• bg Vanaf twee weken geleverd
  • bg Vaste prijsgarantie
  • bg Betrouwbare kwaliteit

Eiken trap bekleden

Betonlook of eiken maar dan onderhoudsvrij? Ontdek de mogelijkheden en voordelen van Next Step.

Een eiken trap bekleden

Je houdt van hout en bent helemaal weg van ‘eiken’. Daar kunnen wij ons wel in vinden. Eiken is stoer, sterk, duurzaam én ‘warm’. Dat gevoel wil je graag vasthouden. Maar nu is je eiken trap toch aan vernieuwing toe… Een complete trap vervangen is duur en geeft veel troep.

Gelukkig kun je jouw huidige eiken trap laten renoveren. Goed en betaalbaar, met Next Step Traprenovatie. Jouw eiken trap bekleden met onze kwalitatief hoogwaardige trapelementen in één van onze vele designs.

Mooi en duurzaam hout

Bij Next Step Traprenovatie zijn we gespecialiseerd in trappen en het bekleden van eiken trappen. Wij werken met natuurlijke materialen die niet alleen duurzaam zijn, maar ook zorgen voor een prachtige uitstraling van jouw trap. Onze trapbekleding is voorzien van het FSC®-label, wat betekent dat het hout afkomstig is van duurzaam beheerde bossen. Het gebruik van duurzaam gekapt hout heeft niet alleen voordelen voor de kwaliteit van het houtproduct, maar ook voor het behoud van onze bossen en de lokale gemeenschappen.

Door het FSC®-label te hanteren, zorgen we voor herbeplanting van gekapte bomen en eerlijke salarissen voor houthakkers en bosbeheerders. Op deze manier dragen we bij aan een duurzame toekomst en tegelijkertijd jouw trap op een eerlijke en verantwoorde manier een nieuwe uitstraling geven.

‘Eikentijds’ jasje

Bij Next Step Traprenovatie geven we jouw eiken trap een ‘eikentijds jasje’ door middel van onze duurzame traptreden. Onze traptreden zijn voorzien van een biologisch afbreekbare bovenlaag die gemaakt is van een combinatie van papierpulp, fenolhars en melaminehars. Dit zorgt voor een zeer sterke bekledingsplaat die vergelijkbaar is met de hardheid van eikenhout.

Onze traptreden worden over de bestaande treden heen geplaatst, waardoor je niet alleen tijd en geld bespaart, maar ook een kras-, slijtvaste en antislip trap krijgt. De bovenkant van onze traptreden is stroef en antislip, wat zorgt voor extra veiligheid. Hierdoor kun je met een gerust hart gebruik maken van jouw trap, ook als het glad is. Laat je eiken trap bekleden in een ‘eikentijds jasje’ door onze vakmensen en geniet van jarenlang plezier!

Next Step afbeelding - 1

Jouw eiken trap bekleden met…

Natuurlijk kun je weer voor eiken trapbekleding kiezen. Dat hebben we bij Next Step ook. Warme kleur, bijzondere nerven… Een goede keuze. Maar misschien wil je nu wel eens wat anders. Denk aan een betonlook of een andere houtstructuur. Onze collectie is zeer divers, waardoor een keuze maken alleen maar moeilijker wordt. Samen met één van onze adviseurs kom je er altijd uit.

Wat een keus!

De mogelijkheden zijn eindeloos. Jij bepaalt de kleur en structuur van de trapbekleding, zwart, wit, betonlook… Onze adviseurs komen graag bij je langs met een aantal kleurstalen. Zo kun jij de juiste kleur kiezen perfect passend binnen jouw interieur. Klassiek of eiken in een moderne tint? Met Next Step kun je alle kanten op. Binnen één dag heeft je eikentrap een totaal ander ‘gezicht’ en is je oude eiken trap weer dé blikvanger in je huis of bedrijf. Doe alvast inspiratie op en bekijk onze voorbeelden of neem een kijkje in onze digitale catalogus.

De voordelen van Next Step

Met ruim honderd jaar ervaring en kennis over trappen is Next Step ontwikkeld: kwalitatief hoogwaardige overzettreden.

Onderhoudsvrij

Jouw eiken trap bekleden met onderhoudsvrij materiaal? Dat doen we bij Next Step Traprenovatie. Had jouw oude eikentrap wel eens een laagje olie nodig? De nieuwe Next Step treden zijn onderhoudsvrij. Dankzij de speciale toplaag hoef je deze nooit meer te schuren, te schilderen of op te knappen. Dat is dus altijd mooi meegenomen!

Antislip

Een trap van Next Step is naast onderhoudsvrij ook nog een antislip. Uitglijden is verleden tijd. En dat ook nog eens zonder zichtbare antislip strips. Met de overzettreden van Next Step geniet je dus optimaal van jouw nieuwe trap.

Kras- en slijtvast

Daarnaast is de trap ook kras- en slijtvast, wat betekent dat de trap ook uitermate geschikt is voor een drukke doorgang. Verder is de trap heel makkelijk schoon te maken. Mors je per ongeluk koffie? Geen probleem! Bij een Next Step trap kun je dit gemakkelijk met een doekje verwijderen. Dan is er nog één groot voordeel aan een trap van Next Step, je hebt maar liefst 20 jaar garantie!

Laat je inspireren én adviseren

Ben je eruit en wil je jouw eiken trap bekleden? Next Step Traprenovatie heeft het antwoord op al je vragen. Wij zorgen voor een vernieuwde trap die aan al je wensen voldoet, al vanaf €2850 incl. montage én btw. Laat je verrassen, laat je inspireren.

Vanaf twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit