• bg Vanaf twee weken geleverd
  • bg Vaste prijsgarantie
  • bg Betrouwbare kwaliteit

Nieuwe look voor jouw trap in Berkel en Rodenrijs?

Binnen 1 dag een nieuwe trap Ja, ik wil een vrijblijvende offerte!

Metamorfose voor jouw trap in Berkel en Rodenrijs

Onlangs verhuist naar een nieuwe koopwoning in Berkel en Rodenrijs, maar is de trap toch niet jouw stijl of verouderd? Of heeft de tand des tijds zijn sporen achtergelaten en wil je dat de trap weer het stralend middelpunt is? Dan biedt traprenovatie een prachtige en voordelige oplossing.

Bij Next Step Traprenovatie geven we jouw trap graag een metamorfose die het verdient. Dat doen we binnen één dag, zonder dat je er hinder van hebt. Je vindt ons in Utrecht, maar onze vakmensen kom je overal in Nederland tegen. En grote kans dat je ze aan het werk ziet in Zuid-Holland.

Zo kunnen wij jouw trap in Berkel en Rodenrijs renoveren

We renoveren elke trap in de stijl die je wenst. Ook als je juist de charme en karakter van de bestaande trap wilt behouden.

Veel mensen kiezen ervoor om de bestaande treden te bekleden met overzettreden. Daarmee leggen we een nieuwe laag over de huidige treden. Je hebt daarbij de keuze uit verschillende kleuren, zodat jouw trap echt een nieuw en ander uiterlijk krijgt. Of wellicht juist de oude stijl terugkrijgt die je hebt gemist.

Maar we kunnen ook een open trap dichtmaken, de trapleuning perfect laten matchen met de overzettreden en zelfs het plaatsen van led-verlichting is mogelijk. En dan is er nog genoeg te combineren met verschillende soorten kleuren en materialen.

Bekijk meer interessante elementen welke we ook voor jouw trap kunnen toepassen. Of bekijk enkele voorbeelden van voor en na trappen voor en na de opknapbeurt.

Next Step afbeelding - 1
Next Step afbeelding - 2

Slijtvast, stootvast en beresterk HPL

Hoewel de trap een blikvanger in jouw huis is, is hij vooral erg praktisch. Het is letterlijk een verbindingsstuk en je maakt er ongetwijfeld meerdere keren per dag gebruik van. Het is dus belangrijk dat de trap ook echt jaren mee gaat. En het liefst zelfs tientallen jaren.

Bij Next Step Traprenovatie maken we daarom gebruik van High Pressured Laminate (HPL). HPL is samengesteld uit meerdere afzonderlijk geperste melaminelagen. Dat klinkt ingewikkeld, maar in de praktijk komt het erop neer dat het de trap stoot- en slijtvast maakt. Veel meer dan bijvoorbeeld CPL, dat vaak gebruikt wordt. HPL hebben we in verschillende kleuren en stijlen. Bekijk ze in onze collectie.

Antislip

Naast die keiharde beresterke toplaag, die vrijwel alles kan hebben, is diezelfde toplaag ook nog eens onderhoudsvrij en antislip. Dat komt door een speciale antislipcoating, welke jouw nieuwe overzettreden standaard hebben na renovatie. Loop dus gerust op sokken de trap op of af, het risico op uitglijden kan met onze Next Step producten voorgoed de geschiedenisboeken in.

Van elke ‘step’ op de hoogte

Voor onze monteurs met jouw trap in Zuid-Holland aan de slag gaan, nemen zij eerst nog even alle stappen rustig met je door. Zo weet je precies wanneer wat gaat gebeuren en dat er geen vervelende verrassingen om de hoek komen kijken. Betalen kan zowel achteraf als meteen met de PIN. Wat jij het handigst vindt. Lees meer over onze werkwijze.

Waarom Next Step?

  • Binnen 1 dag heb jij een nieuwe trap
  • Geen hak- en breekwerk. Het op maat zagen van treden doen we ook buiten.
  • Duurzaam laminaat HPL. Je gebruikt de trap immers elke dag, dus duurzaam is logisch
  • Antislip en onderhoudsvrij
  • Heldere communicatie. Je bent van elke stap vanaf het begin op de hoogte.

Advies?

Om echt een goed idee te krijgen van ons product, kun ons gerust om advies vragen, want daar zijn we voor. En het helpt je bij al jouw vragen, twijfels en in jouw keuzes.

Vanaf twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit