fbpx
Binnen één dag gereed
Milieuvriendelijk
Gratis LED verlichting
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd
COUNTRY OAKDe charme en warmte van rustiek eikenJa, ik wil een gratis offerte!

Country Oak 4164

Is uw huis het toonbeeld van een klassiek landelijk interieur? Of heeft u juist een moderne inrichting die wat extra sfeer kan gebruiken? Dan is Country Oak een goede keuze voor u. Dankzij de eikenhouten kleur is deze trap te combineren met vrijwel elke stijl. Zo geeft Country Oak warmte aan een voornamelijk donker interieur, maar springt het ook mooi in het oog wanneer uw interieur grotendeels lichte kleuren heeft.

De structuur van houtnerven en knoesten geven de uitstraling van echt rustiek eiken en zijn de perfecte aanvulling op uw interieur. Met behulp van deze trap creëert u altijd een gezellige sfeer in huis.

Klinkt interessant? Een adviseur van Next Step komt graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Zodat u zelf kunt zien of Country Oak past bij uw woning. Dit is uiteraard geheel vrijblijvend en kost u helemaal niets.

"Rustieke nerf en knoesten"

Een schitterend houtdecor met duidelijk aanwezige nerven en knoesten. Passend in zowel een landelijk, klassiek als modern interieur. Wilt u ook uw trap laten bekleden met deze prachtige kleur?

Neem contact met ons op!
Binnen één dag geplaatst
Milieuvriendelijk
Gratis LED verlichting
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd