• bg Vanaf twee weken geleverd
  • bg Vaste prijsgarantie
  • bg Betrouwbare kwaliteit

MICHIGAN ELM

Mooi hout dat door het ontbreken van opvallende noesten toch een rustige uitstraling heeft.

Michigan Elm 4019

Een veelzijdig design, dat is het Michigan Elm design! Een trap die helemaal past binnen de trends. Combineer bij een dichte trap de treden met witte stootborden. Of kies ervoor om de stootborden van hetzelfde design te voorzien als de treden.

Elke houtsoort heeft zijn eigen kleur en structuur. Licht, donker, met veel nerven en noesten…  Zoveel mensen, zoveel wensen. Maar deze trap van Next Step Traprenovatie zal zeker in de smaak vallen. De Michigan Elm heeft traptreden met een aantrekkelijke vlamtekening. Mooi hout dat een rustige uitstraling geeft. De warme, donkerbruine kleur past uitstekend in een landelijke of klassieke omgeving. Elegant, natuurlijk, met een subtiele kleurverschuiving. Deze trap is gewild en voelt zich overal thuis.

Ook je vloer uitvoeren met het design Michigan Elm?Meer over onze vloeren
Afbeelding - Trapverlichting

Trapverlichting

Sfeervolle ledverlichting in de trap integreren maakt je trap of gang extra sfeervol en veel veiliger in de avond. Ingebouwde verlichting zien we steeds vaker terug in de Nederlandse interieurs. Met ingebouwde trapverlichting speel je op praktische wijze op deze trend in. Verlichting geeft je trap een moderne en eigentijdse uitstraling.

Lees meer over ledverlichting

Vergelijkbare designs

Michigan Elm lijkt het meest op het design Wengé, omdat deze allebei een strak en chic look geven. Wengé is iets strakker qua structuur dan Michigan Elm als je goed kijkt naar de nerven. Dus je kan het beste kiezen voor Wengé als je een ruim en inzichtelijk interieur wil. En wil je een meer houtstructuur in je trap? Dan kan je het beste kiezen voor Michigan Elm.

Alle designs in één catalogus

Wil je alle designs bekijken inclusief voorbeelden? Blader dan door onze catalogus en laat je inspireren door talloze voorbeelden van onze uitgebreide kleurencollectie. Daarnaast vind je in onze catalogus het antwoord op al jouw vragen omtrent traprenovatie, van het materiaal dat wij gebruiken tot hoe de renovatie dag eruitziet. Wil je extra sfeer en veiligheid toevoegen aan jouw trap? Kies dan voor ledverlichting. Alle opties voor trapverlichting vind je in de catalogus.

Zakelijk project? Ook daarvoor bieden we verschillende mogelijkheden. Wist je dat we ook vloeren hebben, waardoor je jouw trap kunt laten matchen bij de vloer?

Kenmerken van ons materiaal

  • Slijtvast. Een trap wordt vaak intensief gebruikt, dat is voor een Next Step trap geen probleem. Ze zijn keihard, slijtvast (AC5) én blijven door de materiaalkeuze mooi.
  • Antislip. Uitglijden is verleden tijd dankzij de speciale antislipstructuur (R10) in de treden.
  • Onderhoudsarm. Houten traptreden moeten circa eens in de drie jaar geschilderd worden, een traptrede van Next Step blijft mooi en sterk zonder dat je hier iets voor hoeft te doen.
  • Tal van kleuren. Van houtlook tot betonlook; alles is mogelijk! Hierdoor zijn ze passend in elk interieur.
  • Kleurvast. De trede wordt bij een zeer hoge temperatuur in de juiste kleur geperst en blijft 100% kleurvast. De toplaag van de trede geeft extra bescherming tegen UV-straling en zonlicht.
  • Milieuvriendelijk. Onze treden zijn niet alleen van topkwaliteit, maar ook voorzien van een FSC®-label.
  • Gemakkelijk schoon te houden. De toplaag is bestand tegen hitte en vlekken. En het is gemakkelijk schoon te maken met alleen water en een doekje.
  • Waterbestendig. De harde toplaag heeft geen kieren of gaatjes waarin vocht kan nestelen.

Welk design kiezen?

Wij snappen dat het soms lastig kan zijn om te kiezen tussen de verschillende designs. Wil je meer informatie over dit design of één van de andere designs? Neem dan contact met ons op. Onze adviseurs helpen jou graag bij het maken van een keuze. Je kunt een adviesgesprek bij jou thuis inplannen, maar het is ook mogelijk om langs te komen in onze showroom in Emmeloord. Maak hiervoor wel even een afspraak, dan zorgen wij ervoor dat er een adviseur aanwezig is om al jouw vragen te beantwoorden.

Bekijk enkele voorbeelden hieronder

Next Step afbeelding - 1
Next Step afbeelding - 2
Next Step afbeelding - 1
Next Step afbeelding - 2
Vanaf twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit