• bg Vanaf twee weken geleverd
  • bg Vaste prijsgarantie
  • bg Betrouwbare kwaliteit

Traprenovatie houtlook

Laat jouw trap renoveren door onze vakmensen met High Pressured Laminate (HPL)! Vraag een vrijblijvende offerte aan

Trap bekleden met houtlook

Ga voor een karakteristieke en warme sfeer in huis met een traprenovatie houtlook. Laat je versleten trap achter je en profiteer van de hoogwaardige overzettreden van Next Step Traprenovatie.

Hout is een echte sfeermaker en zorgt voor een warme, natuurlijke uitstraling in je interieur. Zijn je oude traptreden versleten of ben je toe aan een ander design? Dan bieden de HPL-overzettreden en stootborden de perfecte uitkomst. Deze worden namelijk over de versleten treden heen geplaatst. Op die manier is een geheel nieuwe trap niet nodig en bespaar je dus geld.

HPL staat voor High Pressured Laminate, bestaande uit drie verschillende lagen: de basislaag, de decoratielaag en de bovenplaat. De drie lagen worden onder extreem hoge druk samengeperst tot één keiharde plaat. Hierdoor zijn de Next Step overzettreden en stootborden krasbestendig en gaan ze veel langer mee.

Maak kennis met ons materiaalLees meer

Voordelen houtlook trap

Wanneer je kiest voor een traprenovatie met houtlook, dan profiteer je van verschillende voordelen. Deze hebben we voor het gemak op een rijtje gezet.

  • Kostenbesparing – De kosten van HPL kunnen lager liggen dan de kosten van een massief houten trap. Desondanks heb je alsnog een trap met houtlook design in je interieur.
  • Duurzaamheid – De houtlook traponderdelen van Next Step zijn gemaakt van duurzaam en milieuvriendelijk materiaal. Je nieuwe trap gaat een lange tijd mee.
  • Onderhoud – Na een houtlook traprenovatie door Next Step hoef je je geen zorgen te maken over het onderhoud. Het steenharde materiaal is bestand tegen slijtage en vlekken.
  • Anti-slip – De Next Step overzettreden zijn voorzien van een anti-slip structuur die niet zichtbaar is. Dit bevordert de veiligheid van de trap.
  • Verschillende designs – Een groot voordeel van HPL is dat het beschikbaar is in verschillende designs. Ook binnen houtlook heb je de keuze uit bijvoorbeeld diverse soorten eikenlook.

Waarom Next Step Traprenovatie?

Er zijn tal van redenen waarom je voor Next Step Traprenovatie zou moeten kiezen. Vanaf het moment van de offerteaanvraag zijn wij helder in onze communicatie. We leveren daarnaast altijd tijdig, zodat je niet maanden op je gerenoveerde trap hoeft te wachten. Een bijkomend voordeel is het hoogwaardige materiaal met betrouwbare kwaliteit dat wij gebruiken bij de traprenovatie houtlook.

Voor- en nafoto’s houtlook traprenovatie

Next Step afbeelding - 1

Onze werkwijze

In slechts 3 simpele stappen heb je super snel al een volledig gerenoveerde laminaat trap.

Stap 1: Offerte aanvragen

Je begint met het aanvragen van een offerte. Zo kunnen we je zo makkelijk mogelijk helpen.

Stap 2: Adviesgesprek

Wij bellen je en geven je gratis advies op basis van je offerte. Hierna plannen we de renovatie met je in.

Stap 3: Renovatie

Onze monteurs zullen super snel klaar staan om binnen één dag je trap volledig te renoveren.

Vraag een offerte aan

Ben jij benieuwd geworden naar de mogelijkheden voor een traprenovatie met houtlook design? Onze adviseurs helpen je graag met het zoeken naar de juiste oplossing voor jou. Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op. Je hebt al een complete traprenovatie vanaf €2850,- incl. btw én montage.

Vanaf twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit