98% tevredenheid
Super snelle levering
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit

Traprenovatie eiken

Bij Next Step weten we alles van trappen en traprenovatie van jouw eiken trap. Direct een prijs op maat aanvragen

Traprenovatie voor jouw eiken trap

Eikenhout is stoer, sterk, duurzaam en ‘warm’. Een ideale combinatie. Met Next Step traprenovatie van eiken is het onderhouden ervan verleden tijd. Geen regelmatige behandeling met olie meer en eens in de paar jaar een laagje glanslak hoeft ook niet met Next Step. Kies voor overzettreden en eventueel ook stootborden van Next Step in een eiken kleur, zodat het helemaal past bij jouw wensen en trap. Op deze pagina zetten we de voordelen van een traprenovatie eiken voor je op een rij. 

Eigentijds jasje

De bovenlaag van elke trede is biologisch afbreekbaar en bestaat uit een combinatie van papierpulp, fenolhars en melaminehars. Een garantie voor een snoeiharde bekledingsplaat. Krasvrij, slijtvast, en kindvriendelijk doordat de bovenkant stroef is. Antislip, dus super veilig. Dankzij de speciale toplaag hoef je nooit meer te schuren, te schilderen of jouw eikenhouten trap op te knappen.

Offerte aanvragen

Next Step afbeelding - 1

Eiken traprenovatie is milieuvriendelijk

Bij Next Step weten we alles van trappen en traprenovatie van jouw eiken trap. Next Step is een natuurproduct. Het hout heeft een FSC®-label, dan weet je als liefhebber van hout genoeg. Duurzaam gekapt hout betekent niet alleen een goed houtproduct, maar ook herplanting van gekapte bomen en goede salarissen voor houthakkers en bosbeheerders.

Snel bij jou in huis

Voor het renoveren van jouw eiken trap hoef je niet lang te wachten. Wij kunnen jouw eiken trap al super snel renoveren. Wanneer alles is ingemeten tijdens het bezoek, kan daarna direct een afspraak worden ingepland met onze adviseur, zodat de eiken traprenovatie plaats kan vinden. Op deze manier kun je snel genieten van jouw gerenoveerde trap. 

Afbeelding -

"De uitstraling van Eiken zonder de nadelen"

Door onze unieke toplaag is jouw trap na renovatie onderhoudsarm en antislip.

Interesse? Neem contact op.

Laat je inspireren!

Kies voor de structuur van eiken. De bijzondere kleuren, de nerven… Bij Next Step ben je op de juiste plek voor het renoveren van jouw trap. Onze adviseurs komen graag langs voor een gesprek op maat. Klassiek of eiken in een moderne tint? Zeg het maar. Bekijk de eiken designs in onze collectie, zoals Sunday Oak, Glen Oak, Chalet Oak en Country Oak en laat je inspireren. Kijk ook naar voorbeelden van traprenovaties die door ons zijn gedaan en krijg een idee voor jouw eiken traprenovatie. 

Voor- en nafoto’s eiken traprenovatie

Bekijk hieronder de voor en nafoto’s van een gerenoveerde trap door Next Step Traprenovatie.

Next Step afbeelding - 1

Contact en advies

Ben jij benieuwd geworden naar de mogelijkheden voor traprenovatie van jouw eiken trap? Onze adviseurs helpen je graag met het zoeken naar de juiste oplossing voor jou. Neem contact met ons op of vraag een offerte aan om de kosten voor een traprenovatie in een overzicht te ontvangen. Wij komen zo spoedig mogelijk met een antwoord.

Lees de reviews van onze tevreden klanten

 

Onze werkwijze

In slechts 3 simpele stappen heb je super snel al een volledig gerenoveerde eikenhouten trap.

Stap 1: Offerte aanvragen

Je begint met het aanvragen van een offerte. Zo kunnen we je zo makkelijk mogelijk helpen.

Stap 2: Adviesgesprek

Wij bellen je en geven je gratis advies op basis van je offerte. Hierna plannen we de renovatie met je in.

Stap 3: Renovatie

Onze monteurs zullen super snel klaar staan om binnen één dag je trap volledig te renoveren.

Offerte aanvragen

98% tevredenheid
Super snelle levering
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit