fbpx
Binnen één dag gereed
Milieuvriendelijk
Gratis LED verlichting
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd
TRAPRENOVATIE HOUTDE WARME EN NATUURLIJKE UITSTRALING VAN HOUT ZONDER DE NADELENGratis offerte aanvragen

Traprenovatie houten trap

Een houten trap renoveren vraagt aandacht en moet natuurlijk goed gebeuren. Sowieso is traprenovatie het werk van de vakman. Van Next Step dus. Wie van hout houdt, houdt van Next Step! Wij gebruiken alleen duurzaam materiaal met FSC of PEFC label.

Hout, maar dan anders

Als u uw houten trap wilt renoveren, wilt u niet alleen een trap die er als nieuw uit komt te zien, maar ook geheel voldoet aan uw eisen. Hoe wilt u uw trap bekleden? Welke kleur? Toch weer een houtstructuur of wilt u heel wat anders, bijvoorbeeld ‘betonlook’? Of wat dacht u van een geheel eigen design? Met Next Step is alles mogelijk. Wij hebben al tientallen houten trappen een upgrade gegeven. Na de renovatie heeft u een trap waar u weer helemaal verliefd op bent. Next Step is hout, maar anders dan anders!

Speciale bekledingsplaat

Elke trede van uw oude trap bekleden we met een slijtvaste, krasvrije, natuurlijke overzettrede. Deze bekledingsplaat is gemaakt van HPL; High Pressured Laminate, dus lagen van massief hout (laminaat) onder bijzonder hogedruk samengeperst. Sterker kan het niet! En dankzij die speciale toplaag is het probleem van uw bestaande trap – dat vervelende schuren en schilderen – gelijk opgelost! Hoge hakken, werkschoenen, laarzen, klompen… Alles kan op uw nieuwe trap uit de voeten. Alle treden zijn waterdicht, kras- en slijtvast. Laat ze maar lopen… Jaar in, jaar uit. U krijgt namelijk 20 jaar garantie bij ons!

Zowel open als dichte houten trappen

Bij Next Step renoveren we zowel open als dichte trappen. Of we kunnen tijdens de renovatie uw open trap dicht maken, als u dat wenst, met onze stootborden.

Traprenovatie van hout naar uw stijl

Uw trap, in uw stijl, dat is Next Step! Gaat u voor een grenen, een beuken, essen, mahonie of eiken uitstraling? White wash of een natuurlijke look? Zeg het maar. Samen met Next Step wordt traprenovatie van uw houten trap een feest. Kwaliteit in een nieuw jasje, uw trap was nog nooit zo mooi.

Milieuvriendelijk

En over hout gesproken… Next Step is natuurlijk uit het goede hout gesneden. Onze trappen zijn milieuvriendelijk. Al het hout dat wij voor de traprenovatie gebruiken, is ecologisch verantwoord en voorzien van een FSC en PEFC label! Het hout komt namelijk uit bossen die duurzaam beheerd en geëxploiteerd worden.

Meer weten over traprenovatie van uw houten trap? Vul het offerte formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

"Royale decor keuze"

Van eigentijds tot tijdloos.

VRAAG GRATIS STAAL AAN
Binnen één dag geplaatst
Milieuvriendelijk
Gratis LED verlichting
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd