fbpx
Binnen één dag gereed
Milieuvriendelijk
Gratis LED verlichting
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd
Een moderne trap door een traprenovatie met Next Step

Trap renoveren tot moderne trap

Niets is fijner dan thuiskomen. Of het nu na een vakantie, werkdag of feestje is, zodra de voordeur opent, u over de drempel stapt en de deur in het slot valt, bent u echt thuis. U hangt uw jas op, doet fijne sloffen aan en dan… dan valt uw blik op de trap.

Binnen één dag tot een moderne trap gerenoveerd

Die oude trap is u een doorn in het oog. De trap sluit namelijk helemaal niet aan bij de rest van het moderne interieur. Het liefst ziet u de trap vandaag of morgen nog veranderen. Goed nieuws: de vakmensen van Next Step toveren de trap al binnen één dag om met overzettreden tot een modern exemplaar waar u wel graag naar kijkt!

Een trap in een dessin naar keuze

Er is veel keuze in dessins bij een Next Step-trap. Misschien wordt u wel verliefd op het Night Ash-dessin. Night Ash is een zwarte kleur met daarin een lichte houtstructuur. Het dessin geeft veel sfeer aan de ruimte en maakt een echt modern statement. Of Blue Steel: een stoer en robuust dessin, dat elke trap een enorme karakterboost geeft. Wat in elk geval vaststaat, is dat er in onze collectie ongetwijfeld een dessin voor u bij zit. Wilt u de collectie in alle rust thuis bekijken? Vraag dan gratis staaltjes aan. Op zoek naar inspiratie? Bekijk dan ook eens onze inspiratiepagina.

Een traprenovatie met kwaliteit

Uw trap is niet alleen binnen één dag gerenoveerd tot een modern exemplaar, maar gaat ook nog eens tientallen jaren mee door de traprenovatie. Bij Next Step maken we namelijk gebruik van overzettreden die slijtvast, antislip, onderhoudsarm en kleurecht zijn. Dit komt doordat we gebruik maken van HPL, wat erg sterk laminaat is. Naast sterk en stootvast heeft het ook een unieke antislip coating. En daarmee slaan we geen twee maar wel drie figuurlijke vliegen in één klap: mooi, duurzaam en veilig. Next Step levert dus pure kwaliteit. Een nieuwe trap was nog nooit zo mooi en makkelijk!

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw traprenovatie

Bent u benieuwd naar de kosten van een traprenovatie door Next Step? Lees dan hier meer over de kosten van de metamorfose van uw trap naar een moderne trap. Het staat natuurlijk vrij om een vrijblijvende offerte aan te vragen, dan ontvangt u spoedig een reactie.

Binnen één dag geplaatst
Milieuvriendelijk
Gratis LED verlichting
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd