98% tevredenheid
Super snelle levering
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit

Je eiken trap bekleden?

Klassiek of eiken in een moderne tint? Met Next Step kun je alle kanten op.

Trap bekleden met hout?

Je houdt van hout en bent helemaal weg van ‘eiken’. Tja, dat kunnen wij ons wel voorstellen. Eiken is stoer, sterk, duurzaam en ‘warm’. Dat gevoel wil je graag vasthouden. Maar nu is je eiken trap toch aan renovatie toe… Een complete trap vervangen is duur, maar wat dacht je van nieuwe trapbekleding? Dat is de oplossing voor je eiken trap! Goed en betaalbaar. Zeker wanneer je voor Next Step kiest.

Mooi hout

Bij Next Step weten we alles van trappen en bekleding van jouw eiken trap. Next Step is een natuurproduct. Natuurlijk mooi! Het hout heeft een FSC®-label, dan weet je als houtliefhebber genoeg. Duurzaam gekapt hout betekent niet alleen een goed houtproduct, maar ook herplanting van gekapte bomen en goede salarissen voor houthakkers en bosbeheerders. Bij Next Step kun je eerlijk je trap bekleden met hout.

‘Eikentijds’ jasje

De bovenlaag van elke trede is biologisch afbreekbaar en bestaat uit een combinatie van papierpulp, fenolhars en melaminehars. Een garantie voor een snoeiharde bekledingsplaat, net zoals eiken. Onze treden worden over de bestaande treden heen geplaatst en zijn snoeihard, krasvrij, slijtvast, en kindvriendelijk doordat de bovenkant stroef is. Antislip, dus super veilig. Geef je eiken trap een ‘eikentijds jasje’ en laat je trap opnieuw bekleden met hout door de vakmensen van Next Step!

Laat je inspireren

Natuurlijk kun je weer voor eiken kiezen. Dat hebben we bij Next Step ook. Mooie kleuren, bijzondere nerven… Maar misschien wil je nu wel eens wat anders. Onze collectie is breed en samen met de adviseur van Next Step kom je er altijd uit. Laat je inspireren. Next Step is trapbekleding waar iedere eiken trap blij van wordt.

Wat een keus!

De mogelijkheden zijn legio. Je bepaalt de kleur, de ‘looplijnen’, je omarmt het warme gevoel van eiken in een nieuw jasje. Klassiek of eiken in een moderne tint? Met Next Step kun je alle kanten op. Dit is trapbekleding op maat, binnen één dag heeft je eikentrap een totaal ander ‘gezicht’ en is je eikentrap weer dé blikvanger in je huis of bedrijf.

Onderhoudsvrij

En… Geen onderhoud meer! Dat is mooi meegenomen. Had je oude eikentrap wel eens een laagje olie nodig? De nieuwe Next Step treden zijn onderhoudsvrij. Dankzij de speciale toplaag hoef je deze nooit meer te schuren, te schilderen of op te knappen. Dat is een prettig idee!

Nog meer voordelen?

Jazeker! Een trap van Next Step is naast onderhoudsvrij ook nog anti-slip. Hierdoor kun je de trap met ieder schoeisel of geen schoeisel betreden. Daarnaast is de trap ook slijtvast, wat betekent dat de trap ook uitermate geschikt is voor een drukke doorgang. Verder is de trap heel makkelijk schoon te maken. Mors je per ongeluk koffie? Geen probleem! Bij een Next Step trap kun je dit gemakkelijk met een doekje verwijderen. Dan is er nog één groot voordeel aan een trap van Next Step, je hebt maar liefst 20 jaar garantie!

Dus zoek je trapbekleding voor je eiken trap? Next Step heeft het antwoord op al je vragen. Wij zorgen voor een trap die aan al je wensen voldoet en voor een prijs die ‘hout snijdt’! Laat je verrassen, laat je inspireren. Maak vandaag nog een afspraak met de adviseur van Next Step.

98% tevredenheid
Super snelle levering
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit