fbpx
Binnen één dag gereed
Milieuvriendelijk
Gratis LED verlichting
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd
LED TRAPVERLICHTING IN JOUW TRAPGRATIS LEDVERLICHTING BIJ EEN TRAPRENOVATIE VAN NEXT STEPJa, ik wil snel een offerte!

Traprenovatie met LED trapverlichting

Bij Next Step kijken we verder dan alleen traprenovatie. Ook de afwerking vinden wij erg belangrijk. Daar hoort natuurlijk ook trapverlichting bij. Met onze ledverlichting creëert u op een makkelijke manier een fijne sfeer die past bij uw interieur. Mooi weggewerkt, prachtig resultaat. Wij informeren je graag over de mogelijkheden.

Creëer sfeer met LED trapverlichting

Met LED trapverlichting kun je tegenwoordig alle kanten op. Bij Next Step hebben wij twee maten, van 30cm en 50 cm. Deze worden ‘verborgen’ onder de traptreden, zodat ze niet zichtbaar zijn als het licht uitstaat. Als ze wel aanstaan, schijnen ze een prachtig indirect licht op de traptreden. En het mooiste? Wij hebben beide maten in warm wit of koud wit. Met een afstandsbediening kunt u de intensiteit van het licht op elk moment aanpassen.
Onze trapverlichting is dus toepasbaar op verschillende manieren. En of je nu de trap op of afloopt, een stuk veiliger!

Een automatisch met LED verlichte trap?

Wij leveren de LED trapverlichting desgewenst met sensor, zodat deze automatisch aan (en uit) gaat op basis van beweging. Wil je jouw LED verlichting met sensor? Geef dat dan aan in het opmerkingenveld in het offerteformulier.

LED trapverlichting zorgt voor veiligheid

Wil je ’s ochtends vroeg of ’s avonds laat gebruik maken van de trap, dan is het belangrijk dat je de traptreden goed kunt zien. In veel ruimtes is het gebruikelijk om wel verlichting op de overloop te hebben, maar geen verlichting specifiek voor de trap. Met alleen een lamp boven je kunt je in je eigen schaduw komen te staan, wat het zicht natuurlijk aanzienlijk belemmert. Om gevaarlijke situaties te voorkomen, zijn wij een groot voorstander van indirecte LED verlichting onder de traptreden. Dit licht straalt op de traptreden en maakt hiermee de traptreden goed zichtbaar. De verlichting zorgt er samen met de eventuele antislip trap van Next Step voor dat je optimale veiligheid ervaart op jouw trap. Kies voor Next Step en kies voor veiligheid.

Contact

Benieuwd naar de opties voor traprenovatie, inclusief mooie LED verlichting? Neem dan gerust contact met ons op, wij adviseren je graag.

Binnen één dag geplaatst
Milieuvriendelijk
Gratis LED verlichting
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd