• bg Vanaf twee weken geleverd
  • bg Vaste prijsgarantie
  • bg Betrouwbare kwaliteit

Traprenovatie Assen

Een traprenovatie binnen een dag Ja, stuur mij een vrijblijvende offerte

Traprenovatie Assen

Ben je zat van jouw trap? Dan is het misschien tijd voor traprenovatie in Assen. Je kunt er zelf mee aan de slag gaan, door bijvoorbeeld te trap te voorzien van een nieuw likje verf. Maar je kunt de klus ook overlaten aan de traprenovatie specialist.

Door te kiezen om jouw trap met Next Step te laten renoveren, kies je voor een duurzame en mooie kwaliteitsoplossing! Met onze productiefaciliteit zijn wij gevestigd in Utrecht, waardoor Assen binnen ons nabije werkgebied valt. In een slechts een uur tijd kunnen we bij jou zijn.

Binnen één dag een traprenovatie in Assen

Met behulp van onze overzettreden kunnen onze monteurs jouw traprenovatie in Assen in één dag volledig afronden, waardoor je jouw trap een frisse aanblik geeft. Onze overzettreden worden ter plekke voor je op maat gezaagd, waardoor je er zeker van bent dat ze precies passen. Het zagen gebeurt overigens buiten, zodat je geen restafval of stof in huis aantreft na de traprenovatie.

HPL overzettreden

De overzettreden voor traprenovatie in Assen mag gerust een kwaliteitsproduct genoemd worden. De overzettreden zijn voorzien van een HPL toplaag, wat ze extreem slijtvast en antislip maakt. HPL staat voor High Pressure Laminate, een aantal samengeperste lagen melamine. HPL is slijt- en stootvaster dan de toplaag die te vinden is op de meeste overzettreden van onze concurrenten (CPL).

Next Step afbeelding - 1
Next Step afbeelding - 2

Traprenovatie in Assen: veilige keuze

In de toplaag van Next Step renovatietreden is een antislip-profiel aangebracht, waardoor je geen aparte antislip-strips hoeft aan te brengen. Door de antislip laag hoef je je geen zorgen te maken over glijpartijen! De treden hebben een antislipwaarde R10.

Inspiratie voor jouw woning in Assen

Misschien wel het belangrijkste bij een traprenovatie in Assen: de treden moeten er natuurlijk wel prachtig uitzien! Wat voor jouw woning in Assen het meest geschikt is, kunnen wij niet voor jou bepalen. Het is een kwestie van smaak. Wat we wel kunnen doen is je een ruime keuze bieden, waardoor de kans groot is dat er iets bijzit wat precies bij jouw wensen past.  Bekijk zelf in welk design je jouw traprenovatie door ons wilt laten uitvoeren!

Onze beloften

Een Next Step traprenovatie in Assen biedt de volgende voordelen:

  • Binnen één dag geplaatst
  • Milieuvriendelijk
  • Onderhoudsarm en antislip
  • Super snelle levering
Next Step afbeelding - 1
Next Step afbeelding - 2
Vanaf twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit