fbpx
Binnen één dag gereed
Milieuvriendelijk
Gratis LED verlichting
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd
BlackStijlvol en tijdloos

Black 0901

Mat zwart is prachtig stijlvol voor in huis en ook als kleur laminaat op uw trap. En wie bang is dat je alles zult zien op zwart, kunnen we bij deze geruststellen: het mat zwarte van Black 0901 (HPL laminaat) laat geen afdrukken achter en is antislip, dankzij de speciale coating. Dus ook wanneer u op blote voeten de trap op- of afloopt. Dat maakt het ook nog eens onderhoudsarm. Stijlvol en praktisch tegelijk.

Naast dat de traptreden onderhoudsarm zijn, zijn de overzettreden van Next Step ook nog eens stootvast, slijtvast en hittebestendig. De perfecte keuze dus. Want uw trap gebruikt u meerdere keren per dag, dan wilt u toch kwaliteit in huis halen? Kies voor traprenovatie van Next Step in de kleur Black 0901. Dan bent u verzekerd van kwaliteit in duurzaamheid in een stijl die bij u past.

Tip: combineer met lichte(re) kleuren

Vindt u zwart toch wel wat donker? Maak dan een combinatie van deze mat zwart met wat lichtere kleuren. Zo kunt u gaan voor zwart / wit door te kiezen voor de kleur ‘Snow White’. Maar ook staat het zwart prachtig bij de grijs tint van Narvic Dock.

Vraag advies

U heeft vast ideeën hoe u uw trap wilt laten opknappen. Maar vraag ons gerust tips en adviezen. Daar zijn we voor en het helpt u in uw keuzes. Vraag ondertussen dus ook gerust offerte aan. Deze heeft u al binnen 24 uur in de mail.

 

Binnen één dag geplaatst
Milieuvriendelijk
Gratis LED verlichting
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd