Binnen twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit

Traprenovatie Eindhoven

Je trap hoort de blikvanger van jouw woning te zijn. Met traprenovatie in Eindhoven wordt jouw oude versleten trap opgeknapt zodat deze nog jaren vooruit kan. Direct een gratis offerte?

Traprenovatie Eindhoven

Dé oplossing voor jouw versleten trap

Met traprenovatie in Eindhoven laat je jouw trap weer stralen! Kies hierbij een nieuwe look die naadloos aansluit in jouw interieur. Binnen één dag heb je alweer een nieuwe trap. Dit gebeurt zonder hak- en breekwerk. Het op maat zagen van treden gebeurt tevens buiten. Wanneer de nieuwe trapbekleding is geplaatst, profiteer je van 20 jaar garantie op slijtvastheid en de antisliplaag. 

Elke stap in het proces van trappen bekleden in Eindhoven wordt helder gecommuniceerd. Zo ben je van het begin tot eind op de hoogte en komen er geen verrassingen om de hoek kijken. Het is niet voor niets dat traprenovatie in Eindhoven door onze klanten beoordeeld wordt met een dikke 9. 

Traprenovatie in Eindhoven: stootvast HPL

Een trap wordt veelvuldig gebruikt. Dus naast een mooie uitstraling moet deze ook duurzaam zijn. Wij bekleden trappen met stootvast HPL, wat staat voor High Pressured Laminate. Meerdere afzonderlijk geperste lagen worden samengevoegd. Op die manier is jouw trap met Next Step trapbekleding onderhoudsarm en krasbestendig. De HPL is goed bestand tegen vocht, hitte en krassen. Dit maakt het geschikt voor intensief gebruik.

De middelste laag van het laminaat is een decoratieve papierlaag. Door middel van deze laag kun je alle kanten op qua stijlen. Traprenovatie in Eindhoven betekent dat je niet langer antislipstrips nodig hebt. Er is namelijk een bepaalde structuur aangebracht in de toplaag van de overzettreden, waardoor jij geniet van een antislip trap

Next Step afbeelding - 1
Next Step afbeelding - 2

Verschillende soorten renovaties

Next Step Traprenovatie heeft door de jaren heen veel verschillende renovaties uitgevoerd, van houten tot betonnen trappen. Naast het laten bekleden van je trap kun je ook bij ons terecht om je open trap dicht te maken. Bepaal ook of er stootborden, trapleuningen en LED-trapverlichting nodig zijn. Dit kan allemaal geregeld worden door Next Step Traprenovatie in Eindhoven. 

Er is een ruime en diverse collectie aan trapbekleding, dus er zit voor iedereen wel iets bij. Kies bijvoorbeeld voor een stoere industriële look, geheel in lijn met de huidige trends. Ook een warme uitstraling met rustieke houtstructuren blijft een populaire keuze. 

Voordelen van Next Step Traprenovatie in Eindhoven

Traprenovatie in Eindhoven door Next Step Traprenovatie brengt een aantal voordelen met zich mee:

  • Binnen 1 dag heb jij een nieuwe trap
  • Geen hak- en breekwerk
  • Duurzaam laminaat HPL
  • Antislip en onderhoudsvrij
  • Heldere communicatie
  • 20 jaar garantie

Meer weten of een goed advies nodig? Neem dan contact op. Je kunt altijd vrijblijvend een offerte aanvragen voor jouw nieuwe droomtrap. 

Binnen twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit