• bg Vanaf twee weken geleverd
  • bg Vaste prijsgarantie
  • bg Betrouwbare kwaliteit

Traprenovatie Groningen

Kan jouw trap wel een opknapbeurt gebruiken? Of wil je iets nieuws? Dan is traprenovatie in Groningen door Next Step Traprenovatie een snelle en voordelige oplossing. Binnen één dag geven wij jouw trap een hele nieuwe uitstraling. Ja, ik wil een vrijblijvende offerte!

Traprenovatie Groningen

Trap opnieuw bekleden in Groningen

Er is veel mogelijk als het om traprenovatie gaat. En alles begint en eindigt bij jouw wensen. Wil je jouw trap echt een nieuwe look meegeven? Of wil je juist het karakter behouden? Hierbij maakt het niet uit of je een houten, stalen of betonnen trap hebt. Je kunt er eveneens voor kiezen om bijvoorbeeld je open trap dicht te maken. In dat geval worden nieuwe stootborden geplaatst tijdens de traprenovatie in Groningen.

Bij Next Step Traprenovatie gebruiken we High Pressured Laminate, kortweg HPL. HPL is laminaat dat bestaat uit meerdere afzonderlijke geperste lagen. Daardoor is dit type laminaat sterker en stootvaster dan Continious Pressed Laminate, CPL, wat veel andere traprenovatie bedrijven gebruiken. 

Traprenovatie in Groningen: inspiratie

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van traprenovatie in Groningen? Neem dan eens een kijkje in onze ruime collectie aan trapbekleding. Of laat je inspireren door tal van unieke voorbeelden. We denken graag met je mee! 

Dankzij de decorlaag bij onze overzettreden, kun je deze geheel in jouw gewenste kleur en stijl bestellen. Ga bijvoorbeeld voor een betonlook of eikenhout design. Het is allemaal mogelijk.

Next Step afbeelding - 1
Next Step afbeelding - 2

Hoogwaardige materialen

Je gebruikt de trap natuurlijk elke dag en meerdere keren per dag. Dus sterk en duurzaam moet het wel zijn, wil je er echt lang en veilig plezier van kunnen hebben. Naast dat jij kwaliteit verwacht in de vorm van sterkte en duurzaamheid, wil je ook veilig gebruik kunnen maken van de trap. Want hoe vaak loop je de trap wel niet op en neer op sokken? Je moet er niet aan denken om uit te glijden. En dat gebeurt ook niet, dankzij de unieke antislip coating op onze overzettreden. Dankzij de aangebrachte groeven is een antislip strip hierdoor ook niet langer noodzakelijk. 

Wij houden van de natuur. Daarom gebruiken wij bewust HPL met het FSC®-certificaat (Forest Stewardship Council). Dat houdt in dat het hout wat wij gebruiken uitsluitend uit bossen afkomstig is dat beheerd wordt volgens de eisen van FSC. Met een traprenovatie in Groningen haal je dus een milieuvriendelijk product in huis. 

Voordelen van Next Step Traprenovatie in Groningen

Kies je voor traprenovatie in Groningen door Next Step Traprenovatie, dan profiteer je van de volgende voordelen:

  • Binnen 1 dag heb jij een nieuwe trap
  • Geen hak- en breekwerk
  • Duurzaam laminaat HPL
  • Antislip en onderhoudsvrij
  • Heldere communicatie
  • 20 jaar garantie

Vaak kunnen we de renovatie in één dag klaar hebben. Maar voordat onze monteur bij jou aan de slag gaat neemt hij eerst elke stap met je door. Op die manier ben jij van alles op de hoogte en kom je niet voor verrassingen te staan.

Meer weten of een goed advies nodig? Neem dan contact op. Je kunt altijd vrijblijvend een offerte aanvragen voor jouw nieuwe droomtrap.

Kosten traprenovatie

De prijs van een traprenovatie bij Next Step begint vanaf €2.750 incl. btw én montage. De prijs is afhankelijk van een aantal factoren, zoals het aantal traptreden, een open of dichte trap en eventuele extra’s zoals trapverlichting. Voor een prijs op maat kun je een vrijblijvende offerte bij ons aanvragen.

Vul het formulier zo volledig mogelijk in voor een prijs passend in jouw situatie. Op basis van de ingevulde gegevens zullen wij jouw offerte maken. Deze kun jij vervolgens al binnen één dag ontvangen in je mailbox (met uitzondering van weekenden en feestdagen). Bij Next Step hebben we gegarandeerd een vaste prijs, geen verrassingen of extra kosten achteraf.

Vanaf twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit