Binnen één dag gereed
Milieuvriendelijk
Hollandse kwaliteit
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd
TRAPVERLICHTING BIJ TRAPRENOVATIELED-VERLICHT ELKE STAPJa, ik wil een gratis offerte!

Trapverlichting bij traprenovatie

Bij Next Step kijken we verder dan alleen traprenovatie. Ook de afwerking vinden wij erg belangrijk. Daar hoort natuurlijk ook trapverlichting bij. Met onze led-verlichting creëert u op een makkelijke manier een fijne sfeer die past bij uw interieur. Mooi weggewerkt, prachtig resultaat. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Veiligheid voor alles

Wilt u ’s ochtends vroeg of ’s avonds laat gebruik maken van de trap, dan is het belangrijk dat u de traptreden goed kunt zien. In veel ruimtes is het gebruikelijk om wel verlichting op de overloop te hebben, maar geen verlichting specifiek voor de trap. Met alleen een lamp boven u kunt u in uw eigen schaduw komen te staan, wat het zicht natuurlijk aanzienlijk belemmerd. Om gevaarlijke situaties te voorkomen, zijn wij een groot voorstander van indirecte LED-verlichting onder de traptreden. Dit licht straalt op de traptredes en maakt hiermee de traptreden goed zichtbaar. De verlichting zorgt er samen met de eventuele antislip trap van Next Step voor dat u optimale veiligheid ervaart op uw trap. Kies voor Next Step en kies voor veiligheid.

Creëer sfeer met trapverlichting

Met LED-verlichting kun je tegenwoordig alle kanten op. Bij Next Step hebben wij twee maten, van 30cm en 60 cm. Deze worden ‘verborgen’ onder de traptreden, zodat ze niet zichtbaar zijn als het licht uitstaat. Als ze wel aanstaan, schijnen ze een prachtig indirect licht op de traptreden. En het mooiste? Wij hebben beide maten in zowel wit als in RGB-kleur. Met een afstandsbediening kunt u de precieze kleur op elk moment aanpassen. Zo kunt u de kleur van uw traptreden prachtig afstellen op de rest van uw interieur of gemoedstoestand.

Makkelijk op maat bij uw traprenovatie

Zoals wij alle trappen precies kunnen aanpassen aan uw smaak, zo zorgen we ook dat uw LED-verlichting voldoet aan al uw wensen. Zo hebben wij zoals eerder genoemd LED-verlichting in verschillende maten en in verschillende kleurschakeringen. Gaat u voor een koele tint? Kies dan voor de witte verlichting, of kies bij gekleurde LED-verlichting voor blauw. Bij een klassieke trap kan het erg mooi zijn om te kiezen voor rode verlichting, terwijl roze verlichting een prachtig effect kan hebben in een modern interieur. Met verlichting van Next Step kunt u alle kanten op. Ook tijdens feestjes kunt u uw verlichting precies aanpassen naar de sfeer. Daarnaast is de trapverlichting op maat waardoor u naast het licht zelf niks ziet van de installatie. Uw trap sluit altijd aan bij het interieur van uw woning.

Benieuwd naar de opties voor traprenovatie, inclusief mooie trapverlichting? Neem dan gerust contact met ons op, wij adviseren u graag.

Binnen één dag geplaatst
Milieuvriendelijk
Hollandse kwaliteit
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd