Vanaf twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit

Stalen trap bekleden

Het vervangen van een stalen trap is kostbaar, Next Step zorgt voor een betaalbare oplossing.

Stalen trap bekleden

Wil je jouw stalen trap bekleden? Ben jij toe aan een andere uitstraling voor jouw trap en wil je wel eens wat anders? Of ben je het staal eigenlijk nog niet zat, maar is renovatie gewoonweg noodzakelijk omdat de trap er hard op achteruit is gegaan? Laat in beide gevallen jouw stalen trap bekleden door Next Step Traprenovatie!

Door jouw stalen trap te bekleden, maken we deze weer als nieuw. Next Step Traprenovatie is gespecialiseerd in het bekleden van stalen trappen. Het vervangen van een stalen trap is immers kostbaar, Next Step Traprenovatie zorgt voor een betaalbare oplossing.

Waarom jouw stalen trap bekleden met Next Step?

Met Next Step gerenoveerde trappen passen perfect binnen ieder interieur. Of je nu een modern, industrieel, klassiek of ander type interieur hebt, onze trappen zijn de perfecte aanvulling op jouw woning. Onze vakmensen kunnen in slechts één dag jouw stalen trap bekleden met onze hoogwaardige overzettreden en hiermee jouw trap een compleet nieuwe uitstraling geven. Dit is een stuk voordeliger dan de hele trap te moeten vervangen.

Het bekleden van jouw stalen trap gebeurt zonder hak- en breekwerk. Wij maken uitsluitend gebruik van kwalitatief hoogwaardige trapelementen om jouw stalen trap te renoveren, waardoor wij met vertrouwen een garantie van 20 jaar geven op al onze uitgevoerde renovaties.

Jouw stalen trap: mooier, sterker én veiliger

Voor het bekleden van jouw stalen trap is Next Step dé absolute nummer 1. Jouw trap ziet er na renovatie weer als nieuw uit; mooier, sterker én veiliger. De treden van Next Step zijn ijzersterk, gemaakt van krast- en slijtvast HPL. Elke trede is ook bestand tegen hitte, stoten en vlekken.

Antislip

Het mooie is dat de traptreden ook antislip zijn en dus kindvriendelijk. Uitglijden is verleden tijd. De traptreden hebben aan de bovenkant een stroeve structuur. Dat zie je niet, maar voel je wel. Ze zijn ijzersterk en super veilig. Dankzij de speciale toplaag hoef je jouw stalen trap nooit meer te schuren en te schilderen, onderhoudsarm dus.

Keuze uit verschillende designs

Bij Next Step Traprenovatie bieden we de mogelijkheid om jouw stalen trap te bekleden met een ruime collectie aan designs dankzij ons unieke productieproces. Of je nu op zoek bent naar een ‘houten’ uitstraling, een stoere ‘betonlook’ of een moderne, effen kleur, bij ons is alles mogelijk. Jij bepaalt hoe jouw stalen trap er uit komt te zien, qua kleur en structuur.

Wij maken onze traptreden op maat, volledig aangepast aan jouw wensen en eisen. Zo krijg je trapbekleding die perfect past bij de uitstraling van jouw woning of bedrijfspand. Met een trap van Next Step haal je iets unieks in huis.

Afbeelding - Tip: Design [4915] Blue Steel

Tip: Design [4915] Blue Steel

Ben jij nog niet uitgekeken op de stalen look, maar wil je wel je trap opknappen? Dan hebben wij de oplossing voor jou! Kies voor ons design blue steel. Zo heb jij toch nog een stalen trap in huis!

Lees meer over Blue Steel

Veel ervaring

Wij hebben veel ervaring met het bekleden van trappen. Ongeacht om welke trap het gaat en om welke vorm of stijl het gaat. Ook een stalen trap bekleden is voor ons geen enkel probleem. Maak een afspraak met één van onze adviseurs. Laat je vrijblijvend voorlichten, in jouw eigen omgeving. Gewoon bij jou thuis. Zo kun je de trapbekleding voor jouw stalen trap het beste beoordelen.

Al meer dan 10.000 tevreden klanten

De adviseur komt met ideeën en voorbeelden, legt uit wat in jouw geval het beste is en waarom jij voor Next Step moet kiezen. Tal van klanten gingen jou voor en gaven op Trustpilot aan er goed aan te hebben gedaan om deze keuze te maken.

Jouw stalen trap bekleden? Vul het het offerteformulier in
Vanaf twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit