fbpx
Binnen één dag gereed
Milieuvriendelijk
Gratis LED verlichting
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd
Eiken trap renoveren? Bij Next Step weten we alles van trappen en traprenovatie van jouw eiken trap.

Traprenovatie eiken

Je bent een liefhebber van eikenhout en nu wil je jouw vuren of eiken trap renoveren? Maar natuurlijk in eiken… Logisch. Eiken is stoer, sterk, duurzaam en ‘warm’. Aan de andere kant vraagt eiken wel om onderhoud. Een regelmatige behandeling met olie en eens in de paar jaar een laagje vernis. Wat nu als dat onderhoud voorbij zou zijn, maar je na de traprenovatie wel jouw eiken trap in huis hebt? Next Step heeft het antwoord. Renovatie van jouw eiken trap zoals iedereen dat graag wil.

Eiken traprenovatie met hout

Bij Next Step weten we alles van trappen en traprenovatie van jouw eiken trap. Next Step is een natuur product. Het hout heeft een FSC- en PEFC-label, dan weet je als houtliefhebber genoeg. Duurzaam gekapt hout betekent niet alleen een goed houtproduct, maar ook herplanting van gekapte bomen en goede salarissen voor houthakkers en bosbeheerders.

Eigentijds jasje

De bovenlaag van elke trede is biologisch afbreekbaar en bestaat uit een combinatie van papierpulp, fenolhars en melaminehars. Een garantie voor een snoeiharde bekledingsplaat. Krasvrij, slijtvast, en kindvriendelijk doordat de bovenkant stroef is. Antislip, dus super veilig. Dankzij de speciale toplaag hoef je nooit meer te schuren, te schilderen of uw eikenhouten trap op te knappen. Dat is een prettig idee!

Laat u inspireren!

Kies voor de structuur van eiken. De bijzondere kleuren, de nerven… Kies voor Next Step. Dit is traprenovatie waar je blij van wordt. Onze adviseurs komen graag langs voor een gesprek op maat. Klassiek of eiken in een moderne tint? Zeg het maar. Laat je verrassen, laat je inspireren. Bekijk de eiken designs in onze collectie, zoals Sunday Oak, Glen Oak, Chalet Oak en Country Oak.

"De uitstraling van Eiken zonder de nadelen"

Door onze unieke toplaag is jouw trap na renovatie onderhoudsarm en antislip.

Interesse? Neem contact op.
Binnen één dag geplaatst
Milieuvriendelijk
Gratis LED verlichting
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd