fbpx
Binnen één dag gereed
Milieuvriendelijk
Gratis LED verlichting
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd
Uw trap in Groningen op laten knappen?Renovatie in 1 dag zonder hak- en breekwerkJa, ik wil een gratis offerte!

Traprenovatie Groningen

Kan uw trap wel een opknapbeurt gebruiken? Of wilt u iets nieuws? Dan is traprenovatie voor u in Groningen de snelle en voordelige oplossing. Binnen 1 dag geven wij uw trap een oogstrelend nieuwe uitstraling. Daarbij maakt het niet uit of de trap van beton is of van hout, open of dicht.

We zijn gevestigd in Kampen, op iets meer dan een uur met de auto vanuit Groningen. Kom gerust eens langs of maak hier online alvast kennis te maken met onze collectie.

Hoe we uw trap in Groningen kunnen opknappen

Er is veel mogelijk als het om traprenovatie gaat. En alles begint en eindigt bij uw wensen. Wilt u uw trap echt een nieuwe look meegeven? Of wilt u juist het karakter behouden?

Veel mensen kiezen ervoor om hun trap te laten bekleden met overzettreden. Maar ook plaatsen we vaak stootborden en maken we een open trap op die manier dicht. Dat maakt de trap ook veiliger. Zeker voor kleine kinderen.

Sterke en duurzame materialen

traprenovatie monteren in GroningenU gebruikt de trap natuurlijk elke dag en meerdere keren per dag. Dus sterk en duurzaam moet het wel zijn, wilt u er echt lang en veilig plezier van kunnen hebben.

Bij Next Step gebruiken we High Pressured Laminate, kortweg HPL. HPL is laminaat dat bestaat uit meerdere afzonderlijke geperste melaminelagen. Daardoor is dit type laminaat sterker en stootvaster dan Continious Pressed Laminate, CPL, wat veel van onze concurrenten gebruiken. Bovendien hebben we het in vele kleuren. Bekijk daarvoor eens onze collectie.

Overzettreden met antislip-coating

Naast dat u kwaliteit verwacht in de vorm van sterkte en duurzaamheid, wilt u ook veilig gebruik kunnen maken van de trap. Want hoe vaak loopt u de trap wel niet op en neer op sokken? U moet er niet aan denken om uit te glijden. En dat gebeurt ook niet, dankzij de unieke antislip coating op onze overzettreden.

FSC gecertificeerd hout

Wij houden van de natuur. Daarom gebruiken wij bewust HPL met het FSC certificaat (Forest Stewardship Council). Dat houdt in dat het hout wat wij gebruiken uitsluitend uit bossen afkomstig is dat beheerd wordt volgens de eisen van FSC. Voor u betekent dit dat u een milieuvriendelijk product in huis haalt. Lees meer op FSC.nl

Van elke stap op de hoogte

Vaak kunnen we de renovatie in één dag klaar hebben. Maar voordat onze monteur bij u aan de slag gaat neemt hij eerst elke stap met u door. Op die manier bent u van alles op de hoogte en komt u niet voor verrassingen te staan. Bekijk meer over onze werkwijze.

Waarom Next Step?

  • Binnen 1 dag heeft u een nieuwe trap
  • Geen hak- en breekwerk. Het op maat zagen van treden doen we ook buiten.
  • Duurzaam laminaat HPL. U gebruikt de trap immers elke dag, dus duurzaam is logisch
  • Antislip en onderhoudsvrij
  • Heldere communicatie. U bent van elke stap vanaf het begin op de hoogte.

Laat u inspireren

Heeft u al een idee hoe u de trap wilt laten renoveren? Laat u inspireren en bekijk enkele voorbeelden van vernieuwde trappen. Of vraag hiernaast (of hieronder, als u mobiel deze pagina bekijkt) een gratis staal aan. Dan heeft u meteen een goede indruk van het materiaal en hoe het gaat passen in uw interieur.

Binnen één dag geplaatst
Milieuvriendelijk
Gratis LED verlichting
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd