fbpx
Binnen één dag gereed
Milieuvriendelijk
Gratis LED verlichting
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd
Nieuw look voor uw trap in Alkmaar?Binnen 1 dag uw trap gerenoveerdJa, ik wil een gratis offerte!

Nieuwe look voor uw trap in Alkmaar met traprenovatie

Het is vaak het eerste dat u ziet zodra u de voordeur binnenstapt: de trap. En niet alleen uzelf, ook uw bezoek zal de trap als eerste aanblik hebben. Is uw bestaande trap in uw woning in Alkmaar niet langer meer het stralend middelpunt denkt u aan renoveren? Een goede keuze. Een nieuwe trap is aardig duurder en de kwaliteit van renovatie is hetzelfde als in nieuwstaat.

Bij Next Step Traprenovatie geven we uw trap dan ook graag een metamorfose. Dat doen we binnen één dag, zonder dat u er hinder van heeft. U vindt ons in Kampen, maar onze vakmensen komt u overal in Nederland tegen. En grote kans dat u ze tegenkomt in Noord-Holland.

De mogelijkheden van traprenovatie bij u in Alkmaar

We renoveren elke trap. En er zijn ook vele manieren om uw oude trap weer die glorie te geven die het verdient. Ook als u de charme en karakter van uw trap wilt behouden.

Veel mensen kiezen ervoor om de bestaande treden te bekleden met overzettreden. Daarmee leggen we een nieuwe laag over de huidige treden. U heeft daarbij de keuze uit diverse kleuren, zodat uw trap echt een nieuw en ander uiterlijk krijgt. Of wellicht juist de oude stijl terugkrijgt die u heeft gemist.

Wat overigens ook erg sfeervol is, is het plaatsen van verlichting onder de treden of elders. Laat u alvast inspireren! Neem een kijkje in onze collectie. U kunt natuurlijk zelf kiezen, maar advies is vaak wel erg prettig. En daar zijn we ook voor.

Beresterk HPL met antislip coating

U wilt uw trap weer mooi en netjes laten ogen, maar natuurlijk er ook nog jarenlang plezier van kunnen hebben. En vergeet de veiligheid niet. Want hoe vaak loopt u op sokken de trap op (of af). Of uw kinderen? Uitglijden, daar moet u niet aan denken. Wij ook niet. Daarom maken we bij Next Step gebruik van HPL laminaat met een antislip coating.

HPL staat voor High Pressured Laminate en is laminaat wat bestaat uit meerdere afzonderlijk geperste lagen van melamine. Dat maakt het vele malen stootvaster dan bijvoorbeeld Continious Pressed Laminate, CPL, wat veel van onze concurrenten gebruiken. Beresterk materiaal dus!

FSC certificaat

We houden van ons vak. Maar we houden ook heel erg van de natuur. We kiezen dan ook bewust voor HPL met FSC certificaat. Dat houdt in dat de boseigenaar bij het leveren van het hout rekening heeft gehouden met o.a behoud van biodiversiteit, bescherming van waterlopen en veiligheid van de bosarbeiders. U heeft op die manier dus een erg duurzaam product in huis.

Betaal pas na de renovatie

Voor onze monteurs met uw trap in Alkmaar aan de slag gaan, nemen zij eerst nog even alle stappen rustig met u door. Zo weet u precies wanneer wat gaat gebeuren en dat er geen vervelende verrassingen om de hoek komen kijken. Betalen kan zowel achteraf als meteen met de PIN. Wat u het handigst vindt. Lees meer over onze werkwijze.

Waarom Next Step?

  • Binnen 1 dag heeft u een nieuwe trap
  • Geen hak- en breekwerk. Het op maat zagen van treden doen we ook buiten.
  • Duurzaam laminaat HPL. U gebruikt de trap immers elke dag, dus duurzaam is logisch
  • Antislip en onderhoudsvrij
  • Heldere communicatie. U bent van elke stap vanaf het begin op de hoogte.

Advies?

Vraag ons ook gerust om advies. Daar zijn we voor. En het helpt u bij al uw vragen, twijfels en in uw keuzes.

Binnen één dag geplaatst
Milieuvriendelijk
Gratis LED verlichting
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd