98% tevredenheid
Super snelle levering
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit

Black

Stijlvol en tijdloos

Black 0901

Mat zwart is prachtig stijlvol voor in huis en ook als kleur laminaat op jouw trap. En wie bang is dat je alles zult zien op zwart, kunnen we bij deze geruststellen: het mat zwarte van Black 0901 (HPL laminaat) laat geen afdrukken achter en is antislip, dankzij de speciale coating. Dus ook wanneer jij op blote voeten de trap op- of afloopt. Dat maakt het ook nog eens onderhoudsarm. Stijlvol en praktisch tegelijk.

Naast dat de traptreden onderhoudsarm zijn, zijn de overzettreden van Next Step ook nog eens stootvast, slijtvast en hittebestendig. De perfecte keuze dus. Want een trap gebruik je meerdere keren per dag, dan wil je toch kwaliteit in huis halen? Kies voor traprenovatie van Next Step in de kleur Black 0901. Dan ben je verzekerd van kwaliteit in duurzaamheid in een stijl die bij jou past.

Next Step afbeelding - 1
Next Step afbeelding - 2
Next Step afbeelding - 1
Next Step afbeelding - 2

Tip: combineer met lichte(re) kleuren

Vind je zwart toch wel wat donker? Maak dan een combinatie van deze mat zwart met wat lichtere kleuren. Zo kun je gaan voor zwart / wit door te kiezen voor de kleur ‘Snow White’. Maar ook staat het zwart prachtig bij de grijs tint van Narvic Dock.

Vraag advies

Je hebt vast idee├źn hoe je jouw trap wilt laten opknappen. Maar vraag ons gerust tips en adviezen. Daar zijn we voor en het helpt jou in jouw keuzes. Vraag ondertussen dus ook gerust offerte aan. Deze heb je al binnen 24 uur in de mail.

 

98% tevredenheid
Super snelle levering
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit