• bg Vanaf twee weken geleverd
  • bg Vaste prijsgarantie
  • bg Betrouwbare kwaliteit

Grijze trappen

Kies voor een grijs Next Step design

Kies voor een grijze trap

Grijze trappen zijn een tijdloze keuze die elegantie en veelzijdigheid combineren in zowel klassieke als moderne interieurs. Met de uitgebreide collectie van Next Step Traprenovatie kun je alle kanten op. Ontdek hoe onze experts jou kunnen helpen bij het creëren van een grijze trap.

Of je nu een versleten grijze trap wilt renoveren of simpelweg wilt switchen naar grijze overzettreden, grijze trappen bieden een tijdloze charme die zich moeiteloos aanpassen aan verschillende stijlen en smaken. Combineer grijze trapbekleding met andere kleurelementen in je interieur voor een prachtig geheel. Ook een geheel grijze trap is een heuse eyecatcher in je woning of bedrijfspand.

Een grijs Next Step design dat niet mag ontbreken is Narvic Dock 3243. Alhoewel dit niet egaal grijs is, is dit moderne en industriële betonlook design enorm populair. Profiteer van een uitstraling van beton, maar niet met de nadelige eigenschappen. Ons HPL-materiaal brengt namelijk vele voordelen met zich mee.

Afbeelding - Witte trap met grijze treden

Witte trap met grijze treden

Een populaire keuze is het creëren van contrast door witte trappen te voorzien van grijze treden. Deze combinatie van kleuren geeft je trap een mooie uitstraling en biedt een visuele overgang tussen de verschillende niveaus van je huis. Wit weerkaatst licht en kan je ruimte groter en lichter doen lijken. Als je een kleine of donkere hal hebt, kan een witte trap met grijze treden de ruimte aanzienlijk verbeteren.

Bekijk het ‘Narvic Dock’ design

Voordelen van HPL-materiaal

Bij Next Step Traprenovatie maken we gebruik van hoogwaardig HPL (High-Pressure Laminate) materiaal voor onze trapbekleding. HPL staat bekend om zijn duurzaamheid, onderhoudsgemak en veelzijdige kleuren. We hebben de voordelen op een rijtje gezet:

  • Duurzaamheid – HPL is extreem duurzaam en bestand tegen slijtage, stoten, krassen en vlekken. Het behoudt zijn oorspronkelijke uiterlijk en structuur, zelfs na langdurig gebruik. Hierdoor is het een uitstekende keuze voor traptreden.
  • Weerstand tegen vocht – Het materiaal is bestand tegen vocht en niet gevoelig voor uitzetten, krimpen of kromtrekken wanneer het wordt blootgesteld aan water.
  • Onderhoudsgemak – Ook is het gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden. Het vereist doorgaans alleen een lichte reiniging met een vochtige doek om zijn oorspronkelijke glans te behouden.
  • Variatie qua kleuren – HPL is verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren en designs. Hierdoor kun je het materiaal aanpassen aan je specifieke voorkeuren en interieur.
Next Step afbeelding - 1

Onze werkwijze

In slechts 3 simpele stappen heb je supersnel al een gerenoveerde grijze trap.

Stap 1: Offerte aanvragen

Je begint met het aanvragen van een offerte. Zo kunnen we je zo makkelijk mogelijk helpen.

Stap 2: Adviesgesprek

Wij bellen je en geven je gratis advies op basis van je offerte. Hierna plannen we de renovatie met je in.

Stap 3: Renovatie

Onze monteurs zullen snel klaar staan om binnen één dag je trap volledig te renoveren.

Offerte aanvragen voor een traprenovatie

Ben je geïnteresseerd in een traprenovatie door Next Step Traprenovatie? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Neem contact op of vul het formulier in.

Vanaf twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit