• bg Vanaf twee weken geleverd
  • bg Vaste prijsgarantie
  • bg Betrouwbare kwaliteit

Wil jij een traprenovatie in Hoofddorp?

Binnen één dag klaar Een vrijblijvende offerte aanvragen

Jouw trap in Hoofddorp opknappen?

Op de gemiddelde trap worden heel wat meters afgelegd. Op den duur kan een trap wel een opknapbeurt gebruiken. Je wilt ten slotte dat jouw trap veilig blijft en in kwalitatief goede staat is. Misschien is een traprenovatie van Next Step wel wat voor jou! Binnen één dag renoveren wij jouw trap, waardoor het weer de kwaliteit en uitstraling krijgt die het verdient. Onze monteurs renoveren trappen in heel Nederland, dus ook in Hoofddorp komen ze graag langs voor een traprenovatie!

Topkwaliteit met HPL

Bij een Next Step traprenovatie komt geen hak- of breekwerk te pas. In plaats daarvan plaatsen we op maat gemaakte overzettreden over jouw huidige treden heen. Wat onze overzettreden zo speciaal maakt, is de unieke HPL-toplaag. Deze toplaag zorgt er namelijk voor dat de treden slijtvast, kleurvast, onderhoudsarm en antislip zijn! Door deze topkwaliteit gaat de trap jarenlang mee. We geven standaard 20 jaar garantie, maar waarschijnlijk kun je nog veel langer genieten van jouw trap.

Past in ieder interieur

Heb je onze ruime aanbod aan designs al gezien? Met de basiscollectie zit er voor iedereen een passend design tussen. Houd je meer van natuurlijke houttinten? Dan hebben wij een aantal prachtige lichte en donkere houtdesigns. Ben je meer van het klassieke zwart of juist robuuste betonlooks? Ook dan zit je goed bij Next Step Traprenovatie! Wil je de designs eerst met eigen ogen bekijken? Maak een afspraak en kom langs in de showroom in Kampen.

Een veilige en onderhoudsarme trap in Hoofddorp

Zoals we eerder al zeiden, zijn de overzettreden voorzien van een antislipstructuur (R10). Deze structuur zie je bijna niet, maar zorgt er wel voor de trap een stuk veiliger wordt. Je kunt gerust met sokken de trap op en hoeft niet bang te zijn om uit te glijden. Ook hoef je geen antislipstrips aan te brengen, wat vaak ten koste gaat van het design! Daarnaast hoef je de trap nooit weer te schilderen. De designs van Next Step zijn kleurvast en kunnen tegen een stootje. Zo stoot het vuil en water af, waardoor alleen doekje over de trap genoeg onderhoud is!

Next Step afbeelding - 1
Next Step afbeelding - 2

Alle voordelen op een rij:

  • Binnen één dag gereed
  • Zonder hak- of breekwerk
  • Standaard 20 jaar garantie
  • Slijtvast en onderhoudsarm
  • Antislipstructuur (R10)
  • Duurzaam en milieuvriendelijk
  • Ruim aanbod designs

Jouw trap in hoofddorp ook renoveren?

Vraag je een geheel vrijblijvende offerte aan, dan maken wij een prijs op maat. Zodra jij akkoord bent, kunnen we super snel een afspraak met jou maken. Onze monteurs komen dan bij je langs om de trap te renoveren. Hierbij gebeurt eventueel zaagwerk buiten, zodat je zo weinig mogelijk troep in huis krijgt. In de meeste gevallen is de trap dezelfde dag helemaal klaar voor gebruik. Onze monteurs gaan samen met jou nog eens langs het eindresultaat om zeker te weten dat jij helemaal tevreden bent.

Ook jouw trap in Hoofddorp renoveren? Vraag hier een vrijblijvende offerte aan
Vanaf twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit