieronder

Betonlook is helemaal van nu

Ontdek de mogelijkheden met het decor Narvick Dock van Next Step Traprenovatie. Meer weten over de prijzen? Vraag dan eenvoudig een gratis en vrijblijvende offerte aan.

Offerte aanvragen

Waarom Next Step kiezen voor uw betonlook traprenovatie?

Naast dat we helder zijn in onze communicatie, we altijd tijdig leveren en u niet maandenlang op uw gerenoveerde nieuwe trap hoeft te wachten, hebben we een intrinsieke motivatie om voor u een resultaat neer te zetten dat uw verwachtingen overtreft. Niet voor niets ook dat we gemiddeld beoordeeld worden met een 9,2 door onze klanten.

Deze referentie van de heer Knoppers illustreert onze werkwijze perfect:
Vanaf het begin tot plaatsing trap, erg tevreden, houden zich aan hun afspraken, wordt heel netjes gewerkt. Prima!

Meer referenties lezen? Kijk dan op onze Trustpilot pagina.

Binnen één dag geplaatst
Milieuvriendelijk
Gratis LED verlichting
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd