• bg Vanaf twee weken geleverd
  • bg Vaste prijsgarantie
  • bg Betrouwbare kwaliteit

Een moderne trap door een traprenovatie met Next Step

Trap renoveren tot moderne trap

Niets is fijner dan thuiskomen. Of het nu na een vakantie, werkdag of feestje is, zodra de voordeur opent, je over de drempel stapt en de deur in het slot valt, ben je echt thuis. Je hangt je jas op, doet fijne sloffen aan en dan… dan valt je blik op de trap.

Binnen één dag tot een moderne trap gerenoveerd

Die oude trap is een doorn in het oog. De trap sluit namelijk helemaal niet aan bij de rest van het moderne interieur. Het liefst zie je de trap vandaag of morgen nog veranderen. Goed nieuws: de vakmensen van Next Step Traprenovatie toveren de trap al binnen één dag om met overzettreden tot een modern exemplaar waar je wel graag naar kijkt!

Next Step afbeelding - 1
Next Step afbeelding - 2

Een trap in een design naar keuze

Er is veel keuze in designs bij een Next Step-trap. Misschien word je wel verliefd op het Night Ash-design. Night Ash is een zwarte kleur met daarin een lichte houtstructuur. Het design geeft veel sfeer aan de ruimte en maakt een echt modern statement. Of Blue Steel: een stoer en robuust design, dat elke trap een enorme karakterboost geeft. Wat in elk geval vaststaat, is dat er in onze collectie ongetwijfeld een design voor jou bij zit. Op zoek naar inspiratie? Bekijk dan ook eens onze inspiratiepagina.

Een traprenovatie met kwaliteit

Jouw trap is niet alleen binnen één dag gerenoveerd tot een modern exemplaar, maar gaat ook nog eens tientallen jaren mee door de traprenovatie. Bij Next Step Traprenovatie maken we namelijk gebruik van overzettreden die slijtvast, antislip, onderhoudsarm en kleurecht zijn. Dit komt doordat we gebruik maken van HPL, wat erg sterk laminaat is. Naast sterk en stootvast heeft het ook een unieke antislip coating. En daarmee slaan we geen twee maar wel drie figuurlijke vliegen in één klap: mooi, duurzaam en veilig. Next Step Traprenovatie levert dus pure kwaliteit. Een nieuwe trap was nog nooit zo mooi en makkelijk!

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor jouw traprenovatie

Ben je benieuwd naar de kosten van een traprenovatie door Next Step? Lees dan hier meer over de kosten van de metamorfose van jouw trap naar een moderne trap. Het staat natuurlijk vrij om een vrijblijvende offerte aan te vragen, dan ontvang je zo spoedig mogelijk een reactie.

Vanaf twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit