• bg Vanaf twee weken geleverd
  • bg Vaste prijsgarantie
  • bg Betrouwbare kwaliteit

Traprenovatie eiken

Bij Next Step Traprenovatie weten we alles van trappen en traprenovatie van jouw eiken trap. Direct een prijs op maat aanvragen

Eigentijds jasje

Eikenhout is stoer, sterk, duurzaam en ‘warm’. Een ideale combinatie. Kies voor een traprenovatie met eiken look en het onderhouden ervan is verleden tijd. Geen regelmatige behandeling met olie meer en eens in de paar jaar een laagje glanslak hoeft ook niet met Next Step.

Kies voor eiken overzettreden en eventueel ook stootborden van Next Step, zodat het helemaal past bij jouw wensen en trap. Op deze pagina zetten we de voordelen van een traprenovatie eiken voor je op een rij.

Onze eiken overzettreden zijn biologisch afbreekbaar en bestaan uit een combinatie van papierpulp, fenolhars en melaminehars. Een garantie voor een snoeiharde bekledingsplaat. Krasvrij, slijtvast, en kindvriendelijk doordat de bovenkant stroef is. Antislip, dus super veilig. Dankzij de speciale toplaag hoef je nooit meer te schuren, te schilderen of jouw eikenhouten trap op te knappen.

Eiken traprenovatie is milieuvriendelijk

Bij Next Step Traprenovatie weten we alles van trappen en traprenovatie van jouw eiken trap. Next Step is een natuurproduct. Het hout heeft een FSC®-label, dan weet je als liefhebber van hout genoeg. Duurzaam gekapt hout betekent niet alleen een goed houtproduct, maar ook herplanting van gekapte bomen en goede salarissen voor houthakkers en bosbeheerders.

Snel bij jou in huis

Voor het renoveren van jouw eiken trap hoef je niet lang te wachten. Wij kunnen jouw eiken trap al super snel renoveren. Wanneer alles is ingemeten tijdens het bezoek, kan daarna direct een afspraak worden ingepland met onze adviseur, zodat de eiken traprenovatie plaats kan vinden. Op deze manier kun je snel genieten van jouw gerenoveerde trap.

Doe inspiratie op voor jouw traprenovatie eiken!

Kies voor de structuur van eiken. De bijzondere kleuren, de nerven… Bij Next Step Traprenovatie ben je op de juiste plek voor het renoveren van jouw trap. Onze adviseurs komen graag langs voor een gesprek op maat. Klassiek of eiken in een moderne tint? Zeg het maar.

Bekijk de eiken designs in onze collectie, zoals Sunday Oak, Glen Oak, Chalet Oak en Country Oak en laat je inspireren. Kijk ook naar voorbeelden van traprenovaties die door ons zijn gedaan en krijg een idee voor jouw eiken traprenovatie.

Voor- en nafoto’s eiken traprenovatie

Bekijk hieronder de voor- en nafoto’s van een gerenoveerde trap door Next Step Traprenovatie.

Next Step afbeelding - 1

Eiken traprenovatie prijs

Vanaf €2850,- incl. btw én montage kun jij jouw trap laten renoveren. Er zijn natuurlijk een aantal factoren die de prijs bepalen van jouw eiken traprenovatie? Op de pagina traprenovatie kosten leggen we uit welke factoren dit zijn. Natuurlijk wil je weten wat de kosten zullen zijn specifiek voor jouw situatie. Vraag daarom een vrijblijvende offerte op maat bij ons aan. Binnen één dag kun je de offerte al in je mailbox ontvangen (met uitzondering van weekenden en feestdagen).

Afbeelding -

"De uitstraling van Eiken zonder de nadelen"

Door onze unieke toplaag is jouw trap na renovatie onderhoudsarm en antislip.

Interesse? Neem contact op.

Lees de reviews van onze tevreden klanten

 

Onze werkwijze

In slechts 3 simpele stappen heb je super snel al een volledig gerenoveerde eikenhouten trap.

Stap 1: Offerte aanvragen

Je begint met het aanvragen van een offerte. Zo kunnen we je zo makkelijk mogelijk helpen.

Stap 2: Adviesgesprek

Wij bellen je en geven je gratis advies op basis van je offerte. Hierna plannen we de renovatie met je in.

Stap 3: Renovatie

Onze monteurs zullen super snel klaar staan om binnen één dag je trap volledig te renoveren.

Veelgestelde vragen

De antwoorden op veelgestelde vragen rondom eiken traprenovaties lees je hier!

Vanaf twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit