• bg Vanaf twee weken geleverd
  • bg Vaste prijsgarantie
  • bg Betrouwbare kwaliteit

Moderne trappen

Jouw oude trap transformeren naar een moderne trap zonder dat je een geheel nieuwe trap hoeft aan te schaffen; dat kan met onze overzettreden.

Moderne trappen

Wil je van jouw oude trap een moderne trap maken? Dan kun je kiezen voor traprenovatie. Hierbij worden de traptreden bekleed met bijvoorbeeld hout of betonlook trapbekleding. Zo kun je jouw oude trap transformeren naar een moderne trap zonder dat je een geheel nieuwe trap hoeft aan te schaffen.

Wat is een moderne trap?

Een moderne trap kenmerkt zich door strakke lijnen, een minimalistisch ontwerp en een eigentijdse uitstraling. Populaire materialen voor moderne trappen zijn hout, staal en beton. Een moderne houten trap heeft een natuurlijke uitstraling en kan goed gecombineerd worden met andere moderne elementen in het interieur. Stalen trappen zijn vaak strak en industrieel en betonnen trappen geven een stoere uitstraling aan het interieur.

Moderne trapbekleding

Om de uitstraling van een moderne trap te creëren is de soort trapbekleding die je kiest van groot belang. Vloerbedekking op de trap is bijvoorbeeld geen goed idee omdat dit een klassieke uitstraling geeft in plaats van modern.

Eerder gaven we al aan dat stalen of betonnen trappen juist moderne trappen zijn. Wist je dat je door middel van trapbekleding ook jouw huidige trap, ongeacht van welk materiaal deze is gemaakt, zo’n look kunt geven? De moderne uitstraling van beton, zonder koude voeten bij het belopen van de trap; wie wil dat nou niet?!

Onze overzettreden

Onze Next Step overzettreden zijn uitgevoerd met een vuren kern, waar een HPL toplaag (high pressure laminate, oftewel hoge druk laminaat) op zit. Onder hoge druk worden meerdere lagen samengeperst (gelamineerd), één van die lagen is een laag met het Next Step design van de trede. Dit kan een houtlook zijn, maar ook een betonlook. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Onze collectie

Voor een moderne uitstraling wordt vaak gekozen trapbekleding met een houtlook om bijvoorbeeld de uitstraling van een eiken trap te creëren. Dit geeft een warme uitstraling en past goed bij een moderne houten trap. We hebben verschillende houtlook designs in onze collectie. Ook een traprenovatie betonlook is erg populair vanwege de stoere uitstraling. We hebben genoeg keuze qua moderne trapbekleding.

Doe inspiratie op

In onze online catalogus staan een hele hoop voorbeelden van trappen die wij weer een moderne look hebben gegeven. Daarnaast vind je hierin het antwoord op al jouw vragen omtrent traprenovatie, van welk materiaal we gebruiken tot hoe de renovatiedag eruit ziet.

Vrijblijvende offerte

Ben je benieuwd naar de prijs van de renovatie tot een moderne trap? Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan. Deze ontvang je binnen één dag (met uitzondering van weekenden en feestdagen).

Veelgestelde vragen

Lees hier het antwoord op veelgestelde vragen over moderne trappen.

Vanaf twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit