• bg Vanaf twee weken geleverd
  • bg Vaste prijsgarantie
  • bg Betrouwbare kwaliteit

Traprenovatie Alkmaar

Wanneer je op zoek bent naar een snelle en voordelige traprenovatie in Alkmaar, dan zit je goed bij Next Step Traprenovatie. Jouw oude trap wordt namelijk in no-time opnieuw bekleed met unieke overzettreden. Ja, ik wil een vrijblijvende offerte!

Traprenovatie Alkmaar

Hoogwaardige HPL-traprenovatie in Alkmaar

Is jouw trap toe aan een renovatie? Of past het design niet langer in jouw interieur? Kies dan voor de overzettreden van Next Step Traprenovatie in Alkmaar. Het voordeel van deze traprenovatie is dat het snel, voordelig en zonder hak- of breekwerk plaatsvindt. Ook is het geen probleem wanneer je een houten, betonnen, open of dichte trap hebt. De overzettreden kunnen over de bestaande traptreden heen geplaatst worden. 

Wil je tegelijkertijd jouw open trap veranderen naar een dichte trap? Dit kunnen wij doen door middel van het plaatsen van stootborden. Dit zijn planken tussen de treden. Uiteindelijk profiteer je van meer geluidsdichtheid en minder warmteverlies. De stootborden zijn net als de traptreden slijt- en krasvast.

Extra veiligheid voor jouw trap

De overzettreden die we gebruiken voor traprenovatie in Alkmaar zijn voorzien van een HPL-toplaag. Hierdoor is deze, zoals hierboven genoemd, kras- en slijtvast en bestand tegen elk type schoeisel. De antisliplaag – die niet zichtbaar is – zorgt voor extra veiligheid wanneer je gebruikmaakt van de trap. 

Onze specialisten gaan graag voor je aan de slag om jouw oude trap weer helemaal nieuw te maken. Met een super snelle levering kan dit al gerealiseerd worden. Het plaatsen zelf is binnen één dag gebeurd. Daarna is jouw trap onderhoudsarm en heb je een garantie van maar liefst 20 jaar.

Next Step afbeelding - 1

Traprenovatie in Alkmaar: onze designs

Natuurlijk moeten de traptreden wel bij het interieur passen. Ook dat is geen probleem dankzij de vele verschillende designs. Ga bijvoorbeeld voor een warme natuurlijke uitstraling met rustieke houtstructuren. Of kies voor een stoer design met de betonlook overzettreden. Laat je inspireren door de voorbeelden

Een milieuvriendelijke keuze

We houden van ons vak. Maar we houden ook heel erg van de natuur. We kiezen dan ook bewust voor HPL met FSC® certificaat. Dat houdt in dat de boseigenaar bij het leveren van het hout rekening heeft gehouden met o.a behoud van biodiversiteit, bescherming van waterlopen en veiligheid van de bosarbeiders. Je hebt op die manier dus een erg duurzaam product in huis, die ook nog eens heel lang mee gaat.

Voordelen van Next Step Traprenovatie in Alkmaar

Er zijn verschillende redenen om voor Next Step Traprenovatie in Alkmaar te kiezen. Hierbij een overzicht van de voordelen:

  • Binnen één dag geplaatst
  • Milieuvriendelijk
  • Onderhoudsarm en antislip
  • Super snelle levering

Meer weten of een goed advies nodig? Neem dan contact op. Je kunt altijd vrijblijvend een offerte aanvragen voor jouw nieuwe droomtrap.

Een klantgerichte werkwijze

Van het aanvragen van de offerte tot de montage willen wij jou een positieve ervaring bieden. Het begint natuurlijk bij de offerteaanvraag. We zullen je bellen om eventuele vragen te beantwoorden. Zo halen we onduidelijk- of onzekerheden bij je weg. We plannen graag een adviesgesprek met je in om de mogelijkheden te bespreken.

Onze ervaren trapspecialisten geven je uitleg over ons unieke materiaal. Ze nemen kleurstalen mee om te laten zien hoe het materiaal werkt, maar ook om te kijken wat mooi zou staan binnen het interieur. Op het moment van de renovatie neemt de monteur de stappen met je door. Doordat de overzettreden buitenhuis op maat gezaagd worden, scheelt dit veel troep binnen. Een HPL traprenovatie is dan ook meestal binnen één dag klaar. Zo kun jij snel genieten van jouw nieuwe Next Step trap.

Een tevreden klant is waar wij het voor doen. Wij zullen niet vertrekken voordat de klant tevreden is met zijn/haar gerenoveerde trap. Dit is ook terug te zien uit onze goede Trustpilot reviewscore!

Vanaf twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit