Binnen één dag gereed
Milieuvriendelijk
Hollandse kwaliteit
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd
Uw trap in Groningen op laten knappen?Renovatie in 1 dag zonder hak- en breekwerk

Traprenovatie Groningen

Kan uw trap wel een opknapbeurt gebruiken? Of wilt u iets nieuws? Dan biedt traprenovatie voor u in Groningen de snelle en voordelige oplossing. Binnen 1 dag renoveren wij uw trap en is deze weer helemaal als nieuw. Daarbij maakt het niet uit of de trap van beton is of van hout, open of dicht.

We zijn gevestigd in Kampen, op iets meer dan een uur met de auto vanuit Groningen. Kom gerust eens langs of maak hier online alvast kennis te maken met onze collectie.

Traprenovatie met HPL laminaat in Groningen

traprenovatie monteren in GroningenU gebruikt de trap natuurlijk elke dag en meerdere keren per dag. Dus duurzaam moet het wel zijn, wilt u er echt lang en veilig plezier van kunnen hebben.

Bij Next Step gebruiken we High Pressured Laminate, kortweg HPL. HPL is laminaat dat bestaat uit meerdere afzonderlijke geperste melaminelagen. Daardoor is dit type laminaat stootvaster dan Continious Pressed Laminate, CPL, wat veel van onze concurrenten gebruiken.

FSC gecertificeerd hout

Wij houden van de natuur. Daarom gebruiken wij bewust HPL met het FSC certificaat (Forest Stewardship Council). Dat houdt in dat het hout wat wij gebruiken uitsluitend uit bossen afkomstig is dat beheerd wordt volgens de eisen van FSC. Voor u betekent dit dat u een milieuvriendelijk product in huis haalt. Lees meer op FSC.nl

Waarom Next Step?

  • Binnen 1 dag heeft u een nieuwe trap
  • Geen hak- en breekwerk. Het op maat zagen van treden doen we ook buiten.
  • Duurzaam laminaat HPL. U gebruikt de trap immers elke dag, dus duurzaam is logisch
  • Antislip en onderhoudsvrij
  • Heldere communicatie. U bent van elke stap vanaf het begin op de hoogte.

Beginnen met traprenovatie in Groningen

Zoveel mensen, zoveel wensen. Er zijn dan ook eindeloos veel mogelijkheden hoe u uw trap wilt laten opknappen in Groningen. Bekijk voor alle mogelijkheden alvast onze collectie. Misschien heeft u zelf ook al veel ideeën. Maar het is vaak ook wel prettig om wat advies te hebben. Daar zijn we ook voor.

Heeft u een keuze kunnen maken? Vaak kunnen we de renovatie in één dag klaar hebben. Maar voordat onze monteur bij u aan de slag gaat neemt hij eerst elke stap met u door. Op die manier bent u van alles op de hoogte en komt u niet voor verrassingen te staan. Bekijk meer over onze werkwijze.

Meer informatie?Bel of mail ons

Laat u inspireren

Heeft u al een idee hoe u de trap wilt laten renoveren? Laat u inspireren en bekijk enkele voorbeelden van vernieuwde trappen. Of vraag hiernaast (of hieronder, als u mobiel deze pagina bekijkt) een gratis staal aan. Dan heeft u meteen een goede indruk van het materiaal en hoe het gaat passen in uw interieur. Overtuigd? Vraag dan direct een gratis offerte aan!

Binnen één dag geplaatst
Milieuvriendelijk
Hollandse kwaliteit
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd