fbpx
Binnen één dag gereed
Milieuvriendelijk
Gratis LED verlichting
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd
Uw trap in Delft toe aan een opknapbeurt?Binnen één dag een nieuwe trap Vrijblijvende offerte aanvragen

Traprenovatie Delft

Afgebladerde verf? Versleten treden? Of is uw trap in Delft simpelweg toe aan iets nieuws? Dan is de traprenovatie van Next Step misschien wel wat voor u. In plaats van de trap in zijn geheel te vervangen, renoveren onze vakmensen uw trap binnen een dag. Zo wordt uw trap stijlvol, veilig en onderhoudsvrij.

Waarom kiezen voor Next Step?

Wanneer wij uw trap renoveren, doen we dit door middel van overzettreden die over de oude treden geplaatst worden. Deze overzettreden zijn bekleed met een unieke HPL toplaag die veel voordelen heeft. Zo is de trap veiliger door een antislipstructuur (R10) die erin is verwerkt. Antislip strips zijn hierdoor overbodig en u kunt gerust met sokken de trap op. Ook zijn de treden onderhoudsarm, zodat het verven van de trap niet meer nodig is. Ook hoeft u niet bang te zijn voor beschadiging door bijvoorbeeld gemorste koffie. De trap kan goed tegen een stootje. We geven standaard 20 jaar garantie op de trap, maar waarschijnlijk gaan ze langer mee.

Past in elk interieur

Elk huis heeft een unieke, eigen stijl. Ook uw trap in Delft heeft daarom een trap nodig die helemaal past bij het interieur. Wanneer u kiest voor de traprenovatie van Next Step komt dit helemaal goed. Gaat u voor een robuuste betonlook of past een natuurlijke houttint beter bij uw huis? Met ons uitgebreide basiscollectie zit er voor iedereen iets tussen.

Hoe wij te werk gaan

Nadat wij u een vrijblijvende offerte hebben opgestuurd waar u 100% tevreden en akkoord mee bent, gaan wij gelijk voor u aan de slag. Wij maken een afspraak met u en binnen 14 dagen is de trap gereed om geplaatst te worden. Onze monteurs komen langs en plaatsen de trap binnen een dag. Dit gebeurt zonder hak- of breekwerk, zodat u er zo weinig mogelijk last van heeft. Wanneer de monteurs klaar zijn, kijken ze samen met u nog eens naar de trap om er zeker van te zijn dat u helemaal tevreden bent. De betaling kan achteraf via een factuur.

De voordelen op een rij

  • Past in elk interieur
  • Onderhoudsarm
  • Antislip
  • Hout uit duurzaam beheerde bossen (FSC)
  • Binnen twee weken gereed
  • Binnen een dag geplaatst
  • Geen hak- of breekwerk

Interesse in de traprenovatie?

Woont u in de omgeving van Delft en heeft u interesse in de traprenovatie van Next Step? Vraag hieronder vrijblijvend een offerte aan. Wie weet staan onze monteurs binnenkort bij u op de stoep om uw trap een opknapbeurt te geven.

Een offerte aavragen
Binnen één dag geplaatst
Milieuvriendelijk
Gratis LED verlichting
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd