Binnen twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit

Traprenovatie Amersfoort

De trap is dé blikvanger van jouw woning. En als de tijd zo best wat sporen heeft achtergelaten en jouw trap niet meer het stralend middelpunt is, is traprenovatie in Amersfoort een mooie oplossing. Direct een gratis offerte?

Traprenovatie Amersfoort

Trap laten bekleden in Amersfoort

Plant op trap - Traprenovatie Eindhoven

Wij helpen je graag bij het renoveren van je versleten trap in Amersfoort. Bij Next Step Traprenovatie maken we in één dag jouw trap weer compleet als nieuw. Dankzij de vele designs past deze naadloos in je interieur en oogt hij precies zoals je voor ogen had. Ons bedrijf is gevestigd in Emmeloord, maar we voeren overal traprenovaties uit. Dus wij zijn ook in Amersfoort en omgeving te vinden. 

De traprenovatie in Amersfoort vindt plaats zonder dat je er veel hinder van hebt. En voor onze monteur bij je aan de slag gaat, neemt hij eerst alle stappen rustig één voor één met je door. Op die manier ben je van alles op de hoogte en komen er geen (nare) verrassingen om de hoek kijken.

Duurzame HPL-traprenovatie in Amersfoort

Een trap moet duurzaam zijn omdat je er dagelijks meerdere keren gebruik van maakt. Ook vinden wij het belangrijk dat de trap mooi is. Daarom gebruiken wij HPL bij traprenovaties in Amersfoort, wat staat voor High Pressured Laminate. Dit is laminaat wat uit meerdere afzonderlijke geperste lagen bestaat. Op die manier is het stootvaster dan bijvoorbeeld CPL: Continuous Pressed Laminate, wat veel van onze concurrenten gebruiken.

Bovendien kiezen wij voor milieuvriendelijk hout. Dit betekent dat we bewust gebruik maken van hout met een FSC® certificaat, afkomstig uit bossen waar rekening wordt gehouden met o.a. de biodiversiteit en veiligheid van arbeiders.

Ga voor kwaliteit én veiligheid!

Met de hoogwaardige overzettreden van Next Step Traprenovatie combineer je kwaliteit met veiligheid. De ijzersterke toplaag kan vrijwel alles hebben en is daarnaast ook nog eens antislip. Je kunt gerust op sokken de trap aflopen, want het risico op uitglijden is gering dankzij de HPL traprenovatie in Amersfoort.

Ook zijn de traptreden waterdicht en kras- en slijtvast. Dus het maakt niet uit met welk schoeisel je de trap betreedt. We garanderen dat de trap lang mee zal gaan, dit blijkt ook uit de garantie van 20 jaar die wij bieden.

Voor welk design ga jij?

De traptreden zijn beschikbaar in veel verschillende kleuren en designs. Nog geen idee welk design bij jou past? Laat je inspireren door onze uitgebreide collectie aan designs. Kies bijvoorbeeld voor een warme houtstructuur of juist een stoere betonlook. Er is altijd wel iets wat in jouw interieur past.

Voordelen van Next Step Traprenovatie in Amersfoort

Kies je voor traprenovatie in Amersfoort door Next Step Traprenovatie? Dan profiteer je van de volgende voordelen:

  • Binnen één dag geplaatst
  • Milieuvriendelijk
  • Onderhoudsarm en antislip
  • Super snelle levering

Meer weten of een goed advies nodig? Neem dan contact op. Je kunt altijd vrijblijvend een offerte aanvragen voor jouw nieuwe droomtrap.

Meer weten over de kosten van traprenovatie in Amersfoort?Vraag dan vrijblijvend een offerte aan
Binnen twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit