fbpx
Binnen één dag gereed
Milieuvriendelijk
Gratis LED verlichting
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd
Traptreden bekleden met staal?Vervangen van een stalen trap is kostbaar, Next Step zorgt voor een betaalbare oplossing.

Uw traptreden bekleden met staal?

Last van ‘metaalmoeheid’? Wilt u uw stalen trap eens flink onderhanden nemen? Wij maken uw stalen trap weer als nieuw. Next Step is gespecialiseerd in het bekleden van stalen trappen. Vervangen van een stalen trap is kostbaar, Next Step zorgt voor een betaalbare oplossing door nieuwe traptreden te plaatsen of gebruik te maken van zogenaamde overzettreden. Dit zijn treden die over de bestaande treden heen geplaatst worden. Dat ziet er geweldig uit!

Passend in ieder interieur

Je hebt mooi en je hebt heel mooi… Onze gerenoveerde stalen trappen zijn een sterk staaltje design! Ze passen in ieder interieur, modern of industrieel. Het kost onze vakmensen slechts 1 dag om van uw trap weer een schitterend ‘woonplaatje’ te maken dat in elk glossy magazine goede sier maakt! Wij bekleden uw stalen trap zonder hak- en breekwerk, zonder troep.

Uniek productieproces

Dankzij het unieke productieproces van Next Step kunt u voor iedere bekelding van uw stalen trap kiezen. Dat kan een ‘houtsoort’ zijn, maar ook ‘betonlook’ of een moderne, egale kleur. De klant is koning. U bepaalt hoe uw stalen trap er uit komt te zien. Qua kleur en structuur. Mahonie, essen, eiken, hout met of zonder veel nerven, een steendessin… Wij maken traptreden op maat. Trapbekleding van Next Step is maatwerk waarbij uw wensen leidend zijn. Kies voor Een ‘look & feel’ die bij u past. Bij uw woning of bedrijfspand. Met een trap van Next Step haalt u iets unieks in huis. Wat dacht u van een mooie combinatie van hout en staal?

Mooier, sterker, veiliger

Next Step is de nummer 1 als het om het bekleden van uw stalen trap gaat. Uw trap ziet er na renovatie weer als nieuw uit. Mooier, sterker, veiliger. De treden van Next Step zijn ijzersterk, gemaakt van slijtvast HPL. Elke trede is kras- en slijtvast. Maar ook bestand tegen hitte, stoten of vlekken. Het mooie is dat de traptreden ook antislip zijn en dus (kind)vriendelijk. Uitglijden is er niet bij. De traptreden hebben aan de bovenkant een stroeve structuur. Dat zie je niet, maar voel je wel. Ze zijn ijzersterk en super veilig. Dankzij de speciale toplaag hoeft u uw stalen trap nooit meer te schuren en te schilderen.

Veel ervaring

Wij hebben veel ervaring met het bekleden van trappen. Ongeacht om welke trap het gaat, dus ook staal, en om welke vorm of stijl het gaat. Maak een afspraak met de adviseur van Next Step. Laat u vrijblijvend voorlichten, in uw eigen omgeving. Gewoon bij u thuis. Zo kunt u de trapbekleding voor uw stalen trap het beste beoordelen. De adviseur komt met ideeën en voorbeelden, legt uit wat in uw geval het beste is en waarom u voor Next Step moet kiezen. Tal van klanten gingen u voor, zij weten waarom!

Voor het offerte formulier in en ontvang vrijblijvend een offerte op maat.

Binnen één dag geplaatst
Milieuvriendelijk
Gratis LED verlichting
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd