98% tevredenheid
Super snelle levering
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit

COUNTRY OAK

De charme en warmte van rustiek eiken Ja, ik wil een gratis offerte!

Country Oak 4164

Is jouw huis het toonbeeld van een klassiek landelijk interieur? Of heb je juist een moderne inrichting die wat extra sfeer kan gebruiken? Dan is Country Oak een goede keuze voor jou. Dankzij de eikenhouten kleur is deze trap te combineren met vrijwel elke stijl. Zo geeft Country Oak warmte aan een voornamelijk donker interieur, maar springt het ook mooi in het oog wanneer jouw interieur grotendeels lichte kleuren heeft.

De structuur van houtnerven en knoesten geven de uitstraling van echt rustiek eiken en zijn de perfecte aanvulling op jouw interieur. Met behulp van deze trap creƫer je altijd een gezellige sfeer in huis.

Klinkt interessant? Een adviseur van Next Step komt graag bij jou langs om de mogelijkheden te bespreken. Zodat jij zelf kunt zien of Country Oak past bij jouw woning. Dit is uiteraard geheel vrijblijvend en kost jou helemaal niets.

Next Step afbeelding - 1
Next Step afbeelding - 2
Afbeelding -

"Rustieke nerf en knoesten"

Een schitterend houtdecor met duidelijk aanwezige nerven en knoesten. Passend in zowel een landelijk, klassiek als modern interieur. Wil jij ook jouw trap laten bekleden met deze prachtige kleur?

Neem contact met ons op!
Next Step afbeelding - 1
Next Step afbeelding - 2
98% tevredenheid
Super snelle levering
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit