Binnen één dag gereed
Milieuvriendelijk
Hollandse kwaliteit
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd
Uw eiken trap bekleden?Klassiek of eiken in een moderne tint? Met Next Step kunt u alle kanten op.

Eiken trap bekleden

U houdt van hout en bent helemaal weg van ‘eiken’. Tja, dat kunnen wij ons wel voorstellen. Eiken is stoer, sterk, duurzaam en ‘warm’. Dat gevoel wilt u graag vasthouden. Maar nu is uw eiken trap toch aan renovatie toe… Een complete trap vervangen is duur, maar wat dacht u van nieuwe trapbekleding? Dat is de oplossing voor uw eiken trap! Goed en betaalbaar. Zeker wanneer u met Next Step in zee gaat.

Mooi hout

Bij Next Step weten we alles van trappen en bekleding van uw eiken trap. Next Step is een natuurproduct. Natuurlijk mooi! Het hout heeft een FSC en PEFC label, dan weet u als houtliefhebber genoeg. Duurzaam gekapt hout betekent niet alleen een goed houtproduct, maar ook herplanting van gekapte bomen en goede salarissen voor houthakkers en bosbeheerders.

‘Eikentijds’ jasje

De bovenlaag van elke trede is biologisch afbreekbaar en bestaat uit een combinatie van papierpulp, fenolhars en melaminehars. Een garantie voor een snoeiharde bekledingsplaat, net zoals eiken. Onze treden worden over de bestaande treden heen geplaatst en zijn snoeihard, krasvrij, slijtvast, en kindvriendelijk doordat de bovenkant stroef is. Antislip, dus super veilig. Geef uw eiken trap een ‘eikentijds jasje’ en laat deze opnieuw bekleden door de vakmensen van Next Step!

Laat u inspireren

Natuurlijk kunt u weer voor eiken kiezen. Dat hebben we bij Next Step ook. Mooie kleuren, bijzondere nerven… Maar misschien wilt u nu wel eens wat anders. Bijvoorbeeld ‘white wash’ of een andere houtsoort. Onze collectie is breed en samen met de adviseur van Next Step komt u er altijd uit. Laat u inspireren. Next Step is trapbekleding waar iedere eiken trap blij van wordt.

Wat een keus!

De mogelijkheden zijn legio. U bepaalt de kleur, de ‘looplijnen’, u omarmt het warme gevoel van eiken in een nieuw jasje. Klassiek of eiken in een moderne tint? Met Next Step kunt u alle kanten op. Dit is trapbekleding op maat, binnen 1 dag heeft u eikentrap een totaal ander ‘gezicht’ en is uw eikentrap weer de blikvanger in huis of uw bedrijf.

Onderhoudsvrij

En… Geen onderhoud meer! Dat is mooi meegenomen. Had uw oude eikentrap wel eens een laagje olie nodig? De nieuwe eiken trap is onderhoudsvrij. Dankzij de speciale toplaag hoeft u nooit meer te schuren, te schilderen of uw eikenhouten trap op te knappen. Dat is een prettig idee!

Trapbekleding voor uw eiken trap? Next Step heeft het antwoord op al uw vragen. Wij zorgen voor een trap die aan al uw wensen voldoet en voor een prijs die ‘hout snijdt’! Laat u verrassen, laat u inspireren. Maak vandaag nog een afspraak met de adviseur van Next Step. Voor trapbekleding die u past.

Binnen één dag geplaatst
Milieuvriendelijk
Hollandse kwaliteit
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd