fbpx
Binnen één dag gereed
Milieuvriendelijk
Gratis LED verlichting
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd
Onze showroom: neem een kijkje in KampenOntdek alle mogelijkheden

Onze showroom: neem een kijkje in Kampen

01 december 2018

Als u deze blog leest, dan kent u de traprenovaties van Next Step ondertussen vast al een beetje. Binnen een dag heeft u een nieuwe trap bekleed met HPL in een kleur die u wilt. En dan zorgt de unieke toplaag er ook nog eens voor dat u nooit uitglijdt en de treden niet beschadigen. Zo gaat een Next Step-trap heel wat jaren mee. Maar goed, dat wist u dus waarschijnlijk al. Beslissen van achter een computer vindt u echter lastig. Liever wilt u het materiaal even bekijken, voelen en misschien om advies vragen. Dat kan! Bij onze showroom in Kampen kunt u precies zien wat er allemaal mogelijk is met een traprenovatie bij Next Step. Maak dus een afspraak en kom langs!

Weg met de keuzestress

Kampt u met keuzestress? Dan is langskomen in Kampen een uitstekend idee! Hier vindt u namelijk alle mogelijkheden en denken we graag met u mee. U geeft uw trap moeiteloos een persoonlijke uitstraling met de decors van Next Step. Wij hebben een designercollectie die is geïnspireerd op de trends van dit moment, en daarnaast een collectie met tijdloze decors. Wilt u een aantal stalen bekijken? Dan kunnen wij deze ook naar u opsturen.

Van modern en strak tot klassiek, bij Next Step zijn we van alle markten thuis. Alle kleuren zijn exclusief voorzien van onze unieke slijtvaste- en antislip-toplaag van industriële kwaliteit. Dankzij deze unieke toplaag kunnen we u twintig jaar garantie bieden op het doorslijten van de toplaag. Wij gaan altijd voor de allerbeste kwaliteit!

De mogelijkheden zijn eindeloos

U kunt natuurlijk voor één kleur kiezen, maar het kan ook heel mooi staan om kleuren met elkaar te combineren. Kies bijvoorbeeld voor robuuste stootborden in beton met eiken treden. Een mooie trapleuning erbij zorgt voor extra uitstraling, en ook trapverlichting voegt iets bijzonders toe. Wilt u van uw open trap een dichte trap maken, of juist andersom? Misschien wilt u wel een trap met Z-profiel of een bloktrap! Wij helpen u graag om uw weg te vinden door alle mogelijkheden. In onze showroom vindt u dan ook voorbeelden van alles wat wij te bieden hebben.

Langskomen op afspraak

Wilt u langskomen in onze showroom in Kampen? Maak dan een afspraak. Zo kunnen we u op ons gemak helpen en heeft u alle tijd om eens goed rond te kijken. We zien u graag in Kampen! Is Kampen te ver of wilt u het materiaal thuis op uw gemak bekijken? Dan sturen we u graag de stalen op.

Laatste nieuws

Naar nieuwsoverzicht
09 juni 2020

Top 5 meest bestelde kleuren april/mei 2020

Kunt u moeilijk kiezen welke kleur treden u wilt gebruiken bij de renovatie van uw trap? Laat u dan inspireren door de keuzes die anderen...
10 maart 2020

De kleuren en trends van 2020

Natuurlijke kleuren, Scandinavisch of klassiek in een modern jasje. Wat betreft het interieur zijn dit allemaal trends en kleuren die u veel terug gaat zien...
20 september 2019

Uw trap opknappen? Dit zijn de opties.

Er zijn legio mogelijkheden om uw trap op te knappen. In dit blog zetten we een aantal van de opties voor u uit één.