fbpx
Binnen één dag gereed
Milieuvriendelijk
Hollandse kwaliteit
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd
RENOVATIE VAN UW HOUTEN TRAPDE WARME EN NATUURLIJKE UITSTRALING VAN HOUT ZONDER DE NADELEN

Traprenovatie hout

Een houten trap renoveren vraagt aandacht en moet natuurlijk goed gebeuren. Sowieso is traprenovatie het werk van de vakman. Van Next Step dus. Wie van hout houdt, houdt van Next Step! We renoveren uw trap binnen één dag.

Anders dan anders

U wilt met renoveren een trap die er niet alleen als nieuw uit komt te zien, maar ook geheel beantwoordt aan uw eisen. Hoe wilt u uw trap bekleden? Welke kleur? Toch weer een houtstructuur of wilt u heel wat anders, bijvoorbeeld ‘betonlook’? Of wat dacht u van een geheel eigen dessin? Met Next Step is alles mogelijk. Wij geven uw houten trap een geweldige ‘facelift’. Na de renovatie heeft u een trap waar u weer helemaal verliefd op bent. Next Step is hout, maar anders dan anders!

Speciale bekledingsplaat

Elke trede van uw oude trap bekleden we met een slijtvaste, krasvrije, natuurlijke bekledingsplaat. Snoeihard, met een toplaag van melaminehars. Dankzij die speciale toplaag is het probleem van uw bestaande trap – dat vervelende schuren en schilderen – gelijk opgelost! Hoge hakken, werkschoenen, laarzen, klompen… Alles kan op uw nieuwe trap uit de voeten. Alle treden zijn waterdicht, kras- en slijtvast. Laat ze maar lopen… Jaar in, jaar uit.

Uw traprenovatie, uw stijl

Uw trap, in uw stijl, dat is Next Step! Gaat u voor een grenen, een beuken, essen, mahonie of eiken uitstraling? White wash of een natuurlijke look? Zeg het maar. Samen met Next Step wordt traprenovatie van uw houten trap een feest. Kwaliteit in een nieuw jasje, uw trap was nog nooit zo mooi.

Milieuvriendelijk

En over hout gesproken… Next Step is natuurlijk uit het goede hout gesneden. Onze trappen zijn milieuvriendelijk. Al het hout dat wij voor de traprenovatie gebruiken, is ecologisch verantwoord en voorzien van een FSC en PEFC label! Het hout komt namelijk uit bossen die duurzaam beheerd en geëxploiteerd worden.

Meer weten over traprenovatie van uw houten trap? Vul het offerte formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

"Royale decor keuze"

Van eigentijds tot tijdloos.

VRAAG GRATIS STAAL AAN
Binnen één dag geplaatst
Milieuvriendelijk
Hollandse kwaliteit
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd