fbpx
Binnen één dag gereed
Milieuvriendelijk
Gratis LED verlichting
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd
Woont u in Assen en wilt u uw trap renoveren?Een traprenovatie binnen een dagJa, stuur mij een vrijblijvende offerte

Uw trap in Assen laten renoveren

Woont u in de regio Assen en bent u zat van uw trap? Dan is het misschien tijd om hier wat aan te doen. U kunt er zelf mee aan de slag gaan, door bijvoorbeeld te trap te voorzien van een nieuw likje verf. Maar u kunt de klus ook overlaten aan de traprenovatie specialist.

Door te kiezen om uw trap met Next Step te laten renoveren, kiest u voor een duurzame en mooie kwaliteitsoplossing! Met onze productiefaciliteit zijn wij gevestigd in Kampen, waardoor Assen binnen ons nabije werkgebied valt. In een slechts een uur tijd kunnen we bij u zijn.

Binnen één dag een traprenovatie in Assen

Met behulp van onze overzettreden kunnen onze monteurs uw trap binnen één dag volledig renoveren, waardoor u uw trap een frisse aanblik geeft. Onze overzettreden worden ter plekke voor u op maat gezaagd, waardoor u er zeker van bent dat ze precies passen. Het zagen gebeurt overigens buiten, zodat u geen restafval of stof in huis aantreft na de traprenovatie.

HPL overzettreden

De overzettreden waarmee wij onze trappen renoveren mogen gerust een kwaliteitsproduct genoemd worden. De overzettreden zijn voorzien van een HPL toplaag, wat ze extreem slijtvast en antislip maakt. HPL staat voor High Pressure Laminate, een aantal samengeperste lagen melamine. HPL is slijt- en stootvaster dan de toplaag die te vinden is op de meeste overzettreden van onze concurrenten (CPL).

Veilige keuze

In de toplaag van Next Step renovatietreden is een antislip-profiel aangebracht, waardoor u geen aparte antislip-strips hoeft aan te brengen. Door de antislip laag hoeft u zich geen zorgen te maken over glijpartijen! De treden hebben een antislipwaarde R10.

Inspiratie voor uw woning in Assen

Misschien wel het belangrijkste bij een traprenovatie: de treden moeten er natuurlijk wel prachtig uitzien! Wat voor uw woning in Assen het meest geschikt is, kunnen wij niet voor u bepalen. Het is een kwestie van smaak. Wat we wel kunnen doen is u een ruime keuze bieden, waardoor de kans groot is dat er iets bijzit wat precies bij uw wensen past.  Bekijk zelf in welk design u uw traprenovatie door ons wilt laten uitvoeren!

Onze beloften

Een Next Step traprenovatie is:

  • Binnen een dag uitgevoerd
  • Binnen twee weken geleverd
  • Een Hollands product
  • De veilige keus
  • Milieuvriendelijk, onze overzettreden zijn volledig FSC-gecertificeerd.
  • Onderhoudsarm
Binnen één dag geplaatst
Milieuvriendelijk
Gratis LED verlichting
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd