98% tevredenheid
Super snelle levering
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit

Stalen traptreden bekleden?

Het vervangen van een stalen trap is kostbaar, Next Step zorgt voor een betaalbare oplossing.

Jouw stalen trap bekleden?

Ben jij toe aan een andere uitstraling voor jouw trap en wil je wel eens wat anders? Of ben je het staal eigenlijk nog niet zat, maar is renovatie gewoonweg noodzakelijk omdat de trap er hard op achteruit is gegaan. Laat in beide gevallen jouw stalen trap bekleden door Next Step Traprenovatie!

Door jouw stalen trap te bekleden, maken we deze weer als nieuw. Next Step is gespecialiseerd in het bekleden van stalen trappen. Vervangen van een stalen trap is kostbaar, Next Step Traprenovatie zorgt voor een betaalbare oplossing.

Waarom jouw stalen trap bekleden met Next Step?

Trappen die gerenoveerd zijn met Next Step passen in ieder interieur: modern, industrieel, klassiek…. Noem het maar op! Het kost onze vakmensen slechts één dag om van jouw trap weer een schitterend plaatje te maken dat zo thuis zou kunnen horen in een glossy woonmagazine. Wij bekleden jouw huidige stalen trap met onze overzettreden. Dit is een stuk voordeliger dan de hele trap te moeten vervangen. Dit gebeurt zonder hak- en breekwerk, zonder troep.

Keuze uit verschillende designs

Dankzij het unieke productieproces van Next Step kun je voor iedere bekleding van jouw stalen trap kiezen. Dat kan een ‘houtsoort’ zijn, maar ook ‘betonlook’ of een moderne, egale kleur. Jij bepaalt hoe jouw stalen trap er uit komt te zien. Qua kleur en structuur.

Wij maken traptreden op maat. Trapbekleding van Next Step is maatwerk waarbij jouw wensen leidend zijn. Kies voor een ‘look & feel’ die bij jouw woning of bedrijfspand past. Met een trap van Next Step haal je iets unieks in huis.

Afbeelding - Tip: Design [4915] Blue Steel

Tip: Design [4915] Blue Steel

Ben jij nog niet uitgekeken op de stalen look, maar wil je wel je trap opknappen? Dan hebben wij de oplossing voor jou! Kies voor ons design blue steel en je hebt toch nog een stalen trap in huis!

Lees meer over Blue Steel

Mooier, sterker, veiliger

Next Step is de nummer 1 als het om het bekleden van jouw stalen trap gaat. Jouw trap ziet er na renovatie weer als nieuw uit. Mooier, sterker, veiliger. De treden van Next Step zijn ijzersterk, gemaakt van slijtvast HPL. Elke trede is kras- en slijtvast. Maar ook bestand tegen hitte, stoten of vlekken.

Antislip

Het mooie is dat de traptreden ook antislip zijn en dus (kind)vriendelijk. Uitglijden is er niet bij. De traptreden hebben aan de bovenkant een stroeve structuur. Dat zie je niet, maar voel je wel. Ze zijn ijzersterk en super veilig. Dankzij de speciale toplaag hoef je jouw stalen trap nooit meer te schuren en te schilderen.

Veel ervaring

Wij hebben veel ervaring met het bekleden van trappen. Ongeacht om welke trap het gaat en om welke vorm of stijl het gaat. Ook een stalen trap bekleden is voor ons geen enkel probleem. Maak een afspraak met de adviseur van Next Step. Laat je vrijblijvend voorlichten, in jouw eigen omgeving. Gewoon bij jou thuis. Zo kun je de trapbekleding voor jouw stalen trap het beste beoordelen.

De adviseur komt met ideeën en voorbeelden, legt uit wat in jouw geval het beste is en waarom jij voor Next Step moet kiezen. Tal van klanten gingen jou voor en gaven op Trustpilot aan er goed aan te hebben gedaan om deze keuze te maken.

Jouw stalen trap bekleden? Vul het het offerteformulier in
98% tevredenheid
Super snelle levering
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit