• bg Vanaf twee weken geleverd
  • bg Vaste prijsgarantie
  • bg Betrouwbare kwaliteit

Eindeloze mogelijkheden

Alle trapelementen speciaal voor jou op maat gemaakt Ja, ik wil een vrijblijvende afspraak maken!

Trapelementen

Als traprenovatiespecialist weten wij bij Next Step Traprenovatie hoe belangrijk het is om de juiste trapelementen te kiezen bij een traprenovatie. Naast de veiligheid, spelen ook de uitstraling en functionaliteit van de trap een belangrijke rol bij het maken van de juiste keuze. Next Step Traprenovatie biedt hoogwaardige traponderdelen aan voor een duurzame én stijlvolle traprenovatie.

Bij Next Step Traprenovatie bieden wij een uitgebreid assortiment aan trapelementen, waaronder overzettreden, stootborden, trapleuningen en trapverlichting. Hierdoor zijn wij in staat om een volledige traprenovatie op maat aan te bieden, die volledig aansluit bij de wensen en behoeften van onze klanten. Meer weten over onze traponderdelen? Lees verder.

Afbeelding - Overzettreden

Overzettreden

Overzettreden zijn de ideale oplossing om snel én eenvoudig jouw oude trap een nieuwe uitstraling te geven. Door onze uitgebreide collectie designs is er voor ieder wat wils!

Ontdek meer
Afbeelding - Stootborden

Stootborden

Een open trap dicht maken of versleten stootborden vervangen? In combinatie met de overzettreden kunnen we jouw trap een compleet nieuwe uitstraling geven!

Ontdek meer
Afbeelding - Trapleuningen

Trapleuningen

Een trapleuning kan vaak de finishing touch zijn van een traprenovatie. Het maakt jouw trap veilig én helemaal af! Van houtlook tot RVS of in een bijpassend Next Step design.

Ontdek meer
Afbeelding - Trapverlichting

Trapverlichting

Met trapverlichting geef je net dat extra stukje sfeer aan jouw trap. Bovendien maak je jouw trap op deze manier een stuk veiliger!

Ontdek meer
Afbeelding - Particulier of zakelijk?

Particulier of zakelijk?

Wil je een trap renoveren voor een bedrijfspand, kantoorruimte of andere zakelijke ruimte? Bezoek dan onze zakelijke omgeving voor de beste service en oplossingen op maat!

Ga naar zakelijke omgeving

Zelf je traprenovatie uitvoeren?

Losse traprenovatie onderdelen, zoals overzettreden en stootborden, bestel je eenvoudig via Trappenmaat. Ben je zelf een handige klusser? Of ken je een vakman die je kan helpen? Kies dan het gewenste design en selecteer het aantal benodigde traprenovatie onderdelen.

Andere mogelijkheden

Als je jouw trap laat renoveren, is een perfecte afwerking natuurlijk van groot belang. Onze ervaren monteurs zijn gespecialiseerd in het renoveren van trappen en zorgen voor een strakke afwerking met behulp van onze hoogwaardige trapelementen. Om het geheel compleet te maken, bieden wij ook de mogelijkheid om de zijkanten van jouw trap te bekleden, ook wel trapwangen genoemd. Hiermee creëer je niet alleen een mooie uitstraling, maar biedt het ook tal van voordelen, zoals bescherming tegen beschadigingen en slijtage.

Ons unieke materiaal is keihard, slijtvast en kleurvast, waardoor het lang mooi blijft. Daarom geven wij maar liefst 20 jaar garantie op ons materiaal.

Vanaf twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit