fbpx
Binnen één dag gereed
Milieuvriendelijk
Gratis LED verlichting
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd
Trendkleur Spiced Honey en Next StepHoe combineer je het?

Trendkleur Spiced Honey en Next Step

14 november 2018

Begin september maakte Flexa de trendkleur van 2019 bekend: Spiced Honey. Een warme ambertint, die bij eigenlijk elke stijl mooi combineert. De bekendmaking van de trendkleur van 2019 was dé start van het volgende trendseizoen, want hoewel het de trendkleur van het jaar 2019 is, wordt er nu, in de laatste maanden van 2018, natuurlijk al volop geëxperimenteerd.

Ook bij Next Step kunnen we niet achterblijven. We waren natuurlijk heel benieuwd naar de trendkleur en nu de trendkleur bekend is, zijn we heel benieuwd hoe de kleur met onze dessins combineert. Om alvast wat inspiratie te geven, bedacht Flexa vier kleurpaletten met Spiced Honey in de hoofdrol.

Welke trap combineert het mooist bij kleurenpalet één: rust?

Spiced Honey is een warme, gele kleur. De kleur straalt luxe uit en eerlijk is eerlijk… dromen we niet allemaal stiekem van een chique hal? Spiced Honey bewijst dat je geen royale wenteltrap of vide nodig hebt om toch die luxe sfeer te creëren. In kleurenpalet ‘rust’ zie je Spiced Honey in combinatie met (je raadt het al) rustige kleuren. Bij dit palet denken wij gelijk aan onze dessins Monocrete en Night Ash. Door je trap in de donkere, diepe kleur te laten bekleden, krijgt je hal net dat beetje extra.

Welke trap combineert het mooist bij kleurenpalet twee: vrede?

Bij kleurenpalet nummer twee zie je zachte pasteltinten. Door deze kleuren te gebruiken, creëer je een plek met een ongedwongen sfeer. Dát is fijn thuiskomen! Next Step-dessins Bergen Ash of Snow White sluiten hier perfect bij aan.

Welke trap combineert het mooist bij kleurenpalet drie: knus?

In dit kleurenpalet is er gebruik gemaakt van iets sprekendere kleuren. Warme kleuren, die meteen een gevoel van thuis creëren. Vurig rood, natuurlijk groen: de knusheid spat er vanaf. Bij dit palet denken wij meteen aan dessins Noce Romantica of River Pine voor op de trap. De rustieke uitstraling van de hout treden maakt je hal af, maar dan wel met de voordelen van Next Step.

Welke trap combineert het mooist bij kleurenpalet vier: levendig?

Het laatste kleurenpalet spat van je scherm. Felle kleuren, waardoor je meteen wilt aanpakken. Narvik Dok of Sunday Oak sluiten hier naadloos bij aan, die Next-Step dessins sluiten namelijk óveral bij aan. Mocht dit kleurenpalet je zo activeren, dat je zo snel mogelijk een metamorfose van je trap wilt, dan is dat geen probleem. Een traprenovatie door Next Step is namelijk binnen een dag klaar!

Vraag gratis staaltjes aan en bekijk de dessins thuis

Wil je onze dessins eens in het echt bekijken? Je bent van harte welkom in onze showroom in Kampen, maar kunt via onze collectiepagina ook gratis staaltjes aanvragen, zodat je de dessins in alle rust thuis kunt bekijken. Dat geeft je de gelegenheid om de staaltjes voor de trap naast Spiced Honey, de trendkleur van 2019, te houden. Dan ben je zeker van de mooiste combinaties. Benieuwd naar de kosten van een traprenovatie door Next Step? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan.

Laatste nieuws

Naar nieuwsoverzicht
02 november 2020

Traprenovatie bij een landelijk interieur

Een landelijk interieur is al langere tijd zeer populair bij Nederlandse huishoudens. Deze interieurstijl is tijdloos en straalt rust uit. Een uitstraling die we allemaal...
02 november 2020

Traprenovatie bij een bohemian interieur

Misschien bent u wel iemand die houdt van een wat speelser interieur. Een bonte en unieke woonstijl met opvallende kleuren als rood, oranje, geel en...
02 november 2020

Traprenovatie bij een botanisch interieur

Planten, planten en nog meer planten. Een botanisch interieur staat er vol mee. Toch draait het bij een botanisch interieur om meer dan alleen planten...