• bg Vanaf twee weken geleverd
  • bg Vaste prijsgarantie
  • bg Betrouwbare kwaliteit

Trendkleur Spiced Honey en Next Step

Hoe combineer je het?

Trendkleur Spiced Honey en Next Step

Begin september maakte Flexa de trendkleur van 2019 bekend: Spiced Honey. Een warme ambertint, die bij eigenlijk elke stijl mooi combineert. De bekendmaking van de trendkleur van 2019 was dé start van het volgende trendseizoen, want hoewel het de trendkleur van het jaar 2019 is, wordt er nu, in de laatste maanden van 2018, natuurlijk al volop geëxperimenteerd.

Ook bij Next Step Traprenovatie kunnen we niet achterblijven. We waren natuurlijk heel benieuwd naar de trendkleur en nu de trendkleur bekend is, zijn we heel benieuwd hoe de kleur met onze designs combineert. Om alvast wat inspiratie te geven, bedacht Flexa vier kleurpaletten met Spiced Honey in de hoofdrol.

Welke trap combineert het mooist bij kleurenpalet één: rust?

Spiced Honey is een warme, gele kleur. De kleur straalt luxe uit en eerlijk is eerlijk… dromen we niet allemaal stiekem van een chique hal? Spiced Honey bewijst dat je geen royale wenteltrap of vide nodig hebt om toch die luxe sfeer te creëren. In kleurenpalet ‘rust’ zie je Spiced Honey in combinatie met (je raadt het al) rustige kleuren. Bij dit palet denken wij gelijk aan onze designs Monocrete en Night Ash. Door je trap in de donkere, diepe kleur te laten bekleden, krijgt je hal net dat beetje extra.

Next Step afbeelding - 1
Next Step afbeelding - 2

Welke trap combineert het mooist bij kleurenpalet twee: vrede?

Bij kleurenpalet nummer twee zie je zachte pasteltinten. Door deze kleuren te gebruiken, creëer je een plek met een ongedwongen sfeer. Dát is fijn thuiskomen! Next Step-designs Bergen Ash of Snow White sluiten hier perfect bij aan.

Next Step afbeelding - 1

Welke trap combineert het mooist bij kleurenpalet drie: knus?

In dit kleurenpalet is er gebruik gemaakt van iets sprekendere kleuren. Warme kleuren, die meteen een gevoel van thuis creëren. Vurig rood, natuurlijk groen: de knusheid spat er vanaf. Bij dit palet denken wij meteen aan designs Noce Romantica of River Pine voor op de trap. De rustieke uitstraling van de hout treden maakt je hal af, maar dan wel met de voordelen van Next Step.

Next Step afbeelding - 1

Welke trap combineert het mooist bij kleurenpalet vier: levendig?

Het laatste kleurenpalet spat van je scherm. Felle kleuren, waardoor je meteen wilt aanpakken. Narvik Dok of Sunday Oak sluiten hier naadloos bij aan, die Next-Step designs sluiten namelijk óveral bij aan. Mocht dit kleurenpalet je zo activeren, dat je zo snel mogelijk een metamorfose van je trap wilt, dan is dat geen probleem. Een traprenovatie door Next Step is namelijk binnen een dag klaar!

Next Step afbeelding - 1
Next Step afbeelding - 2

Laatste nieuws

Naar nieuwsoverzicht

Ruimte onder open of dichte trap benutten

Het benutten van de ruimte onder de trap is niet alleen praktisch, maar het maximaliseert ook de beschikbare ruimte in je huis. Er zijn talloze...

Lees meer

Wenteltrappen renoveren

Heb je een wenteltrap in de gang of woonkamer die aan vernieuwing toe is? Dan kunnen wij van Next Step Traprenovatie wellicht de oplossing bieden!...

Lees meer

Interieurplannen? Gebruik een moodboard!

Ben je van plan jouw trap en/of complete interieur een make-over te geven, maar worstel je nog met het bepalen van de juiste stijl voor...

Lees meer
Vanaf twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit