• bg Vanaf twee weken geleverd
  • bg Vaste prijsgarantie
  • bg Betrouwbare kwaliteit

Jouw trap in Delft toe aan een opknapbeurt?

Binnen één dag een nieuwe trap Vrijblijvende offerte aanvragen

Traprenovatie Delft

Afgebladerde verf? Versleten treden? Of is jouw trap in Delft simpelweg toe aan iets nieuws? Dan is de traprenovatie van Next Step misschien wel wat voor jou. In plaats van de trap in zijn geheel te vervangen, renoveren onze vakmensen jouw trap binnen een dag. Zo wordt jouw trap stijlvol, veilig en onderhoudsvrij.

Waarom kiezen voor Next Step?

Wanneer wij jouw trap renoveren, doen we dit door middel van overzettreden die over de oude treden geplaatst worden. Deze overzettreden zijn bekleed met een unieke HPL toplaag die veel voordelen heeft. Zo is de trap veiliger door een antislipstructuur (R10) die erin is verwerkt. Antislip strips zijn hierdoor overbodig en jij kunt gerust met sokken de trap op. Ook zijn de treden onderhoudsarm, zodat het verven van de trap niet meer nodig is. Ook hoef je niet bang te zijn voor beschadiging door bijvoorbeeld gemorste koffie. De trap kan goed tegen een stootje. We geven standaard 20 jaar garantie op de trap, maar waarschijnlijk gaan ze langer mee.

Next Step afbeelding - 1
Next Step afbeelding - 2

Past in elk interieur

Elk huis heeft een unieke, eigen stijl. Ook jouw trap in Delft heeft daarom een trap nodig die helemaal past bij het interieur. Wanneer jij kiest voor de traprenovatie van Next Step komt dit helemaal goed. Ga je voor een robuuste betonlook of past een natuurlijke houttint beter bij jouw huis? Met ons uitgebreide basiscollectie zit er voor iedereen iets tussen.

Hoe wij te werk gaan

Nadat wij jou een vrijblijvende offerte hebben opgestuurd waar jij 100% tevreden en akkoord mee bent, gaan wij gelijk voor je aan de slag. Wij maken een afspraak met jou en de trap is super snel gereed om geplaatst te worden. Onze monteurs komen langs en plaatsen de trap binnen een dag. Dit gebeurt zonder hak- of breekwerk, zodat je er zo weinig mogelijk last van hebt. Wanneer de monteurs klaar zijn, kijken ze samen met jou nog eens naar de trap om er zeker van te zijn dat jij helemaal tevreden bent. De betaling kan achteraf via een factuur.

De voordelen op een rij

  • Past in elk interieur
  • Onderhoudsarm
  • Antislip
  • Hout uit duurzaam beheerde bossen (FSC)
  • Super snel gereed
  • Binnen een dag geplaatst
  • Geen hak- of breekwerk
Afbeelding - Interesse in de traprenovatie?

Interesse in de traprenovatie?

Woon jij in de omgeving van Delft en heb je interesse in de traprenovatie van Next Step? Vraag hieronder vrijblijvend een offerte aan. Wie weet staan onze monteurs binnenkort bij jou op de stoep om jouw trap een opknapbeurt te geven.

Een offerte aavragen
Vanaf twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit