fbpx
Binnen één dag gereed
Milieuvriendelijk
Gratis LED verlichting
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd
Wilt u een traprenovatie in Hoofddorp?Binnen één dag klaarEen vrijblijvende offerte aanvragen

Uw trap in Hoofddorp opknappen?

Op de gemiddelde trap worden heel wat meters afgelegd. Op den duur kan een trap wel een opknapbeurt gebruiken. U wilt ten slotte dat uw trap veilig blijft en in kwalitatief goede staat is. Misschien is een traprenovatie van Next Step wel wat voor u! Binnen één dag renoveren wij uw trap, waardoor het weer de kwaliteit en uitstraling krijgt die het verdient. Onze monteurs renoveren trappen in heel Nederland, dus ook in Hoofddorp komen ze graag langs voor een traprenovatie!

Topkwaliteit met HPL

Bij een Next Step traprenovatie komt geen hak- of breekwerk te pas. In plaats daarvan plaatsen we op maat gemaakte overzettreden over uw huidige treden heen. Wat onze overzettreden zo speciaal maakt, is de unieke HPL-toplaag. Deze toplaag zorgt er namelijk voor dat de treden slijtvast, kleurvast, onderhoudsarm en antislip zijn! Door deze topkwaliteit gaat de trap jarenlang mee. We geven standaard 20 jaar garantie, maar waarschijnlijk kunt u nog veel langer genieten van uw trap.

Past in ieder interieur

Heeft u onze ruime aanbod aan designs al gezien? Met de basiscollectie zit er voor iedereen een passend design tussen. Houdt u meer van natuurlijke houttinten? Dan hebben wij een aantal prachtige lichte en donkere houtdesigns. Bent u meer van het klassieke zwart of juist robuuste betonlooks? Ook dan zit u goed bij Next Step! Wilt u de designs eerst met eigen ogen bekijken? Maak een afspraak en kom langs in de showroom in Kampen.

Een veilige en onderhoudsarme trap in Hoofddorp

Zoals we eerder al zeiden, zijn de overzettreden voorzien van een antislipstructuur (R10). Deze structuur ziet u bijna niet, maar zorgt er wel voor de trap een stuk veiliger wordt. U kunt gerust met sokken de trap op en hoeft niet bang te zijn om uit te glijden. Ook hoeft u geen antislipstrips aan te brengen, wat vaak ten koste gaat van het design! Daarnaast hoeft u de trap nooit weer te schilderen. De designs van Next Step zijn kleurvast en kunnen tegen een stootje. Zo stoot het vuil en water af, waardoor alleen doekje over de trap genoeg onderhoud is!

Alle voordelen op een rij:

  • Binnen één dag gereed
  • Zonder hak- of breekwerk
  • Standaard 20 jaar garantie
  • Slijtvast en onderhoudsarm
  • Antislipstructuur (R10)
  • Duurzaam en milieuvriendelijk
  • Ruim aanbod designs

Uw trap in hoofddorp ook renoveren?

Vraagt u een geheel vrijblijvende offerte aan, dan maken wij een prijs op maat. Zodra u akkoord bent, kunnen we binnen twee weken een afspraak met u maken. Onze monteurs komen dan bij u langs om de trap te renoveren. Hierbij gebeurt eventueel zaagwerk buiten, zodat u zo weinig mogelijk troep in huis krijgt. In de meeste gevallen is de trap dezelfde dag helemaal klaar voor gebruik. Onze monteurs gaan samen met u nog eens langs het eindresultaat om zeker te weten dat u helemaal tevreden bent.

Ook uw trap in Hoofddorp renoveren? Vraag hier een vrijblijvende offerte aan
Binnen één dag geplaatst
Milieuvriendelijk
Gratis LED verlichting
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd