fbpx
Binnen één dag gereed
Milieuvriendelijk
Gratis LED verlichting
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd

De trap bekleden met tapijt

04 januari 2018

Er zijn verschillende opties voor het bekleden van uw trap. Tapijt is daar een van. Het bekleden van uw trap met tapijt heeft een aantal voor- en nadelen. Deze hebben wij voor u op een rijtje gezet:

Voordelen:

  • Dempt geluid
  • Goedkoop
  • Warm aan de voeten

Nadelen:

  • Niet slijtvast in vergelijk met overzettreden
  • Vangt veel stof, daardoor niet hygiënisch

De trap bekleden met tapijt geeft een mooie klassieke uitstraling.

Op deze trap is het tapijt 2-delig gelegd. Hierdoor ontstaat een loper effect.

Klassiek met Next Step treden

Bij Next Step bieden we veel verschillende soorten treden aan. Onder andere deze klassieke donkere treden. Lees verder voor de unieke voordelen van een Next Step trap.

Wat is een traploper?

Daarnaast kunt u natuurlijk ook kiezen voor een traploper, eventueel over treden van Next Step. Een traploper is een andere soort van bekleding met vloerbedekking. Nu wordt niet de gehele trap maar een gedeelte van de trap bekleed. Verder heeft dit dezelfde voor en nadelen als een complete trapbekleding. Het geeft wel extra uitstraling!

Wat is een alternatief?

Als alternatief van vloerbedekking kunt u kiezen om uw trap bekleden met onze overzettreden. Doordat onze overzettreden zijn gemaakt van duurzaam en kwalitatief goede materialen heeft u veel langer plezier van deze trapbekleding. Onze overzettreden zijn slijtvast, geen enkele soort schoenen is een probleem. Verder bevatten alle treden ook een antisliplaag, waardoor de veiligheid geborgd wordt. Ook is de trap gemakkelijk schoon te maken. Morst u een kopje koffie? Geen enkel probleem, doekje eroverheen en de vlek is weer weg! Daarnaast geven wij  standaard 20 jaar garantie op de slijtage van de trap. En zelfs na 20 jaar ziet de trap er nog goed uit! Onze trapbekleding is verkrijgbaar in 12 verschillende kleuren welke speciaal geselecteerd zijn door ons designteam. Ontdek de mogelijkheden!

Tip: Vraag een gratis kleurstaal aan, voor een nog betere indruk.

Laatste nieuws

Naar nieuwsoverzicht
09 juni 2020

Top 5 meest bestelde kleuren april/mei 2020

Kunt u moeilijk kiezen welke kleur treden u wilt gebruiken bij de renovatie van uw trap? Laat u dan inspireren door de keuzes die anderen...
10 maart 2020

De kleuren en trends van 2020

Natuurlijke kleuren, Scandinavisch of klassiek in een modern jasje. Wat betreft het interieur zijn dit allemaal trends en kleuren die u veel terug gaat zien...
20 september 2019

Uw trap opknappen? Dit zijn de opties.

Er zijn legio mogelijkheden om uw trap op te knappen. In dit blog zetten we een aantal van de opties voor u uit één.